Aylar önce ben bir kişiye uygunsuz fotoğraf ve video attım ama ben asla böyle bir insan değildim. Ben hiçbir zaman sevilmedim dedim belki Sevgi böyledir böyle şeyler de olabilir sevgi de dedim sonra çok pişman oldum ve o günden sonra zaten çok sorguladım kendimi. Bunları Instagram yoluyla atmıştım tek görünümlük atmıştım ve yüzümde gözükmüyor ama ekran kaydı almış ve mesaj eseslerinide almış. Ama şu an zaten o Instagram hesabım yok. Numaramı vermiştim WhatsApp üzerinden yazıyor engellersen çok kötü şeyler olur diyor. Ve o kişiyi aylar sonra yani bugün yazdı. Aynı şehirliyiz ama kendisi olduğum şehirde değil başka şehirde beni bunla tehdit ediyor silerim ama göster falan diyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Ailem asla böyle bir insan değil ben de değilim. Namazında niyazında olan bir aileyiz. Eğer onları paylaşmak gibi bir şey olursa zaten kendimi öldürürüm. Ben ne yapabilirim ne yapmalıyım. Diyeceksiniz e ozaman sende yapmasaydın aklın yokmu bunlar olmazdı yapmasaydın ama işte bir şeytana uyudum bir anlık. Çok tövbe ediyorum çok dua ediyorum bundan nasıl kurtulabilirim. Allah rızası için bana bir fikir verir misiniz lütfen. Bu arada 21 yaşındayım. Asla böyle bir insan değilim ve böyle bir konuyla karşı karşıya geldiğin için kendimden iğreniyorum. Lütfen bir fikir verip yardımcı olur musunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılYüzün gözükmüyorsa hiçbir şey olmaz. Ama bu şantaj suçunu oluşturuyor ve ciddi bir suç. Direk polise git. İçeri de girer yatarı olan bir suç
026 Yorumla
Soran1 yılPolise gitmek istemiyorum çünkü ailem öğrensin istemiyorum gerçekten ailem böyle bir insan değil onlar çok kötü hale gelirler benim yüzümden çok kötü hale gelsinler istemiyorum Ben de yaşayamam ki
Cevap sahibi1 yılBöyle durumlarda en çok bu yüzden şikayetçi olmuyor kızlar. Ailelerine bilgi gitmesin diye. Ama bunun sonu yok, zaten buradan gaz alıyor böyle pis işler yapanlar. Adalet çalışmak zorunda. O kişi cezasını çekmeli. Varsa ekran görüntüsü şantaj mesajlarının, gazetecilere de iletebilirsiniz
Soran1 yılBenim ailem o kadar anlayışlı biri değil eğer öğrenirse beni öldürmekten beter ederler Hatta evlatlıktan reddederler yapmaz deme Ben birkaç tane kız dövüşüm oldu diye ailem üçüncüsü olursa seni götürür yurda veririm senden önce nasıl yaşadıysam Senden sonra da öyle yaşarım dedi bana
Soran1 yılZaten ben tek çocuğum abim ablam kardeşim hiç kimsem yok derdim anlatabileceğim hiç kimsem yok o yüzden mecburen buraya yazmak istedim böyle bir şey böyle bir olayı ilk defa başıma geldi çok korktum çok telaşlandım hala da korkuyorum
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum ama böyle yaptığınız sürece adalet işlemez
Soran1 yılEvet öyle ama başka çarem yok
Cevap sahibi1 yılŞu an ne istiyor?
Soran1 yılSilmek için uygunsuz yeri göstermeyi engellersemde elindekileri yayacağını
Cevap sahibi1 yılYayacam dediği resimlerde yüzün var mı? Doğruyu söyle
Soran1 yılYok
Soran1 yılBana tek görünümlük video attı yüzüm yok
Cevap sahibi1 yılBu durumda yaysa ne olur?
Soran1 yılZaten bu olaya aylar oldu ama yüzüm olduğunu hatırlamıyorum
Soran1 yılBilmiyorum işte
Cevap sahibi1 yılTamam yüzü olmayan resmi yaysa ne olur?
