Bu çocuğun bana bir daha adım atma şansı var mıdır yani istek atabilir mi bana? Erkekler beğendiği bir kıza tekrar adım atarlar mı?

Stajda bi çocukla tanıştım. Daha doğrusu ben yokken arkadaşıma benim adımı sormuş. Arkadaşım ilk baş söylememiş daha sonra ısrar etmiş söyle söyle diye sonra arkadaşım vermiş adımı. Biz sonra arkadaşımla yer değiştik ben çocukla karşılaştım orada. Oraya gidince onun yanına oturmuştum tanımadan arkadaşım bana demişti çocuğu. Çocuk bana "sen mi geldin buraya" dedi bende evet dedim. Sonra çocuk bi kaç kelime konuştu benle sonra bana şey dedi "arkadaşın sevgilin olduğunu söyledi doğru mu" dedi bende gülümseyerek "hayır değil" dedim. Bunu 2 kere sordu üst üste sonra "yaa" dedi gülümsedi bana. Sonra benden instamı istedi ama ben o an o kadar panik oldum ki sadece gülümseyebildim ve çok utandım zaten normalde de çekingen biriyim ve veremedim yani telefondan mı göstersem bilemedim. Bir daha çok konuşmadık o kadar yani nasıl konu açacağımı bilemedim bende. Ve çocuğu beğenmiştim yani.

Ondan sonra ordaki abiler benle şakalaştılar gülüştüler bana takıldılar o an bu çocuk sinir oldu gibi geldi. Sonra bi akşam ben bu çocuğun instagramını buldum ve istek attım ama çocuk isteği bekletti. O sabah yine staj vardı ve baktım o da gelmiş ama istek hala duruyor. Üstelik telefon elindeydi bende sinirle sildim isteği. Benle konuşmaya çalıştı ama ben biraz tripli cevap verdim. Bi kere de çarşıda karşılaştık ama bir daha konuşmadık. Çok özlüyorum onu yani bir şey geçmedi aramızda ama olabilirdik yani çocuk beni de yanlış anlamış olabilir. Bana istek atar mı diye çok düşünüyorum ben mi atsam falan diye ama yine görmez veya kabul etmez diye korkuyorum. Kafam çok karışık sizce napsam arkadaşlar
Bu çocuğun bana bir daha adım atma şansı var mıdır yani istek atabilir mi bana? Erkekler beğendiği bir kıza tekrar adım atarlar mı?