Erkekler kadınları kadınlar erkekleri suçluyor, Sizce bu karşı cinslemi alakalı yoksa şikayet eden kişinin hep anlaşamayacağı kişileri kendisine çekmesiyle sevgili tercihleriyle mi alakalı?

Erkekler kadınları kadınlar erkekleri suçluyor, Sizce bu karşı cinslemi alakalı yoksa şikayet eden kişinin hep anlaşamayacağı kişileri kendisine çekmesiyle sevgili tercihleriyle mi alakalı?

Erkekler anlamak istemiyor bazen gerçekten her şeyi tartışma olarak algılıyorlar tabi kadının üslubu da çok önemli ama erkek alttan alan dinleyen taraf olursa ve kendini düzeltmeye çalışırsa tüm sorunlar çözülür. Kadın için de aynısı geçerli elbette
İki tarafta alt taraftan almayı bilmeyi dengeyi korumak gerekiyor ama 20 yaşını aşmış insanların iliskileri hala oyun gibi bir ciddiyet olmuyor çoğunda ve bence bunlardan biri ilk başta süslü duygulara kapılıp karşındakinin gerçekten anlaşabileceği kişi olmadığını görmüyor belli bir süre sonra görünce işler sarpa sarıyor
Son dediğine katılıyorum. Ama bazen insanın bazı şeyleri görmesi gerçekten zaman alıyor ve kriterler insana sonradan yükleniyor. Bir ilişki yaşamadan neyi sevip sevmediğini de anlayamaz ki insan. Kimseyi yargılamıyorum ancak insan gerçekten nankör ve saf bir varlık
Bazı şeyleri baştan görebiliriz bence tabi bazı şeyleride yaşayarak benim burada dediğim görebileccek görmek istememeleri ya da sonradan değiştirebileceklerini düşünmeleri misal kadınlarda çapkın erkek erkeklerde kıyafetinden rahatsız olduğun kadın ve son olarak evet insan nankör ve saf ama bir taraftanda sevgi dolu ve vefakar hem kötü tarafı görmekle olmaz
İyi tarafları da var tabi de ben bu ara biraz kötüyü görüyorum gibi neyse herkes haklı
Erkeğinde şikayet edeni vardır ancak çoğunlukla kadınlar karşısındakini suçlar. Kadının hatasını kabul edebilmesi zordur. Aldatmasını bile , ilgisizliğine bağlar Erkeğin.
Valla Mukan, bazen gerçekten suç hep karşı cinsi eleştirmekte değil de yanlış insan seçimlerinden oluyor. Hani derler ya, “İnsan aynı hatayı tekrar tekrar yapar” diye, işte o mevzu.
Kendi kriterlerinin dışındakilere şans veriyorsan veya ciddi bir muhakeme yapmadan aşka dalıyorsan doğal olarak sorunlar yaşanabilir. Yani çözüm karşı cinsi suçlamak değil, önce aynaya bakmak! 😅 Kendine uygun birini bulmak için biraz seçici olmak şart, yoksa hep aynı döngüyü yaşıyoruz sanki, ne dersin?
Cevap
0Cevap
Suçlu biziz biz, Çok sevmemeliydik.
https://youtu.be/xVsw2z73FcY?si=go7K36JUqwh8qs_Q sana bu şarkıyı armağan ediyorum
2. si
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar