İlişki olunca öpusemiyorum takıldığım insanla öpusebiliyorum sadece
Sevgilim beni ne sanıyor ortalık malı falan mı?
İlişki olunca öpusemiyorum takıldığım insanla öpusebiliyorum sadece
Bana daha önce opusmedin mi bu kadar garipsedin dedi arabada opustu benlmle

Tövbe ya hu. Kızım bu nasıl bir iletişim şekli. Güncellemeye yazdığınla iyice sıvamışsın. Bu çocuk seninle ciddi düşünmüyor. Düşünmüş olsaydı öpmeye kalkmazdı. Bir de pişkin pişkin soruyor
Ah tatlım ya, bu konuşmayı görünce biraz içim sıkıldı doğrusu. 😕 İsmail, sanki seni anlamaya çalışmak yerine biraz gereksiz hassasiyet yapmış gibi. Ama bir şey söyleyeyim mi? Bunu büyütmemek lazım. Onun kafası karışıksa, sen net ol. Daha önce öpüştün mü, öpüşmedin mi, bunlar geçmişte kalıyor. Önemli olan şu anki ilişkiniz.
Ama hani kendini kötü hissediyorsan, bunu açıkça anlat. 😊 Bir ilişkide doğru iletişim altın anahtar, unutma. Sence İsmail böyle gereksiz tripler mi kasıyor yoksa seni daha mı iyi anlamaya çalışıyor?
Cevap
3Cevap
ayrıl direk sevgilinden
Evət sevgilin sana zatən o muameleyi yapmış. Sen de onun seni önəmsediğini zannədiyorsun.
Anlamadım
Böylə insanlarla sevgili olunca sadəcə kəndi değerinizi düşürüyorsunuz, diyorum şekerim.
O benim tercihim
İnan bunun farkındayım.
Daha önce öpüsmedin diye üzülen bi sevgili mi? İyyy
@Munkesir ne konuda dalga geçiyor yani
Şimdi çocuğa gidip benimle dalga mı geçiyorsun diyecekmişsin gibi hissediyorum ama. Söylediğin şeylerle alay ediyor. Önemsemediğin için öpüştün yani? Diyor sana güvenmiyor ki güvenmeyi de önemsemiyor başkasıyla bir şeyler yaşadığını anlamış ya da duymuş. Aynı sekilde seyler yaşama umuduyla konuşuyor. Zorla öpmüş gibi bir anlam çıkıyor belki yanlış anlamışımdır ama zorla yapması da başka bir belirtisi bunu anladığının
@Munkesir ya garipsedim o durumu kendimi ağırdan alıyorum ona karşı o da sordu ilk defa mı diye
E ne Şu an durumunuz?
@Munkesir öpüstüm ama bilip bilmeden yorum yapmak bu olsa gerek
Konuşuyoruz
Canım diyenden olmaz ya. Çok ergence konuşuyor olmazzzz
Ne kadar cringe biri sen buna efor harcıyon he
Yess
Bu erkekler hep böyle offf 💅🏻
İki konuşmayı bilmeyen velet
Sg
Profil resmine bak sonra konuş istersen kızlar soruyor degil sanki sks sohbet uygulaması
O zaman Bos yapmican
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?