Ay detayları okursanız, beni çok mutlu etmiş olursunuz. Ayrıca buraya nasıl bir başlık açabilirim, bilemedim?

Merhabalar !!! 👋🏻canlarım ballarım..💓🙈Umuyorum ki gününüz hoşça geçiyordur, sağlığınız sıhhatiniz yerindedir, motivasyonunuz, moraliniz yüksektir. Efenim lafı pekte uzatmaya gerek duymadan, esas konumuza geçiş yapmak istiyorum izninizle. Yaklaşık 2 haftadır görüştüğüm, çay kahve içtiğim, sohbet ettiğim, karşılıklı birbirimizi tanıma çabasına girdiğimiz bir beyefendi var hayatımda. Şuana kadar -gözlemlerimden ulaştığım sonuçlara dayanarak söyleyebilirim ki- red flag olabilecek herhangi bir yanına şahit olmadım. Lakin instagram hesabından takip ettiği karşı cins profiller, son bir kaç gündür aklımı karıştırmaya başladı. Öncelikle soy adı benzerliği yok, akraba ihtimalini eleyelim lütfen. Üniversiteden arkadaşları desek.. takipleştiği çoğu kız, farklı fakültelerden. Bu ihtimali de eleyelim. Eh, geriye fazla da seçenek kalmıyor gibi. Ya dış görünüşünü beğendiği, günün birinde iletişim kurmak için bir köşede beklettiği, olası flört/sevgili adayları ya da bir türlü kopamadığı unutamadığı eski flörtleri/sevgilileri. Açıkçası benim de instagram hesabımda karşı cins ekli ama inanın, hayatımda birisi olduğu müddetçe -bu flört, hatta ismi konulmamış bir ilişki dahi olsa- kimseyle iletişime geçme, kimseyle tanışma gayretine girmiyorum. Görüştüğüm beyefendi hakkında bunu söyleyemiyorum "o da, özellikle hayatında ben varken yeni birisiyle tanışmaz görüşmez yapmaz" diyemiyorum çünkü bu güveni henüz veremiyor bana. Yani sorun da tam olarak burada başlıyor aslında. Ben böyle mühim bir konuda karşımdakine güvenemiyorsam, ne yazık ki ister istemez elimde olmadan soğuyorum ondan. Bu soğukluğumu da daha az vakit geçirerek, daha az konuşarak vs karşımdakine yansıtıyorum. Sorunun ne olduğundan da bahsedemiyorum. Birbirimizin hayatında öyle bir konuma sahip değiliz çünkü. Ve sizden yardım istiyorum. Ne yapmalıyım?
Ay detayları okursanız, beni çok mutlu etmiş olursunuz. Ayrıca buraya nasıl bir başlık açabilirim, bilemedim?