Cevap sahibi1 yılYüzü gözükmeyen bir kadının resimleri. İnternette binlerce var. Bunun ziyanı nedir
Soran1 yılIlk tanıştığında böyle biri olarak göstermedi kendini kafede oturmuştuk normal fotoğraf çekilmiştik o fotoğraf var sadece yine bu oturmadan sonra birkaç gün daha böyle bu hallerini göstermedi sonradan ortaya çıktı Ben de şeytana uydum ben de canım zaten sen niye böyle bir işe kalkışırsın Ama gerçekten o kadar çok pişmanım ki çok tövbe ediyorum
Soran1 yılonun istediği de o şöyle diye düşündüm Aslında bir şey yapacağından değil gözümü korkutup daha fazla bir şeyler istemek benim daha fazla bir şey yapıp daha çok Kanıt oluşturmak istiyor sanki dedim ya ilk kafede normal buluştuk diye normal fotoğrafımız yüzüm gözüküyor ama ona da şöyle düşündüm yüzüm gözüküyor Evet onun da yüzü gözüküyor beni yakmak istiyor belki Tamam kendini niye yaksın reziletsin
Cevap sahibi1 yılTamam da şu an ne olduğu önemli. Cafede çekildiğiniz normal resimde bir şey yok zaten. Vücut resimlerinde de yüz yoksa dert edecek bir şey de yok. Problem olan çıplaklıkla beraber yüzün de aynı resim içinde gözükmesi. Ayrıca sizin bir suçunuz hatanız da yok. Biriyle tanışıp cafede oturabilirsiniz. Flört ederken vücut resmi atabilirsiniz. Herkes yapıyor bunu. Nude atmayan ilişki de yok gibi. Yüzüyle çıplak resmi olan insanlar sadece şantaja maruz kalıyor. Sizin herhangi bir pişmanlık payınız yok. Ailenizin katı olduğunu bildiği için kendince prim elde etmeye çalışıyor. Lütfen prim vermeyin
Soran1 yılBen de öyle düşünüyorum gözümü korkutmaya çalıştığını düşünüyorum ben korktukça o bir şey istedikçe korktuğun için yapacağımı düşünüyor Bence daha çok kayıt altına alıp daha çok delil almaya falan çalışıyor bence
Soran1 yılBen böyle konularda çok basit kalıyorum direkt Kalbim sıkışıyor telaşlanıyorum elim ayağıma dolaşıyor bildiğimi de unutuyorum ve direkt ağlıyorum bir şey yapamıyorum
Soran1 yılMesela dedi ya işte Engellersen her yere yayarım Ben Korkumdan yayarsan yay ne yapabilirsin Hadi Yayda göreyim y
Bende seni işte gidip suç duyurusunda bulunurum falan diyemiyorum mesela Korkumdan
Cevap sahibi1 yılOna ya da başkasına, asla yüz resmi atmayın. Delil alacağı bir şey yok, şimdi çekip atsanız bile yüz yok. Bu olaydan alacağınız en önemli ders bu; yüz ve vücudu beraber kimseye atmıyoruz. Onun da böyle şeyler yapmaya bir tarafı yemez.
Soran1 yılAsla atmam zaten ben böyle biri asla değildim bi an şeytana uydum zaten çok tövbe ediyorum Numaramı bilinmeyen numaraları arayamaz diye kapattım aynısını WhatsApp'tan da yaptım engelleyeyim mi hala korkuyorum dedi ya Engellersen engellediğini görürsem yayarım olacaklardan ben sorumlu değilim falan diye Sıkıntı etme çevre geniş dedi
Cevap sahibi1 yılYahu salla gitsin. Engelle geç
Soran1 yılEngelledim
Yüzün görünmüyorsa hiçbir halt yapamaz. engelle gitsin.
