Boş 35 geçmiş erkek ne yapabilir ki? Artık psikolojik bunalım yalnızlık kadınsızlık... bitiriyor? Yaşlandığımı hissediyorum ne ya?

Artık yaşlandığını hissediyorum iyice bunalımlar yaşıyorum. kız arkadaşımın anlaması bir kızla birlikte olmamak benim kötü hissettiriyor yani çözüm olarak ne yapabilirim bilmiyorum? Hani bir kıza Niye bir erkek anlatamaz kendini yaşamını geçti acaba yaşlandım Ama ben bu kadar yani o kadar Özlem Hasret çekiyorum ki arkadaşım bana anlattı. Oğlum sen kötüsün git genel eve rahatlar falan dedi. Kafam çorba oldu. Yalnız hissediyorum. Acı hasret özlem sevgi... istiyorum. 40 yaşından sonra niye yaşayacağım diyorum. Ne yapsam olmuyor? Hiç bir şey yoluna niye bulmuyor ki?

Güncellemeler
1 yıl
Psikiyatri gittim. İlaç yazdı. Hiç iyi hissetmiyorum. Hala yalnızlık hala boşluk hala özlem hasret. Erkeğin tek derdi var ilişkiye girmesi. Yoksa hasretten öleceğim. Allah'm bir kızla ilişkiye girsem. Ölsem acılarım biter mi ki?
Boş 35 geçmiş erkek ne yapabilir ki? Artık psikolojik bunalım yalnızlık kadınsızlık... bitiriyor? Yaşlandığımı hissediyorum ne ya?