Selam ♾️ Kalbiniz en son ne zaman toz tuttu, duygularınız hislerinizi kaybettiğiniz bir dönem oldu mu, ya da hala öyle mi hissediyorsunuz.

Selam ♾️ Kalbiniz en son ne zaman toz tuttu, duygularınız hislerinizi kaybettiğiniz bir dönem oldu mu, ya da hala öyle mi hissediyorsunuz.

Sık sık tutar en son ne zaman hislerimi kaybettiğimi hissettim hatırlamıyorum ama çok bariz bir fark oluyor. Genelde kendimle görüşmediğim, aynada kendime bakıp süslenmediğim, yazı yazmadığım, kendimle kalıp müzik dinlemediğim ve yalnızca başkalarının hayatlarını izlediğim zaman oluyor bu. Nedenini bilsem de engellemek için çoğu zaman bir şey yapmıyorum belki de bazen kendimizden de uzaklaşıp tamamiyle yapayalnız olmamız gerekiyordur. Herkes zaman zaman yaşar ve bir şekilde kendini yine bulur.
Benim kalbim hiçbir zaman dost tutmadı kardeşim her insana karşı sevgiyle doluyum ama karşımdaki insan sevginin kıymetini bilmiyorsa, samimi olmanın değerini bilmiyorsa Ben de o dakikadan sonra gerektiği gibi davranmayı tercih ederim. Çünkü bazı insanlar vardır samimiyetten yakınlıktan hoşgörüntüden ve sevgiden hiçbir şey anlamaz O yüzden çevremdeki insanları her zaman için seçerek hayatımı sokarım hayatıma soktuğum insan da bana birtakım zararlar oluyorsa hayatından bir şekilde çıkarırım biraz acı olur Ama eninde sonunda olması gerektiği gibi olur.
Şu an öyle, ister pas diyelim ister toz. Bazen çok acımasız olduğumu düşünüyorum, ki ben böyle biri değildim. Kendime, acımasızca davrandıktan sonra kızdığım oluyor. Dün uzun süreden sonra ilk defa “saf bir kalbin var çok temiz” cümlesini duydum.. yanii bilmiyorum tozları üflemenin vakti gelmiş sanırım.!
Teşekkür ederim 🥳
Rica ederim 🤗🥳
Bir kaç ay önce kalbim toz tuttu. Bazı duygularımı tozdan arındırdım ama bazıları hala toz yumağı içinde. İstesem de onları o tozun içinden çıkartamıyorum.
Rica ederim 🦋
Cevap
16Cevap
Tutmadı... tutmayacak. .. izin vermem... ne kadar kötüye denk gelsemxe geleyim ben asla ve asla sevgisiz ve duygusuz olmayacağım
🌹🌹
Biri soruma gelip kendisini unuttuğumu söylediğinde🙄 Barış kalbimdeki tozları süpürür müsün?🥲
Evet elektirikli süpürge alıp geliyorum :D :D
Şaka tabi ki de süpürürdüm ☺️
şu an hislerim mahalle teyzesinden aldığım zincir bileklikden daha beter toz deyil pas tutmuş halde hislerimi kaldırıp resmen rafa koymuşum gibi sadece çocukluğuma dönmek istiyorum büyümek o kadarda güzel bir şey değilmiş
Şu fotoğrafa beni koysalar şimdi Barış.. ne güzel de yağıyo
Sıcaklar bitse keşke..
Soğuklar da hiç bitmeseydi keşke 😊
Kesinlikle 😊
Uzun süre toz tutmadı ama çok üzüldüğüm zaman genelde insanlar bir iç yangını hissederken ben çok büyük bir soğukluk hissediyorum sanki kalbim buz tutuyor.
Bu zamanlar da hiç bir şey hissetmiyorum sanki sadece kocaman bir boşluk...
Önceleri kalbimde çiçek bahçesi açan bir yerken onun beni sevmediğini anladığım. da geriye kalan kalbimde sadece bir talan edilmiş bahçeye dönmüştü çok yakın bir zamanda bağzen tek taraflı sevgi her iki tarafa da yetmiyormuş o an hislerimiz ölüyormuş sürekli bir seviyor bir sevmiyor gibi belirsiz bir kalbi sevmek senin sevginide bitirebiliyor muş
Evet öyle bir dönemim oldu ama kendimi toparlayıp ayağa kalkma gücüne sahibim. şu an öyle hissetmiyorum iyileştim 🙂
En son kalbim ne zaman toz tuttu bilemiyorum ama bu sıralar her zamankinden biraz daha duygusuzlaşmış/hissizleşmiş gibiyim 🙄
Hatırlamıyorum ama zaman zaman esinti olarak esiyor geçiyor
Kalbim her zaman heyecanlı, aktif ve sevgi dolu taki toprağa girene kadar.
Doğuştan tozlu heralde ahahah
Bırakalım toz kalsın belki bir gün o tozu silen olur 😬
Toza alerjim var. Öyle bir şey olsa yaşayamam 🥹🙃
Mayıs ayında tuttu... tutuş o tutuş bir daha cikamayacak kadar boğuldu
7 aydır tozlu bir şekilde yerinde duruyor 😃
Yeni tuttu kalbimi kapattim görünmüyor artık küstüm insanlığa
Hayat doluyum, hislerim hâlâ yerinde ve canlı.
Olmasına izin vermiyorum🤷♀️
Uzun süredir üzeri tozlu
Hala öyle hissediyorum
Bir süre toz tuttu şimdi naftalin kokuyor
Evet 6 yıl önce
Bu ara hep toz içinde
Kalbin toz tutması bir kavram veya terimmi?
Evet oldu halada öyleyim 4 senedir
2 yıl önce ama üfledik geçti gitti🤔
Benim kalbim toz tutmaz her zaman temizdir
Evet. 1 ay önce ve hala da öyle.
Geçen sene bir olayda son kez toz tuttu
Hiç tutmadı . Duygularım hep canlı.
Çok değil 2 ay önce 😥
Barışşşşşşş😄
?
🤍🤍
:) :)
Tamamen tozla kaplı. Hatta toprak.