Selamm,
Herkesin en azından bir tane böyle bir ilişkisi olmuştur.
En çok güven kıran, şüphe uyandıran detay nedir?

Selamm,
Herkesin en azından bir tane böyle bir ilişkisi olmuştur.
En çok güven kıran, şüphe uyandıran detay nedir?

ben sevgilimden şüphe duymam hiç bir şekilde. ama insanlar için konuşursak genellikle mesajlara geç dönmesi ilgisiz olması ya da eskisi kadar sevgisinin olmaması güven kıran konulardır bence..
Telefonunun sifresini vermemişti. Bende zorlamadim. Ama hiç içimde başka biri var diye düşünce olmadı. Belki içinde bitiremediği silemedigi bisiler vardır diye hissettim. Kırıcı oluyor sadece. Bı kaç gün önce ayrıldık. Bugün rüyamda onu gördüm. onun yakınları onunla son kez konusmaya gitti diyordu. O sevdiği biri vardı onu görmeye gidiyordu son kez. Gözleri yorgun ama içinden hala seven biri gibiydi. Tekrar bı ilişki başlatmak için gitmiyordu rüyamda sanki vedalasmak için. Belki hayatında ben olucaktim. Hayatına uzun süre ciddi anlamda birini almamıştı beni aldı işte. Sonra bende onu rüyamda öyle görünce hıçkıra hıçkıra ağlıyordum. beni sevmiyor işte. Beni hayatında sadece huzur istediği ve anlasabildigi için aldı diyordum. O kadar gercekciydi ki o ağlamam. Yorgunluğu hala üstümde
Dışarı çıktığın da sürekli şarjım bitiyor diyorsa, uyuyorum dedikten sonra whatsapplar da geziyorsa, durup dururken ortada hiçbir sebep yokken soğuk, ilgisiz, kötü davranıyorsa (elindekine iyi davranıyordur) gelsin şüphe duymalar..
😃
Güvenim olmadığı , şüphe duyduğum bir ilişkide olmam. Bir ilişki içindeysem sevdiğim adama güveniyorumdur , şüphem olmaz😊
:*
💋
Cevap
10Cevap
Telefona geç bakılması mesajlara geç cevap verilmesi istediğin anda foto atılmaması sürekli bahane bulunması
Cep telefonu ekranının masaya dönük olması.
Kesin bit yeniği vardır, hiç şaşmaz.
Sürekli bişeyleri gizlemesi içimde bi şüphe varsa zaten %90 dogrudur
Söylediklerinin çelişmesi ve soğuk davranmaya başlaması.
Şüpe duyuyorum sam hayatımda yer açmam bile çıkarım hayatından
Aldatılmak tabiki hiç taviz vermem ama daha hiç aşk yaşamadım yaşarsam da bu olurdu
Aldatmasından şüphelenmek veya oyun oynayan tehlikeli saplantılı kişilik
Bir şeyleri saklaması, küçük yalanlar ile başlayan sarmallar.
Yalan, söylenmeyen gizlenen şeyler, sürekli geç yazması
"iyi geceler" mesajından, 30 dakika 27 saniye sonra online olması 💅🏻
Telefonuna baktırmaması.
Arkadaşıylayken telefona bakmaması.
Kızlarla dolu bir sosyal medya hesabı.
Mesajlara geç dönmesi.
Gönül almaması.
Kafasındakileri benden gizlemesi 🙃
İyi de biz erkekler kafamızdaki her şeyi kadına anlatamayız :D
Mesela neyi anlatamazsın neden anlatamazsın 🙃
Onu söyleyemem işte 😂
Güven kıran durumlar bunlar işte... Bana göre kocamın benimle paylaşmayacağı hiçbir şey olmamalı 🙃 onun olursa benim de olur... Benim olursa o zaman biter 🙃
İçimizdeki her savaştan haberiniz olmasın.
İçinizdeki savaşın kurtarıcısı karınız 🙃
:D
🤪🤪😂😂
Tuvalete telefonuyla girmesi
Telefonunu hep geride tutması.
Yalan ve kendini gizlemesi
sürekli uyuması
Kıyaslanmak
Cep telefonunu yanından ayırmaması
Dengesizlik ve yalan
Yalan söylemek
Anonim takılmak