Evlenmek istemeyen sevgili?

kızlar merhaba sevgilim 28 ben 30 yaşındayım. 1 yıldır ilişkimiz var. benim istegim 2 yıl sonunda nişanlanmak nişanlanmadan itibaren 1 yıl sonra da evlenmekti. Benim kazancım var sevgilimin de maaşı iyi , Bu talebimi söyleyince şok geçirdi 3 yıl sonunda evlenmek ne , kumar olur iyice tanısmamız lazım tarzı cümleler kurdu. ona göre 7 yıl sonra evlilik idealmiş o zamana o 35 ben 37 oluyor olacağım. Kendine gore hedefleri varmis, arabasını değiştirmek istiyormuş almak istedikleri varmış bu süreçte. hobisi buymuş.

Ayrıca uzak şehirlerde yaşıyoruz ortalama 3 haftada bir görüşüyoruz. Kendisi gelir yanıma hep. 7 yılı duyunca ben şok oldum üzüldüm bitirme noktasına geldik. O da 7 olmasın madem sen 32 33 olunca evlenrbiliriz dedi. İliski içinde bu tür hesapları yapmayı da sacma buldu.
Benim idealim 31 de evlenmekti karşılıklı fedakarlıklarda bulunduk. Bi karar aldık gibi. Dediği tarihe 3 yıl falan var yani kısacası , bu süreçte ailemle tanışırsın gibi cümleler hiç kurmadı. benim de istediğim en azından ailesiyle tanışayım bi bakalım yani diye. Bu isteğimi de illa tanışırız diyip savuşturdu, en son da yakın zamanda ailenle tanıstır dedi.

Beni sevdiğini düşünüyorum bana gayet de saygılıdır, aileme saygısından aksam 5'de beni eve bırakır. fakat bu konulara yaklaşımı gururumu kırıyor. Uzaktayız zaten hayat kısa neden beni zamana bırakıyor. Araba almak, kendisinin hedefleri daha mı önemli evliyken de araba alınır. Yani uzağız ben daha çok vakit geçirelim, çocuksuz daha uzun yıllar geçirelim istiyordum. Bu isteksizliği gururumu kırdığından bitirelim dedim hata mı etmişim sizce? Çalışan kendine ait arabası olan iki insanın 3 yıl sonunda evlenmesi aşırı absürt bir şey miydi? Bir ilişkiyi, insani bitirecek kadar önemli bir detay miydi sizce

Güncellemeler
1 yıl
bu başlığı o da okuyor. başlıı evlenmek istemeyen yazmışım diye böyle yorumlar geldiğimi söyledi. düzelteyim evlenmek istiyormuş fakat ilerde. yazımda belirtmiştim zaten de. destek gelmeyince ne diyecegini şaştı
Evlenmek istemeyen sevgili?