" Yeni biriyle tanışma " durumu hakkında ne düşünüyorsun?

Çoğu zaman zor gelen ama ara sıra da kendinden bahsetmek ve karşındakini tanımak eylemlerini özlettiren durumdur. İnsan evladı ilginç bazen kaçası bazen de kucak açası gelir.

" Yanızlık çok tehlikelidir ve bağımlılık yapar çünkü insan o huzuru yaşayınca bir daha insanlarla uğraşmak istemiyor. "

Yaş aldıkça, insanlara olan güven azaldıkça bu söze daha da bağlanır oldum. " Az insan çok huzur. " mottosu ile ilerlediğim şu günlerde yeni birini tanımak o kadar zor geliyor ki bilmiyorum, belki de karşımıza çıkacak insan hayata bakış açımızı değiştirecek kadar iyi, farklı biri olacak ancak en azından şimdilik kendi yağımda kavrulma niyetindeyim sürekli farklı düşünceler içindeyim.

Aslında tanışmak kolay da ilişki sürdürmek zor ya misal bugüne kadar sadece buradan bile ne kadar çok kişiyle konuştum ama bir iki mesajdan sonra insan devam ettirmenin anlamı yok gibi hissediyor. Herkes mi böyle hissediyor bilmiyorum ama benim devam etmeme sebebim anlamı yokmuş, zaten uyuşmayacakmışız, birbirimizi sevmeyeceğiz diye düşünmem. Ara ara yazmaya devam eden biri olsa belki devam eder de işte insanlar nasıl ilişki kuruyor bilmiyorum artık. Her şey imkansız görünüyor.

" Yeni biriyle tanışma " durumu hakkında ne düşünüyorsun?