Evlilikten Korkuyorum dedi? ne olursunuz yardım edin.. acil fikirlerinizi bekliyorum :(?

Görücü usulü biriyle tanıştım. Çocuk bana aşık oldu güzel de bir kızım. Her şey çok güzel gidiyordu aşırı ilgili aşırı sevgili 3 haftaya giderken sevgili olmuştuk ve hayatında ilk defa evlilik üzerine benimle görüştüğünü bu zamana kadar kimseye ciddi bakamadığını söylemişti. Ailesi de beni fotoğraflardan görüp çok beğenmişti. En son buluşmamızda güzel ayrıldık bana sıkıca sarılıp içten bir şekilde yanağımdan öpmüştü. Sonra ne olduysa 3. Gün soğuk yapmaya başladı buluşalım dedim istemedi. Meğersem evlilikten korkmuş nasıl yapıcam o kadar masrafın altından nasıl kalkıcam olmazsa her iki tarafta mahçup olucak ben sana ve ailene saygı duyuyorum ve bunları açık açık konuşuyorum dedi. Ben sana takılmalık bakamam evliliğe de kendimi hazır hissetmiyorum dedi (borç içinde) ben de beni gerçekten sevseydin maddiyatçı sorun etmezdin dedim sonra duygularımdan da emin değilim dedi. Ben de tamam dedim numarasını sildim ve instadan çıkardım. Kendisi halen beni takip ediyor ve numaramı silmedi. Sizce smacı ne? Geri gelir mi? Yoksa gerçekten söylediği gibi evliliğe hazır hissetmiyor olabilir mi bahane mi?
Evlilikten Korkuyorum dedi? ne olursunuz yardım edin.. acil fikirlerinizi bekliyorum :(?