Reddetti ama herkese davrandığından daha iyi davranıyor?

Merhabalar, yaklaşık 4-5 ay önce 5 yıllık arkadaşım olan ama fazla yakın olmadığımız bir kıza aşık oldum. Bu kıza sırılsıklam deli dehşet aşığım. X diyeceğim bu kıza. Bu kız bayağı bir asosyal, daha doğrusu erkeklere karşı aşşırı ters davranıyor. Bir erkek bir şey soracağında ne var? ne istiyorsun? tarzı cevaplar veriyor. Ben ilk 2-3 ay bu kızla hiç konuşamadım. Daha sonra 2 aylık bir dönemde hafif hafif konuşmaya başladım. İşte günaydın diyorum, merhaba diyorum, bazen muhabbet ediyordum. En sonunda içimde kalmaması için yılbaşı gecesi açıldım. Ben de seni seviyorum tatlı çocuksun tarzı bir cevap verdi ama bunu arkadaşça söylediğinden eminim. Sonraki gün okulda tekrar konuştum tekrar onu sevdiğimi söyledim o da bana "Yaaa teşekkür ederiimm" tarzı bir ifadeyle cevap verdi. Diğer erkeklere nazaran bana samimi ve güzel davranıyor. Ben direk terslemesini bekliyordum. Neyse bu kızın yakın arkadaşlarından birine benim arkadaşlarımdan biri sormuş. Bu kız da olmaz, hayır gibi bir ifade kullanmış. Şimdi ben anlamadım, hoşlanıyor gibi davranıyor ama sohbet başlatmıyor. Diğer insanlara davrandığından çok daha iyi davranıyor. Ben bunu duyunca tabii bir hayli üzüldüm, içimdeki his 2-3 gündür gitmiyor. Ne yapayım? Bu his nasıl geçer, bu kız beni sever mi, uzak mı durayım, daha çok mu konuşayım?

Reddetti ama herkese davrandığından daha iyi davranıyor?