Aşk İlişkileri Kalbiniz en son ne zaman alev aldı 🔥? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/JKtW5uvhlr0?si=VnHinafOMSYpVRaMHobaaa 💃😄🎈 Güncellemeler1 yıl Lalalalalaaa. İyi geceler Kalbiniz en son ne zaman alev aldı 🔥? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. hiç bir zaman.. ve olmazda.. 1 0 Yorumla
brokensurvivor Takip Et Xper 3 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Yakın zamanda bayadır kömürdü yakandan kadiri mutlak yaratıcı razı olsun... 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Niye Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl atesi cok harlama ben biraz çiğ seviyorum kanlı olsun 😀 1 0 Yorumla
αℓαуςıкυş Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl kötü anlamda oldu bi ay olmuştur sebep olanlar utansın. 1 1 Yorumla αℓαуςıкυş 1 yıl ona ait tüm guzel seyleri yaktı kül etti Yorumla
Inci_qasimova Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl onunla konustugum her an cayir cayir yaniyor jsjsj :) 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Boş beleş insanlara yanmayı bırakalı çok oldu. 1 0 Yorumla
Liyalina Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kalbim en son deli gibi attığı yaşlar 16 falandı 🥲 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. İki gün önce bir söze 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yıllar yıllar önce diyorum 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Her gün Alevv alevv zatii ahhadh 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Gazı verdi öylece bekliyor 1 0 Yorumla
Alfa_Tuğ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Dün 😂 1 4 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Kime 🤓 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Hıdır eniştene Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Düğün ne zaman çağır beni çeyrek takarım😂 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Yaza inşallah kız çağırırım ayıpsın adghjj Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. zamanını hatırlamayacak kadar önce. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. çok uzun zaman oldu 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Uzun zaman oldu… 1 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. 3 yıl önce 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
hiç bir zaman.. ve olmazda..
Yakın zamanda bayadır kömürdü yakandan kadiri mutlak yaratıcı razı olsun...
Niye
atesi cok harlama ben biraz çiğ seviyorum kanlı olsun 😀
kötü anlamda oldu bi ay olmuştur sebep olanlar utansın.
ona ait tüm guzel seyleri yaktı kül etti
onunla konustugum her an cayir cayir yaniyor jsjsj :)
Boş beleş insanlara yanmayı bırakalı çok oldu.
Kalbim en son deli gibi attığı yaşlar 16 falandı 🥲
İki gün önce bir söze
Bilmem hatırlamıyorum
Yıllar yıllar önce diyorum
Her gün Alevv alevv zatii ahhadh
Benimki kül oldu
Gazı verdi öylece bekliyor
Dün 😂
Kime 🤓
Hıdır eniştene
Düğün ne zaman çağır beni çeyrek takarım😂
Yaza inşallah kız çağırırım ayıpsın adghjj