Pişmanlık çaresizlik?

Aylar önce ben bir kişiye uygunsuz fotoğraf ve video attım ama ben asla böyle bir insan değildim. Ben hiçbir zaman sevilmedim dedim belki Sevgi böyledir böyle şeyler de olabilir sevgi de dedim sonra çok pişman oldum ve o günden sonra zaten çok sorguladım kendimi. Bunları Instagram yoluyla atmıştım tek görünümlük atmıştım ve yüzümde gözükmüyor ama ekran kaydı almış ve mesaj eseslerinide almış. Ama şu an zaten o Instagram hesabım yok. Numaramı vermiştim WhatsApp üzerinden yazıyor engellersen çok kötü şeyler olur diyor. Ve o kişiyi aylar sonra yani bugün yazdı. Aynı şehirliyiz ama kendisi olduğum şehirde değil başka şehirde beni bunla tehdit ediyor silerim ama göster falan diyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Ailem asla böyle bir insan değil ben de değilim. Namazında niyazında olan bir aileyiz. Eğer onları paylaşmak gibi bir şey olursa zaten kendimi öldürürüm. Ben ne yapabilirim ne yapmalıyım. Diyeceksiniz e ozaman sende yapmasaydın aklın yokmu bunlar olmazdı yapmasaydın ama işte bir şeytana uyudum bir anlık. Çok tövbe ediyorum çok dua ediyorum bundan nasıl kurtulabilirim. Allah rızası için bana bir fikir verir misiniz lütfen. Bu arada 21 yaşındayım. Asla böyle bir insan değilim ve böyle bir konuyla karşı karşıya geldiğin için kendimden iğreniyorum. Lütfen bir fikir verip yardımcı olur musunuz

Pişmanlık çaresizlik?