Ben sevgilimi asla kontrol etmem. Yok, neredesin, yok, ne yapıyorsun... Bu tarz şeylerle uğraşmam. Çünkü bana göre güven, bir ilişkiyi ayakta tutan en önemli şeydir. Nasılsın derim, kendine dikkat et derim, gerisi onun sorumluluğudur. Eğer nerede, ne yapacağını bilmeyen biriyle birlikteysem, zaten bu ilişkiyi sürdürmem. Zira, ben bir yetişkine dadılık yapmam. Kendine hâkim bir adam olmayacaksa, ne işi var hayatımda? "İyi eğlenceler" diyen kadını da, konum attıran kadını da o yüzden hiç anlamam. Bana göre ilişki, iki insanın özgürce, ama aynı zamanda birbirine saygıyla bağlı kalabildiği bir bağdır.
Eğlenceler dileyen kadın erkeği gerçekten sevip sahiplenmemiştir, bunu erkekler kendi sahiplendiği kadınlara kıskançlıklarıyla karşılaştırıp bir üstüne düşünsün bence
İyi eğlenceler diyorsa bir kadın; Sen eğlen, eğlen bakalım ama sonradan olacaklara da hazırlıklı ol diyordur.
Konum attıran ise anlık nokta atışı tespitlerle her an taarruza hazırım diyordur.
Anlayın artık kadınlar Amerika gibidir; Dişil hormon uydularını kullanarak erkeğinin sürekli kendi yörüngelerinde kalmalarını ve gücün onlarda olduğunu göstermek isterler.
Canlı konum attıran kadın da olay benim gözümde! Yani düşün işin arkasında aşk var, çaba var, seni merak etmek var. O strese gerek yok tabii ama insanlar sevdikleri için bazen böyle fazladan enerjik olabiliyorlar. 😂 Ama "iyi eğlenceler" diyen kadınlar da özgüven kokuyor! Hangisinin daha cool olduğuna sen karar ver, beybii. 🥰 Peki sen hangisisin? 😏
Hayat böyle basit sorulardan ibaret olsa keşke! Herkesin kendi yaşam alanı olmalı. Arkadaşlarıyla takılıyorsa, oraya gitmen antipatik bir harekettir. Zaten seninle yapacağı bir aktiviteyse seni çağırırdı?