Mutsuz bir iliski?

Herkese buradan selamlar arkadaşlar yaklaşık 4 aydır tanıdığım kız ile dışarıda kalıyor diye evlendim hayatima aldım ailemin içerisine soktum imam nikahı ile evliyiz ilk aylar sürekli bana eski sevgilisinin ismi ile hitap ediyordu ama ben de gün geçtikçe sevmeye başladığım için çoğu şeyi görmezden geliyordum defalarca valizini toplayıp beni terk etti ancak ben her seferinde peşinden gittim sevdiğim için daha sonra yine terk etti beni 1 hafta sonra hamileyim dedi ve ben bir kez daha bağlandım ama yine hergün tartışıyoruz sürekli eski sevgilisi ile alakalı konu açılıyor geçmişi hep benim önüme çıkıyor gün gectikce soğumaya başlıyorum haklı taraf ben olsam dahi hep özür dileyen kişi ben oluyorum artık sogudumu tamamen anladım ama söylemek istemiyorum ailesi yok kalacak yeri yok hergün dusunmekten kafayı yiyorum acaba bıraksam ne olacak çocuk nasıl büyüyecek nerede kalacak diye ama geçmişi ve hergün saçma nedenlerden dolayı tartışma çıkardığı konulardan çok yoruldum ne yapmam gerektiğini idrak edemez birisine dönüştüm çocuk olduğu için şu an terketmedigini biliyorum ama çocuk doğduğu zaman beni mal gibi ortada bırakacağını da biliyorum dışarıya düşkün birisi çünkü ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Mutsuz bir iliski?