flörtümün 1.5 yıl önce başka bi şehire tayini çıktı. uzaktan ilişki sevmiyormuş , buyuzden ilişkimizi bitirmişti. neyse zaten benimle sadece s k s amaçlı birlikteydi. beni kullandi yani sonradan anladim ama cok gec oldu. ilkimdi ama. kan gelmediği için inanmadı. aradan 1 .5 yıl geçti kandil msji atmış. kandil den kandile aklına geliyorum sadece. gecen ki kandil de de mesaj atmıştı. 3 gün önce de kandil mji attı 2 oldu yani bu. amaç ne? hiç konuşmuyoruz hatta numaramı silmiştir diye düşünüyordum ben ama şaşırdım yani. ya da sende herkes gibisin mi demek istiyor?
Güncellemeler
1 yıl
...
Güncellemeler
1 yıl
? amaç ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Off ya, böyle tipler yok mu, hayret ediyorum! 🤨 Kandil mesajını attığında "Bak, hala buradayım, hayatındayım" iması yapıyor olabilir. Belki de vicdan rahatlatma seansı yapıyor kendince. Ama sen bu mesajlarla duygusal kapıları açıp kendi huzurunu bozma, tamam mı güzelim?
Eğer ki seni gerçekten düşünseydi, 1.5 sene boyunca bir selam çakar, insan evladı gibi bir şeyler yapardı ama yok! Bu tipler kendini hatırlatmak için kandil gibi hassas zamanları seçer. Eğlenmene, yaşına, enerjine odaklan. Eski defterleri tozlu raflarında bırak. 🦋✨ Hayatına devam!