021 Yorumla
Soran1 yılEngellemek istedim Hatta engelledim başka numaradan ulaştı Engellersen her yere yayarım elim kolum uzun diyor Ya ben gerçekten böyle bir insan değilim ailem olarak da böyle bir insan değil ve ailem böyle bir şeyi duyarsa yıkılır ailemi de geçtim ben yaşayamam
Soran1 yılÇok teşekkür ederim yorumun için Hakkını helal et ama ailem öğrenirse ailem destek olmaz Beni evlatlıktan reddeder
Soran1 yılNormal böyle kız dövüşüm olmuştu birkaç kere üçüncüsü olursa dedi seni götürür dedi yurda veririm dedi senden önce nasıl yaşadıysam Senden sonra da yaşarım Hiç korkma dedi
Soran1 yılBir şey soracağım eğer numaramı değiştirirsem bana ulaşamaz değil mi hiçbir şekilde numaram değiştirdim diye de paylaşmaya kalksa bile numaram yok bir şeyim yok Benlik bir şey olmaz değil mi
Soran1 yılAma şöyle bir sıkıntı var ben numaramı Değiştirsem bile benim babam muhtar sosyal medyaları var orada numaraları var sence aileme iletişime geçmeye kadar cesaret edebilir mi
Soran1 yılO Instagram hesabımı şu an komple kapalı zaten ınstagram'a benim adımı yazsa bile hesabım yok sadece babamın sosyal medya hesapları var herkese açık ve orada numarası var
Soran1 yılŞu an bana ulaşabileceği tekyer whatsapp
Soran1 yılBence de değil mi o aklınca benim gözümü korkutmaya çalışıp aklınca oyun oynamaya çalışıyor değil mi
Soran1 yılBir de zaten Ciddi bir insan değil eğer ciddi bir insan olsa bana burada çok kız var zaten falan demez
Soran1 yılTamamdır Gerçekten çok teşekkür ederim Allah razı olsun Hakkını helal et çok yordum
Soran1 yılSon bir şey soracağım kusura bakmayın şu an hemen kısa sürede numaramı değiştiremem Numaramı bilinmeyen numaraları arayamaz diye kapattım aynısını WhatsApp'tan da yaptım engelleyeyim mi hala korkuyorum dedi ya Engellersen engellediğini görürsem yayarım olacaklardan ben sorumlu değilim falan diye Sıkıntı etme çevre geniş dedi
Soran1 yılEngelledim başka numaradan yazmaya çalışırsa yine sizden bilgi
Almak için yazarım tekrardan her şey için teşekkür ederim
1 yılPaylaşsa ne olur zaten belli değil yüzün inanma ona
022 Yorumla
Soran1 yılMesaj ss'leri falan da var diyor O yüzden yani
Soran1 yılIlk tanıştığında böyle biri olarak göstermedi kendini kafede oturmuştuk normal fotoğraf çekilmiştik o fotoğraf var sadece yine bu oturmadan sonra birkaç gün daha böyle bu hallerini göstermedi sonradan ortaya çıktı Ben de şeytana uydum ben de canım zaten sen niye böyle bir işe kalkışırsın Ama gerçekten o kadar çok pişmanım ki çok tövbe ediyorum
- 1 yıl
Korkma ya normal fotoğraf ın olsa ne olur yüzün belli olmuyorsa kim bilir sen olduğunu evet bi hata yapmışsın ama sakın şantajlarına kanıp daha büyük hata yapma
Soran1 yılYok zaten onun istediği de o şöyle diye düşündüm Aslında bir şey yapacağından değil gözümü korkutup daha fazla bir şeyler istemek benim daha fazla bir şey yapıp daha çok Kanıt oluşturmak istiyor sanki dedim ya ilk kafede normal buluştuk diye normal fotoğrafımız yüzüm gözüküyor ama ona da şöyle düşündüm yüzüm gözüküyor Evet onun da yüzü gözüküyor beni yakmak istiyor belki Tamam kendini niye yaksın reziletsin
- 1 yıl
Kapalı mısın yoksa açık mısın sen
Soran1 yılAçık bir insanım
- 1 yıl
Korkma bir şey olmaz yükleyemez bir yere o senden bir şeyler almak için böyle yapmış sakin ol kendini bunu düşünerek yıpratma baktın çok darlıyo engelle numarasını
Soran1 yılZaten engelliydi Sonra işte kaldırdım tehdit etti çünkü eğer beni engellersen her yere yayarım diyor eğer silmeni istiyorsan da diyor bir kere göster bana diyor ama ben asla öyle bir şey yapmam zaten ben asla böyle bir insan değilim Sadece şeytana uyudum işte Allah bir daha uydurmasın zaten çok tövbe ediyorum
