Bu kız için üzülmeli miyim?

Kız benden 8 yaş küçük tertemiz bir kızdı ama çok duygusuz gibi biriydi ilgisiz, sevgisiz gibi ama sözleri konuşması tam tersiydi aklımı karıştırdı ama duygusal anlamda sıcaklığını hissedemediğim için bağlanamadım bana sahte geldi sonra o kızla flört ederken biriyle gittim öpüştüm.

Sonra kıza karşı hoşlantım var düzgün bir kız diye söyledim böyle bir şey oldu diye sonra kızla aramız bozuldu üzüldüm dedi ama nasıl tarif edeyim üzüldüm derken bile sanki rol yapıyor gibi hissediyorum.

Kız duygularını belli etmeyen dediğine göre çok duygularını kontrol eden biri ve çok gizemli takılıyor.

Sonra kızla konuşmayı kestim özür diledim falan yinede olmaz deyince bıraktım birkaç ay sonra birden aklıma düştü yoğun duygular bastırdı gittim yine yazdım konuştuk o da sıcak davrandı ama yinede bizden olmaz diyordu.

Bende az önce yeter dedim kendi kendime neden zulmediyorum iç dünyasında duygusu yok ama duygusu varmış gibi davranıyor rol yapan biri en başından beri diyorum.

Kız başkalarıyla sen hariç flörtleşmedim diyor ama tavrı aşırı flörtöz

25 yaşına geldim hayatımda böyle garip bir kız tanımadım.

18 yaşında ama yüzlerce erkekle takılmış flörtleşmiş gibi konuşması tavrı var ve çok gizemli ve duygularını göstermiyor.

Ama yazdığımda müsaitse anlık cevap veriyor daha ne kadar garip kızlar tanıyacağız

Kız bu arada dindar

Bu kız için üzülmeli miyim?