Eski sevgilim hikayesinde bir kızın kolu çıktı nispetine mi yapıyor yoksa unuttuğundan sallamıyor mu?

Arkadaşlar eski sevgilimle 1 ay önce ayrıldık çok güzel giden bir ilişkiydi her gün beraberdik beni görmeden tek bir gün geçiremezdi sevgisini hissederdim son zamanlarda biraz fazla kavga ettik genel olarak onun hataları vardı bende çok doldum hakaretler ettim kaç kuruşluk adamsın sene varana kadar sonra barıştık 3 gün sonra yine kavga ettik üstelik onun suçu vardı kendi benden ayrıldı ama ben hiç ihtimal vermiyorum yazar arar diyorum 1 ay oldu ne yazdı ne aradı. Bende son zamanlarda fazla dışarı çıktım story vs attım bugün bi baktım arkadaşımdan eski sevgilim rakıya gitmiş yanda da kızın kolu çıkmış yeniyılda çift arkadaşım vardı masayı çekerken o çocuğun kolu çıkmıştı bana mı nispet yapıyor anlamadım yoksa salllamadıgı için alenen mi atıyor? Fikriniz ne çok mutsuz hissediyorum başka görüşlere ihtiyacım var

Eski sevgilim hikayesinde bir kızın kolu çıktı nispetine mi yapıyor yoksa unuttuğundan sallamıyor mu?