Aşk İlişkileri Birini sevmek ve sadık, yakışıklı, fit, durumu iyi işinde gücünde bi adam tarafından sevilmek istiyorum çok mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevdiğin kişi de bu adam olsun tabi orayı da es geçmeyelim dbıehdjd karakteri de düzgün olsun yatakta da iyi olsun falan ama bakir olsun dbjdbdhd Güncellemeler1 yıl Sevdiğim kişi*** Birini sevmek ve sadık, yakışıklı, fit, durumu iyi işinde gücünde bi adam tarafından sevilmek istiyorum çok mu? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. çoktur evet 0 0 Yorumla
mies94 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sence hakediyor musun böyle bir adamı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ediyorum ulan Yorumla mies94 1 yıl Haddini bil Necla Yorumla
Oeororkrk Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sende aynı özellikteysen normal bi istek tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl cok tabi onu hakedecek ne yaptin ki 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sağane la Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bizene ise bize neden soruyorsun safinaz Yorumla
coolerkek3434 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Ohhhhh başka efendim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu ga da 🫠 Yorumla coolerkek3434 1 yıl Ahahahhaaa umarım karşına çıkar Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benden bahsedyr 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bakir misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Çıksana gizliden fublbfxdd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cktm Yorumla Soran 1 yıl Tamam gizlen 🫠 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
çoktur evet
Sence hakediyor musun böyle bir adamı
Ediyorum ulan
Haddini bil Necla
Sende aynı özellikteysen normal bi istek tabi
cok tabi onu hakedecek ne yaptin ki
Sağane la
Bizene ise bize neden soruyorsun safinaz
Ben bile sadece yarısını karşılıyorum ncnxn