@Şekerşambali Valla kendimi olayın içinde düşündüm bizimkilerde bu adam kimdir diye adama dalardı onu sağ göndermezlerdi. Adamlarda nasıl cesaret var anlamıyorum
Evet biz sorguya çekiliriz baya. Ama elin adamı cesaret bulup ailesiyle yaşayan kızın kapısına geliyorsa hastanelik olmayı da , karakolluk olmayı da göze alacak
Ciddi misiniz? Numarandan , adres tespiti yapmışsa bir program kullanmış olabilir ya da polis olabilir. Diğer türlü böyle şeyleri normal bir insanın yapması çok zor.
Ne alaka kardeşim onun arkadaşı senin adresini nereden bilsin. Hem bilse bile tanışır tanışmaz bulduğu kızın evine gitmesi o adamın sapık olduğunu gösteriyor. Karakola gidip şikayette bulunmanı öneriyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Valla buraya gelen olsa tansiyon yükselir😂😂 bende zaten bayılırım
Nasıl yani
Adam buraya gelse ailem ortalığı ayağa kaldırır ben stresten zaten bayılırım bu nedir bu kimdir ortalık gerilir
Bende gizledim
@Şekerşambali Valla kendimi olayın içinde düşündüm bizimkilerde bu adam kimdir diye adama dalardı onu sağ göndermezlerdi. Adamlarda nasıl cesaret var anlamıyorum
@Medine96 adamı bi tarafa bırakalım😂😂tepemde bu kim bu adam niye geldi diye sorguya çekilirdim
Derdi. Cşnselik miş
Evet biz sorguya çekiliriz baya. Ama elin adamı cesaret bulup ailesiyle yaşayan kızın kapısına geliyorsa hastanelik olmayı da , karakolluk olmayı da göze alacak
Ciddi misiniz? Numarandan , adres tespiti yapmışsa bir program kullanmış olabilir ya da polis olabilir. Diğer türlü böyle şeyleri normal bir insanın yapması çok zor.
Arkadaş tan aldım dedi
Hangi arkadaşın böyle bir şeyi söylemiş
Tanımıyorum kı
Arkadaş bahanedir. Tanımadığın etmediğin adam arkadaşını nereden bulsun
Kendi arkadaşından bulmuş araba galericisi miş
Ne alaka kardeşim onun arkadaşı senin adresini nereden bilsin. Hem bilse bile tanışır tanışmaz bulduğu kızın evine gitmesi o adamın sapık olduğunu gösteriyor. Karakola gidip şikayette bulunmanı öneriyorum.
Birden. Yapmaz.
Hakkı yok
O nasil oluyor isminden bulmustur
Bilmiyorum kapımda saatlerce beklemiş
Ohaa tehlikeli sikayet et
Aman napcak gitti zaten yok
Yılar gectı üstünden
Hmm gectiyse yaninda emanet siz gecme
Abartma bence pes etti
Kargo musun lan sen de
Nasıl yani
Kapında ne işi var