Sevgiye Tutkuya Sekse Erotizme Çaya Sabah erken kalkmaya Aşka Arabayı hızlı kullanmaya Disiplinli olmaya Konuşup sohbet etmeye Kriptoya Sigara ve alkolü bıraktığım çok oldu onlar heyecan vermiyor :)
Duygusallığın tiryakisiyim. Aslında kendini tutamamanın tiryakisiyim. Tekrar tekrar duygulanmanın tiryakisiyim. Duygulanmak için kendini tekrar tekrar duygusallığın içine atmanın tiryakisiyim. Tek istediğim sadece iki damla.
Kahve diyebilirim galiba kahvesiz olmuyor bir tarafım eksik gibi oluyor Türk kahvesi değil de nescafe içmeyince kendimi kötü hissediyorum belli bir süre sonra
Son zamanlarda yalnızlığa tiryakiyim ben. Kendi halimde öylece. Kalan zamanlarda daha çok işlerime. Ve de, kitaplarıma. Ve de son olarak beni gülümsetenleri bırakmıyorum. O kadar çok ihtiyacım var ki. Başka hiç bir şey istemiyorum, hayat denen bu sürgünden...
Ivıra zıvıra bağımlı değilim. Herhangi bir insana da... Çok insan tanıdım ama bağımlısı olunacak kadar vazgeçilmez biri yok. Olmasın da zaten. Çünkü suistimal edilir, biliyorum..
Aşırı adrenalin bağımlısıyım ama bu böyle hızlı araç kullanmak gibi değil yani yine onu da severimde başkalarını tehlikeye sokmadan yapılanlar işte. Bir de güzel gülen kadınların tiryakisiyim 🤭😂
sigara içtim hiç beğenemedim tiryakisi olamayacağım bir şey hakeza alkol yumuşak içimli alkollü içecekleri içerim kafası güzel ama genellikle tercih etmem çaya bir de kayfeye çok düşkünüm ama :D