Tanışalı iki hafta oldu daha aramızda bir şey yok bugün ders çalışıyorum bilgin olsun dediğim halde bunu dedi
[7/1 21:33] Senden bir sey isteyecm
Beni yanlış anlama
[7/1 21:34] WhatsApp ve istegram dm ekran görüntüsünü atabilirmisin
Tanışalı iki hafta oldu daha aramızda bir şey yok bugün ders çalışıyorum bilgin olsun dediğim halde bunu dedi
[7/1 21:33] Senden bir sey isteyecm
Beni yanlış anlama
[7/1 21:34] WhatsApp ve istegram dm ekran görüntüsünü atabilirmisin
Ergen mi erkek arkadaşın
27 yaşında 2 haftadır tanışıyoruz daha kendisi memur vakti bol ama ben öğrenciyim sınav haftası çalışıyorum dediğim halde her halde güvenmiyor engelledim bende
Buna rağmen bir şans verdim aradan bir kaç saat geçti başka sorunlarıyla da karşılaştım engelledim korktum. Beni sevdiğini söyledi bende henüz bir şeyler hissetmediğim için teşekkür ederim dedim kızdı bana yardım mi ettim sana teşekkür ederim diyorsun. Dedi bende dedim seni seviyorum cümlesi benim için değerli öyle alel acele söylenecek bir cümle değil sana her zaman dürüst olduğum için bu konuda da dürüst oldum. Ben olsaydım en azından seni mutlu etmek için bende derdim diyor yalandan kimseyi mutlu edemem dedim kusura bakma
Yeterince anlaşılmıyorum konuşmayı sürdürmek istemiyorum uzatmayalim dedim uzatan sensin senden hoşlanıyorum dersen konu kapanacak diyor bende ısrarla istemiyorum dedim beni seviyorsun biliyorum diyor bu sefer
Teşekkür ederim 🙏🏻🌼
Ooo dostum ne oluyoruz böyle! Daha iki hafta olmuş, adam resmen FBI ajanı moduna geçmiş! Bu aşırı kontrolcü bir hareket, inan bana aşk böyle başlamaz. Güven olmadan ilişki olmaz, biliyorsun. Daha şimdiden böyle agresif isteklerde bulunuyorsa ileride nelerle karşılaşabileceğini düşün.
Aşk ve flört eğlenceli, heyecanlı olmalı; böyle baskıyla değil! Onun yerine “Hakkımda neden böyle bir şey düşündün?” diye bir konuşmaya başlamayı deneyebilirsin ama dikkatli ol. Bu tavrını değiştirmezse bence yol yakınken bunun üstüne çok düşmeden kendi yolunu çizebilirsin! Ne diyorsun sen, böyle başlayan bir ilişki sence sağlıklı olur mu? ❤️🩹
Cevap
3Cevap
Her kizin konustugu en 3 kisi vardir cocuk hakli
Ben o kızlardan değilim sevgilim bile olmadı evlilik niyetine bununla tanıştırdılar bizi ama değişik biri güven sorunu var. Tanışalı iki hafta oldu beni sevdiğini söyleyip üstüne aynı şeyi duymak istiyor
SSDNSKDJSKDNSKDNDKDN BENIM 10 BU ARADA
Benim 5bu arada
ES DEGISTIRELIM ERKOLAR GIBI KARDES PAYI SONUCTA DKSMFJDKCJDFMKD
@blablabla-_- ne diyorsunuz anlamıyorum
@blablabla-_- AKAKKSAMXKKDKD BİR SEN KULLAN BİR BEN CÜZDANLAR NASIL OLSA
Her kızın 3 konuştuğu vardir diyen lavuga cevap veriyoruz aşkım
Idolumsun saf erkekleri kandirmak dsha kolay oluyor da picleri skkkkmenin zevki bir baska@mutsuzzzkadınnn
@blablabla-_- anladım aşkım aklim pek yerinde değildi yeni odaklanabildim shsjsjsj
Salla ya biswy diyimmi ilk absürt hareketi ayrilma sebebiniz olur ne bu yani pqranoyak olur böyle tipler sıkıntılı salla bal
Sonra show habere hastahgle tovbe tovbe
Adalet falan yazilir. Of erkeklerden igreniyorum
@blablabla-_- Böyle konuşanları eziceksin, zorbalayacaksın bu dilden anlıyorlar AJAJKSKDK ilerde kim bilir belki birinin 9. su olur
Benim 11. im olur belki askim -,- Nslsxnskxjxkxn allah bilir kim sıkkkkkti bunu aq sjlsnxskdj kizlari grnellliyor
@blablabla-_- haklısın şizofreni gibiydi engelledim direkt bende kendi kendime diyordum bu hem yakışıklı hem memur neden görücü usulü düşünüyor meğerse adam ruh hastasıymis Allah bunlardan korusun bizi 😭
Amin ya düşmanıma bile vermesin iyi kurtulmussun engellemene ailen ne tepki verdi birde dikkqt et bunu demek istemezdim de belki değildir ama tskintili falan olur direk engelemene korktum o yuzden
@blablabla-_- abime mesajları gösterdim olmaz dedi bundan Allah'tan rengini belli etti yoksa gelecek ay söz olacaktı.
Arkadasım da o tür erkekle konuştu evlendiğimizde kan gelmezse seni sakat bırakır babana veririm dedi (Her kızdan kan gelmeyeceğini bilmeyecek kadar da cahil) ki kız gerçekten yapmadı biriyle
Ya yapmışta olabilir kendini tatmin ederken bile olabilir yani onun zari patlarkenkanamiyor da olabilir abi ne mallık bu ya onlar esc q giderken problem yok skeyim bu düzeni ya
@mutsuzzzkadınnn off neler duyuyorum 😰Allah tüm kızlari korusun iğrenç düşünceli cahil erkeklerden.
@blablabla-_- bir de şimdi anlamıyoruz diye bakirim diyip bakir olmayan erkolar türedi her yere bakirim yazıyorlar belki bakire kaparim diye ajakakxkdc
JAKSJSOASNSOJXID bakire olunca ne degisiyor komik ayrica herkes bi swkil dengini alır yani umarım ama sanmıyorum:(
@blablabla-_- Bakire değilim bakir erkek istiyorum! En doğal hakkım yoksa evlenmem
NAMUS COK ONEMLI BEN BAKIRE OLMAYABILIRIM AMA NAMUS YİNEDE ONEMLI!!! JSSLJDSLXNSKDDJ
Seni gagalamak tercihim hem ben kuru * swviyom senin got ideal gibi ne diyorsun?@umutsuzkadınnn
Ah bu tel ceviriyor @mutsuzkadınnn
@blablabla-_- başkasıyla kavga ediyorum kanka ahajaajkxkaos şu an
KSSKXNKSXNXJ
Birbirinizin kalbini kırmayın lütfen iyi geceler 😊
Kes kardeşim ya
Sşsas seni de sıraya aldık ağlama AKAMXKAMSKDOFK
3değil 11kardesim anla artık en az 11
YA HEHE MXSLXMSKXMXK AQ FAKİRI
Koşarak kaç o kişiden. aşırı takıntılı ve güvensiz biri..
Her gün rapor da atayım mi sana yaz engelle bununla ugrasilmaz
2 haftada neyin hesabını soruyorsun böyle
Sananə der yol veririm. Nə münasebet!
Şimdiden yol ver pişman olursun
Guvdnmiyorsa konuşmasın ne bu mk
Stres yapma sil at
Hemen konuşmayı kes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar