Sevgilimi bukadar sevdiğime rağmen başka erkeklerden ilgi almak istiyorum

Merhaba :( benim yaklaşık 1buçuk senedir sevgilim var ve onu canımdan çok seviyorum uyandığımda ilk o aklıma geliyor ve tüm gün aklımdan çıkmıyor. Onunla görüşmeyince mutsuz oluyorum ve görüşünce kendime geliyorum. Çok seviyorum burda sorun yok, fakat başka erkeklerden iltifat almak ve başka erkeklerin bana ilgi göstermeside benim için önemli kaldı.

Kendimi anlayamadım. Onu sevdiğimden bir şüphem yok ama başka erkekler benden hoşlanınca bana ilgi duyunca bu da çok hoşuma gidiyor. Bu olmayıncada hayatımda bişeyler eksik kalıyor gibi.. Asla sevgilimi aldatmam ama onların ilgilenmesi benim için önemlidir.

Sence bu normal mi? Her herkezte olan birşey mi yoksa bende bir anormallik mi var :((?

Eğer normal birşey değilse bende olan sorun nedir ve bu sorunu yok etmek için ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
O hergün yeterınce benimle ilgileniyor. Ve ona çok çok bağlandım. Ne sevgimde nede onun gösterdiği ilgide bir sorun var. Onun ilgisi yetiyor ama buna rağmen başka erkeklerin iltifatlarına ve ilgi göstermesinede ihtiyacim var ve bu neden böyle bir türlü anlayamadım
Sevgilimi bukadar sevdiğime rağmen başka erkeklerden ilgi almak istiyorum