Soran1 yılÇok fazla yazdım kusura bakmayın özür dilerim Hakkınızı helal edin biraz da olsa hep içimi rahatlattınız Allah'ım da sizin yüzünüzü güldürsün ne dileğiniz varsa kabul olsun
Soran1 yılBenim bir abim ablam kardeşim yok Ben tek çocuğum O yüzden Buraya yazdım anlatacağım konuşacağım kimsem yok o yüzden biraz da tek olduğum için tek başıma böyle ilk defa bir şeyler karşılaştığım için çok korktum Çok telaşa girdim
- 1 yıl
Anlıyorum sakin kalman en doğrusu bu konu biraz hassas zaten herkese de söylenmez sonra sana karşı bile kullanabilir ahlaksız kişiler iyi yapmışsın buraya yazarak ama rahat ol içini ferah tut hiçbir şey yapamaz sana
Soran1 yılİnşallah yapmaz çok teşekkür ederim ciddi bir insan olduğunda düşünmüyorum Eğer ciddi bir insan olsaydı bana zaten burada çok kız var demezdi
Soran1 yılBen böyle konularda çok basit kalıyorum direkt Kalbim sıkışıyor telaşlanıyorum elim ayağıma dolaşıyor bildiğimi de unutuyorum ve direkt ağlıyorum bir şey yapamıyorum
Soran1 yılMesela dedi ya işte Engellersen her yere yayarım Ben Korkumdan yayarsan yay ne yapabilirsin Hadi Yayda göreyim y
Bende seni işte gidip suç duyurusunda bulunurum falan diyemiyorum mesela Korkumdan- 1 yıl
Korkma de korktukça üstüne gelir yoksa
- 1 yıl
Onu yaydığın an ip den bulurlar seni o zaman görürüm neler yaşayacağını yüz kızartıcı suç yazar sicilinde hiçbir devlet dairesinde iş bulamazsın özeller de almaz bir ömür o lekeyle yaşarsın de
Soran1 yılDevlet dairesinde çalışmaz şirketçi
Soran1 yılNumaramı bilinmeyen numaraları arayamaz diye kapattım aynısını WhatsApp'tan da yaptım engelleyeyim mi hala korkuyorum dedi ya Engellersen engellediğini görürsem yayarım olacaklardan ben sorumlu değilim falan diye Sıkıntı etme çevre geniş dedi
- 1 yıl
Engelle korkma ya başlarım onun çevresine sana bunu yapmaya hakkı mı var adi köpeğin bir şey derse ben konuşayım onunla olmadı
Soran1 yılEngelledim evet hakkı yok çok teşekkür ederim Allah razı olsun allahımda sizin yüzünüzü güldürsün
- 1 yıl
Amin cümlemizin yüzünü güldürsün destek olacağım başka konu varsa sorabilirsin
Soran1 yılBaşka bir konuk yok çok şükür tek bunu bi kurtulsaydım bu konudanda
- Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılO yavsaxşak senin aileni vs tanıyomu
028 Yorumla
Soran1 yılKonuşmuşluğu falan yok benim babam muhtar ordan biliyor yani
- 1 yıl
Köyü Biliyomu
- 1 yıl
Nerenin muhtarı olduğunu vs
Soran1 yılEvet biliyor aynı yerde niz zaten içede yaşıyorum Ailesi ilçede yaşıyor Kendi farklı bir şehirde
- 1 yıl
Numarasını ver bir iki erkek arkadaşına samimi olduğun işletsinler Savcılıktan arıyoruz birine Şantaj ediyor musunuz vs diye
- 1 yıl
Sen de savcılığa gittim de suç duyurusunda bulundum senin hakkında da
- 1 yıl
Başlar yusıf Yusuf olmaya
Soran1 yılBenim erkek arkadaşım da yok ki hep kız dediğim gibi gerçekten böyle bir insan değildim Şeytana uydum yaptım asla yapacak bir insan değildim gerçekten erkek arkadaşım bile yok konuştum şimdi böyle bir şey yaparsan da daha çok Ters teper Korkusuz biri o zaten
- 1 yıl
Korkusuz mu
- 1 yıl
Altarın oğlu tarkan mı o
- 1 yıl
Adam görmemiş o
Soran1 yılGerçekten çok teşekkür ederim yorumun yüzümü güldürdü Bilmiyorum zaten onları gördüğüm an kendimden gerçekten iğrendim dedim ben bu olamam dedim o an sanki böyle beynim yıkanmış gibi oldu yani Yoksa gerçekten asla yapacak bir insan değilim ve Ben tek çocuğum abim ablam kardeşim falan da yok anlatacağım akıl alacağım kimse de yok o yüzden Buraya yazdım Gerçekten böyle bir işe kalkıştığın için Kendimden iğreniyorum çok tövbe ediyorum
- 1 yıl
Her insan günah işler rabbim affetsin de bişey yapamaz için rahat olsun yüzün görünmüyosa sorun olmaz ama taviz verme savcılığa gitsen anasını ağlatırlar onun şantaj yüzünden insanlar canına kıyıyo yardımcı olur
