Amaci ne bu arkadasin?

Arkadaşlar merhaba biz Geçen yaz Erkek arkadaşımla ayrılmıştık Daha sonrasında bana çok fazla yalvardı yakardı ayrı eve çıkalım beraber yaşayalım diye Ben de kıyamadım affettim ve onunla ayrı eve çıktım bana her şeyin üstesinden gelebileceğini söylemişti ve çok fazla sözler vermişti Neyse biz ayrı Eve çıktık her şeyi beraber ortak karşılıyoruz falan fistan ve bana bir anda evden Ayrılmak istediğini çok zorlandığını Hatta ilişkimizin de bitmesi gerektiğini söylemişti ve beni yarı yolda bütün masraflarla baş başa bıraktı ve gitti kendi annesinin evine ve şimdi de yüzsüz bir şekilde bana yazıyor işte istersen geri gelebilirim İşte sen bana gitme demedin senin bana gitme demeni bekledim tarzında bahaneler uyduruyor ve geri dönmek istiyor şu an yaşadığım eve yani niye böyle tutarsız davranıyor dengesizlik yapıyor Ben amacını hiçbir şekilde anlayamadım Bana ilişkinizi çok kötü davranıyordu gerçekten b** gibi davranıyordu ama şimdi ne olduysa benimle beraber vakit geçirip her şey düzeltmek istiyor eve geri dönmek istiyor ben hiçbir şey anlamadım bu işten

Amaci ne bu arkadasin?