Yakın zamanda çok severek aldığım bir bardağım vardı ve bir anda çatladı. 🥲 Çatlayan bardaktı görünürde ama "çıt" eden kalbimdi...🥲

Yakın zamanda çok severek aldığım bir bardağım vardı ve bir anda çatladı. 🥲 Çatlayan bardaktı görünürde ama "çıt" eden kalbimdi...🥲

Hiç bir zaman hissetmedim ben çünkü sevdiğim bir kişi olmadı hiç sadece işte bazen sevdiğim filmler çıktığı zaman onları izlediğim de kendimi mutlu hissediyorum ya da kalbimin heyecanlandığını hissediyorum o kadar. kalbim de artık çıt diye kırılmaz pek duygularım kalmadığı için. artık kim nasıl davranırsa öyle davranıyorum çünkü insanlara anca anlıyorlar o zaman. ve kalbimi de olmaması gereken kimseye açmazdım ben hiç bir zaman
Ay gördüm o bardağı çokseldiii🤤
Aklıma sadece ocak sonlarında olan bir olay geldi. Kolay kolay kırılmam ama o gün kırıldım ve bu 1 hafta sürdü...
Hı hım... çok güzeldi 🥲
Bu aralar bi çıtırtılar geliyor ama kedidir kedi diyorum, all is well diyorum, idare ediyorum bakalım.
Hayırlara vesile olsun...🌸
Birilerinin bazı sözleri. Derinden çıt ettirdi.
Rica ederimm🌸
Cevap
4Cevap
Kalbim en son kıpır kıpırdı
O geceden beri kırık biliyorsun işte 🥲💔
Sana dikkat et çabuk kırılır demiştim 🤦neyse senden önemli değil alırsın yeni bir tane kırılan bardak olsun..
Evet demiştin... Gerçekten de öyle oldu. Hayat hassas kalpler için gerçekten de bir cehennem...🥲
Sen şakaaa... Geliyorum hemen...🧨
Meleklerim her düştüğünde tehlikeli hareketler yaptığında kalbim çıt etmeyi bırak.. Ölüp ölüp diriliyorum resmen..
Yaaa olur öyle bazen 😅
Aynen
Çok şükür ki uzun zamandır kalbim kırılmadı. Böyle de devam eder inşallah ama yakın bir zamanda bir darbe gelecek gibi hissediyorum
Allah esirgesin...
Kalbim uzun zamandır çıt demek yerine pıt pıt diyor 🙄😂
Tü tü tü maşallah 🌸
Arabamın kapısına atılan eşsiz çizik den sonra
Çok yakın bir zamanda:(
Yakın zamanda, tam tarih bilmiyorum
Bir süre önce..
Yakın zamanda
Çıt ne ki çatırt demişti vaktinde
Etmez hissetmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?