Koca ömre 2 kişiye aşık oldum yanlış insanlar değildi, zaten yanlış olsaydı sevemezdim...
Önemli olan insansın kendine olan güveni saygısı ve kesinlikle içsel huzurudur, insanlar hayatımıza giriyor bazıları özel bir yer ediniyor hayatının sonuna kadar kalmasını istediklerinden gelen yanlışlar yıkıcı olsa da insanları güzel anımsamayı sevmiyorum güzel anılarla yaşasınlar isterim herkes kendine yakışanı yapar ben bana yakışanı severim...
Yanlışımla, ruhsal dengesizliklerimle, egoma, gururla her şeyimle barışığım diyelim...
Seni bazen anlamıyorum, güzel güzel yazıyorum diyosun ohh ilk defa böyle sakin yazdın bozmayalım sonra sinir etmek istiyorsun.. şimdi basacaksın damarıma sonra modun düşüyor
İlk yapılan yanlış ders ikinci yapılan yanlış tercih olur…
Hayat, sürekli bir öğrenme sürecidir. İlk yanlış, bu sürecin kaçınılmaz bir parçasıdır. Ancak ikinci yanlış, bir tercih meselesidir. İnsan, ilk hatasından ders çıkararak doğru yolu seçebilir veya aynı hatayı tekrarlayarak daha büyük sorunlarla karşılaşabilir. Bu nedenle, her adımda dikkatli olmak ve kararlarımızı bilinçli bir şekilde almak önemlidir. Unutulmamalı ki, hayat bize sunduğu her zorlukta bir fırsat saklar…
Bikez partnerimi dinlemedim ikizimizjn de sinirli modu düşük bir güne denk geldik ufak bir sorun olmuştu bana anlatmaya çalışırken ben çekip gittim o gün pişman oldum sonrasında bir dha yaomamaya karar verdim
İnsanlar insani ilişkilerde hep aynı hataları yaparlar çünkü özünde aynı insanız vede belli olaylara tepkimiz degişmez (belki 60+’da degişir). Barışık olmamız nekadar olayların farkını algıladımıza baglı…
Eskiden barisik degildim ama artik barisigim. Heleki soz konusu aşksa hata yapmaktan korkmam ama hatalarimdan ders cikarmayi da ihmal etmem, önemli olan devrilmek degil heniden ayağa kalkabilmektir...