Kulaklık aldım ve sınıfta dinlemek istedim müzik dershanede yani erken gelmiştim azıcık sonra sınıftaki çocuk geldi ben boş sınıfta dans edişli müzik dinliyordum rüzgardan kapı açılmış hafif beni görmüş jajjaja yanıma geldi napıyorsun dedi bende canım sıkkındı müzik dinlemek iyi geldiği için açtım işte ama sordu niye oynadığımı jajja yerimde duramadım dedim sonra istersen gel sende oyna dedim kapıyı örttük müziği açtık oynadık jajajjaja kendi kendimize dans ettik çok güzeldi ya bunun üstüne yarın konuşur mu acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Daha enterasanını söylim. Yolda kalan arabaya yardıma giderken yolda kaldım 2 saat önce 😀
Aboo
Geçmişler olsun sana o zaman
Sağol sağol tşkr tşkr
Bari sorumda yorum yapsan be
Sorumada
Konu neydi 😀
Eeee oku
Manit mi yapmak istiyon onu 😀
Hahaha bilmem
Şaşırdım ama oynamasına jajjajq ne bileyim normalde iletişimimiz pek yok
Herhalde açtığım müziği beğendi jajjaa
Müzikten ziyade bence seni beğenmiş 😀
Hahahha bilmem 🤷♀️
Yani onca zamandır görüyor beğense çoktan beğenirdi
Belki begenmişti de cesaret edemedi bugune kadar
Sessiz bir çocuk gerçi ama kendini açtı bir iki aydır yani yeni yeni kendini açtı
Bugün de kaç defa ismimi söylemiş oldu jajja
Hayat sana doğru akıyor desene
Jajjajaa ya ama şey derste diyordu ki bi benle ismimi söyledi işte biz kaldık nereden geldiyse oraya sonra şu konudaydık demi ismimi söyledi işte bir de sonda ismimi söyleyerek Pazartesi geldin mi sen dedi jajaj
Aksa keşke
Birazda gariban benim yüzüm gülse aşkta falan jajja
E tamam işte samimiyet kuruyor
Bir de teneffüste kulaklık almaya gittim o da o tarafta bir yere gitmiş tam çıktığımda denk geldi hajja bir de lavaboya giderken denk geldik yine jajja
Kader ağlarını örüyor işte
Ama soracağı tek ben vardım ya arkasındaki çocukta erkek yani ona sormadı en son bana sordu
Ama hoşça kal ya da görüşürüz demedi bir gün selam diyor ama akşamı yok kafasını alıp gidiyor direkt
Zamanla düzelir 😀
Sınıfta başka kızda vardı ondan mı acaba demedi jajja sınıflar birleşti ondan başka kişilerde var
Ben bu odunu nasıl yontacağım jajja
Daha çok erken bş dur hele
Dur şimdi bir şey yapacağım sorum vardı hocaya atacağım profilimdede hiçbir şey yoktu yeğenimle resmimi atacağım sonra da hemen hocaya soracağım soru görür o da belki yorum yapar profilime jajja
Şeytan 😀
Jajajja yazar mı ki sence
Bilmem
Yazarsa yazacağım bakalım
Hatta küçüklük fotoğrafımı koyacağım ama dişlerime gülerseler jajaj
Sjsjejejskske bu ne lan
Soru
Beğenemedin mi
Çocuk değişik çocuktu hiç beklemiyordum ama
Sınıfın kaç
Dershane mezunum
Anladım. Güzel bir kizsindir
Ortayım
Ya bu çocukla iletişimimiz yoktu pek ikimiz kaldık tek sınıfları birleştirdiler işte neyse şaşırdım yani öyle olunca
Zevk anlayışınızı s*kim
Puhahha ne yapmamızı bekliyorsunuz beyefendi
Yarında göbek atarız jajjajaja