Kesinlikle evet. Suni değil doğal zerafetine hayranım kadınların. Hani meslek videoları vardır, duvar örer mesela işçi videoda, ama çıkamazsınız ya, öyle işte. Günlerce seyredebilirim :)
Anladım teşekkürler, kesinlikle katılıyorum bu zamanda böyle insanlar az bulunsa da temennim çoğalması yönünde. Verdiğiniz örnek çok akkılıcaydı tebrik ediyorum gerçekten, keyifli günler 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
şu an için bir şeye meftun değilim.. kendime meftunum sadece..
Akıllı kadınlara, beygirli araçlara, karlı dağlara, sağdaki bol sıfırlara, hayvanlara, doğaya, salçalı makarnaya.
İşte ben dudaklarımın arasında ölüm ve kalbimden
ayrılmaz hayatı sevenin yuvası
susuzluğumun gözleri evrene uzanıyor
zaferlerim düne meftun..
Yeni doğan kedi yavruları izlemeye doyamıyorum bide toprak kokusu hafif yağmur eşliğinde olcak
Huzurun tanımı
Şu iki gündür hava sizi mest ediyor o zaman 🙂
@Milky7way aynen öyle
Arzu ettiğim bir şey var ama onun yokluğunda başka şeylerle idare ediyorum. (İlişki olayı değil)
Allah hayırlısıyla nasip etsin.
Sağolasın kar kalpli
Kar kalpli neden?
Pp ve sorudaki fotoğraf dedim herhalde kar gibi bir kalbin var.
Kalpleri yalnız Allah bilir, teşekkürler yine de
Temenni
Kedilere sadece kedilere
yaa ben seni yine tanıdım sanırım
hani vaktim boşa gidiyor diye silmiştin
o kişi misin
görüşleri çok hoşuma giderdi onun...
ben tanıyamadım ama? Yoksa mor civcik misiin
Zarif kadına meftunum. Ne yaşı ne tarzı hiç bir şey önemli değil. Kimse bakmazkennbile zarif olan bir kadını aylarca film gibi izleyebilirim.
Sizden 20 yaş büyük olsa bile mi, ya da tam tesi?
Kesinlikle evet. Suni değil doğal zerafetine hayranım kadınların. Hani meslek videoları vardır, duvar örer mesela işçi videoda, ama çıkamazsınız ya, öyle işte. Günlerce seyredebilirim :)
Anladım teşekkürler, kesinlikle katılıyorum bu zamanda böyle insanlar az bulunsa da temennim çoğalması yönünde. Verdiğiniz örnek çok akkılıcaydı tebrik ediyorum gerçekten, keyifli günler 😊
Ben teşekkür ederim. Sevgiler 🥰
Gece gökyüzünü izlemek ufak çaplı bir dürbün ve teleskobumda var gerçekten muhteşem
Nasip olur mu 🥹
Olurr ya içim daralınca iyi geliyor bana sana da tavsiye ederim çıplak gözlede izlemek hoş oluyor
Uzaya hayranım zaten ama teleskobum yok belki bir ben uzaya gidip oradan izlerim 🥹
O zaman bende yerden seni izlerim sjssj
Snsnnd
Ben ayran gönüllüyüm her gün değişir 😂
Gün doğumlarına aşığım
Onun gülüşüne meftunum ama o gülüş bana hercai...
Ay ay görüşün güzelliğiii 🥹🤌 işte senden beklediğim sözler maaşallah size 🥳
Güzel olan herşeye
Güzel nedir size göre?
Hayvan olsun manzara olsun kadın olsun ev olsun araba olsun. Liste uzar gider aklına ne gelirse.
İbreyi yüksek hızlarda görmeye mest olurum
Yoksa motorcu musun 🥹
Doğa gökyüzü…
Bebekler
Yavru kediler
Degişiyor knk
Göbeğime