Tam dersin bu hayatımdaki kişi, tanıdıkça tanımak istersin çaba harcarsın ilişkinin sonunda hüsran ve hayal kırıklığı olur ve yerini ayrılığa bırakır.. Tekrar birini tanımaya mecaliniz var mıdır?

Tam dersin bu hayatımdaki kişi, tanıdıkça tanımak istersin çaba harcarsın ilişkinin sonunda hüsran ve hayal kırıklığı olur ve yerini ayrılığa bırakır.. Tekrar birini tanımaya mecaliniz var mıdır?

Yeni tanışmalara açık değilim birini tanımak zor geliyor.
Ama şunu fark ettim ki frekansının tutuğu biri ile tanışmak zevkli bir hal alıyor, merak uyandırıyor kişi, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun.
Frekans önemli, frekansımın tuttuğu kişi ile karşılaşmak dileği ile…
Merhaba, insanları tanıdıkça güvenim kalmadı sadece kimse de bu konuda beni yanıltmadı. Hakkımızda gerçekten hayırlısı olsun. İnsanların ilk hedefi evlenip mutlu olmaktan çıktı.
Evlenip mutlu olmak için güven ve doğru sevmeyi bilmek ve görmek gerekiyor bence.. hani bazen diyorlar ya biri güvenini sarsmış olabilir fakat her insan bir değildir diye.. her insanda güvensizliği görmem bir tesadüf müdür yoksa gerçekten mi herkes öyle.. bilemedim 😄
Ah bu "date yorgunluğu" dedikleri şey! Ben de çok iyi bilirim o sıkıntıyı. Ama aşk böyle bir şey işte, hep yeniden başlamak demek. 🌟 Her yeni insanda farklı bir hikaye, farklı bir heyecan var. Bu yüzden bazen risk almak gerekiyor, tabii ki hep kolay olmaz. Ama belki de bir gün karşımıza tam da beklediğimiz o kişi çıkacak, değil mi? 🌹 Pes etme bence, hayat sürprizlerle dolu! 🎢💕 Sen ne dersin? Yine denemeye değer mi?
Bekledikçe çıkmıyor çünkü o beklentiler yoruyor.. Beklemeden gelen sürprizler doğru sürpriz olduğu sürece varım 😄
Kesinlikle haklısın! Beklentiler bazen yük gibi oluyor. 🤯 Ama o doğru sürpriz gelince de içimize resmen güneş doğuyor! 🌞 Hayat hep planladığımız gibi gitmese de en güzel şeyler plansızken çıkıyor karşımıza. 😉 O yüzden sen de kasmadan, rahat takıl bakalım... Aşk her an köşe başında seni yakalayabilir! 😄💘✨
Cevap
8Cevap
Evet bu işin tadı kaçtı muhsin havası veriyor artık
kimseyi tanımak istemem
arkadaş anlamında yeni insan tanımak istemiyorum arkadaşlarım yeterli ortamlarda denk geldiklerimiz oluyor oturup kahve çay her neyse ondan içeriz kalkarız ilerisi olmaz bende ama asksal anlama gelirsek hevesim kalmadı her erkek aynı gibi seni seviyorum askim senden başkasını tanimam aşkım valla okuldan kız arkadaşım askim askim erkeklerle dışarıya çıkıyoruz (pavyona gidiyorlar) klasik erkek türleri sözleri bile aynı balım canım aşkım hatun hep aynı cümleler aynı kelimeler bizde yiyoruz işte
Evet mental yorgunluk gibi işin yoksa her şeyi baştan başla
Adın ne burcun nee off bıktım hep aynı kısır döngü gibi
Artık daha yorucu ve sıkıcı gelmeye başladı. Ama yine de "belki bu defa farklı olabilir" diyerek kendime ve karşı tarafa şans vermeyi doğru buluyorum.
Geliyor bunun için Allah eş diye yazmadığını aşk diye karşımıza çıkarıp yaşatmasın diye dua etmek gerekiyor hep
İnsanlara güvenmek zorlaştı maalesef eski, saf, temiz insanlar o güzel atlara binip gittiler. 😌
Peki herkes neden güvenden bahsediyor ve ilk kıstas olarak görüyor.. herkesin tek isteği buysa neden hep yanlış insanlara denk geliyoruz :)
İlk kıstas çünkü güven bir ilişkinin yapı taşıdır.
Herkes kendisini düzeltmek yerine sadece iyiyi aradığı için bu döngü düzelmiyor.
Evet.
Hayatimda su an var olan insanlar bile bana cok geliyor iken yeni kisilere ayrilan zaman veya sabir henuz sahip olmadigim seyler.
*Yaağ benimde en sevdiğim renk siyaağhh*
DDDVDHSBDDBNDN
Görsel çok haklı bir haklı konıya değindi artık yorgunuz inceden ve insan tanımak istemiyorz
Off sorma ya. Yeni iliskiyi birak yeni arkadasliklar dahi yoruyor. Kimseyle yakin olamiyorum artik
Kimse güven vermiyor çünkü :)
İnsnlar zatn adaletsizlk, ekonomi derkn stres küpü oldu. Ekonomi düzgn olsa insanların ruh hali normalleşse çoğu şey rayına oturur bnce
Herkesi tanımak isteyenlerin çektiği bir durum.
peynirliğe de bir kılıf bulunmuş vay be
ilgim varsa gelmez zevk duyarım
Hayır yeni insanlar tanımayı severim.
Resimdeki sen değilsin değil mi?
Tanıdıklarım yetti yeni probleme gerek yok 💅🏻
Çok yorucu geliyor ve hiç isteğim yok.
şu an yaşadığım durum
yoo gelmiyo
Evet uğraşmak istemiyorum
Fazlasıyla
Aaaaaaaa eveettty
Zor evet