Soran1 yılIlk tanıştığında böyle biri olarak göstermedi kendini kafede oturmuştuk normal fotoğraf çekilmiştik o fotoğraf var sadece yine bu oturmadan sonra birkaç gün daha böyle bu hallerini göstermedi sonradan ortaya çıktı Ben de şeytana uydum ben de canım zaten sen niye böyle bir işe kalkışırsın Ama gerçekten o kadar çok pişmanım ki çok tövbe ediyorum. Savcılığa gidemem Çünkü ailem üzümü istemiyorum Zaten ailem gelirse beni çok kötü yaparlar evlatlıktan bile reddederler Çünkü asla böyle bir aile değiliz
- 1 yıl
Gizli tutar savcılık
Soran1 yılYüzüm görünmüyor ama SS alırken ekran görüntüsü alırken tek görünümlük attığın için Instagram'da kullanıcı adım gözüküyor kendi adım ve yanında sadece rakam vardı ama Instagram hesabı şu an yok komple kapatmıştım
- 1 yıl
Sorun olmaz inşallah
Soran1 yılZaten çok ciddi bir insan değil ciddi bir insan olsa beni aradığında ben zaten burada çok kız var Ben takılıyorum demez
Soran1 yılHakkınızı helal edin Çok fazla yazdım çok yordum çok özür dilerim
Soran1 yılÇok teşekkür ederim cevaplarınız için biraz da olsa içim rahatladı
- 1 yıl
Estafurulah kardeşim ne demek allaha emanet ol korkma her insan hata yapıyo kimse sudan çıkmış ak kaşık değil sadede böyleleri yüzünden sizi kullanmaşarıma izin vermeyin
Soran1 yılEvet çok haklısın asla kendimi kullandırttırmayacağım yazarsa bile bakmayacağım gerekirse numaramı değiştireceğim bir şey soracağım Bir de eğer numaramı değiştirirsem hiçbir şekilde ulaşamaz demi hiçbir şey yapamaz değil mi Numaramı değiştirdim diye de paylaşmaya kalksa bile numaram yok bir şeyim yok bir şey olmaz değil mi Bence o zaten tehdit ederek gözümü korkutmaya çalıştı Bir de bana diyor ki telefonumda var diyor icloud hesabımda kayıtlı bilgisayarımda kayıtlı diyor
- 1 yıl
Numaranı değiş bulamaz bişey olmaz
Soran1 yılÇok özür dilerim çok soru sordum ama son bir şey soracağım ben numaramı Değiştirsem bile benim babam muhtar sosyal medyaları var yaptığı paylaşımlarda numarası da var sence babama atmak gibi falan bir şey yapıp cesaret eder mi
- 1 yıl
Canına susadıysa yapsın
- 1 yıl
Okadar yapamaz
Soran1 yılTamam çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah size çok güzel kapılar açsın biraz da olsa benim içimi rahatlattınız Allah da sizin yüzünüzü güldürsün Gerçekten çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim kardeşim Allaha emanetsiniz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canım, yaşadığın pişmanlık ve çaresizlik hissini anlayabiliyorum, gerçekten zor bir durumdasın. Öncelikle, senden özellikle rica ediyorum, kendini suçlamayı bırak. Hepimiz hata yapabiliriz. Bu seni kötü biri yapmaz, sadece insansın ve bazen duygularımıza yenik düşeriz. Ama bu senin sonun değil, unutma.
İlk yapman gereken şey, bu tehditleri ciddiye almak ve harekete geçmek. Yasalar senin gibi tehdit edilen insanları korumak için var. Bu kişi seni açıkça tehdit ediyor ve bu tamamen suç. Hemen bir avukata danış veya en yakın karakola başvur. Poli̇si̇n bu konuda sana destek olacağına emin olabilirsin. Elinde varsa tehdit mesajlarını sakla, bunlar önemli birer delil.
Unutma, yalnız değilsin. Ailene anlatmak konusunda endişelerin olduğunu anlıyorum ama sana destek olabileceklerini düşünüyorum. Onlarla açık açık konuşabilirsen, yükün hafifler ve daha güçlü hissedersin.
Kendine zarar verme düşünceleri aklından geçiyorsa, lütfen hemen bir uzmana başvur. Bu tür duygularla baş etmek zor olabilir, bu yüzden bir terapisten destek almak seni rahatlatabilir.
Kimse seni bu olayla tanımlayamaz. Sen hâlâ değerli ve güçlü bir insansın. Yanlışlardan ders alırsın ama bu yanlışlar seni hapsetmemeli. Sakin ol ve adım adım çözüm yolları ara. 🌱💪💛