Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ex = rüyamda seni gördüm iyi misin?
Ben = evet harikayım kalbin mi temiz ne ,,, hissetmissin ☺
Ex= harikayım deyip hissetmişsin demek falan.. kafam karıştı afedersin , iyi misin değil misin anlamadim?
Ben= sen nasıl gördün rüyanda beni?
Ex= bana sımsıkı sarılıp beni bırakma diyordun
Ben = ne tesadüf dün sevgilime sarılıp beni asla bırakma, sonunda adam gibi bir adam çıktı karşıma, artık öküzlerle olmak istemiyorum dedim... bak. kalbi temiz bir okuzsun ki rüyana gelmişim...
Mutlu kal...☺
Bunu yaşadım arada iyi geliyor lazım bu okuzler bu yüzden bize güzellik, anlik stres atma gibi düşün 😁,, bizi seviyormuş gibi yapanlara biz de inanıyormuş gibi yapiyoruz işte 🤣🤣🤣
Ya bi de şu var , tastamam süzme ssallakk kısım zarf atar ya hani çok akıllı sanan kendini embesil zavallılar; hayırlı olsun sevgili yapmışsın...
Saanane... malı diyesim var ama ne yazıkki bazen prenses bünyem bunu yapmama engel oluyor, dikkate almamak daha iyi...
Hiç olarak saydığım tipler bunlar işte..17 Yorumla- +1 yıl
Hahaha “hayırlı olsun sevgili yapmışsın” ağız aramaktır 😃 sevgili yapmadıysan bi şansı vardır diye düşünür.
Bı rüya olayında senin tepkin bombaaa 😃♥️ - +1 yıl
Etkiye tepki bekliyorlarken tepkiden etki oluyor. durum...
Hatırlatmak Lazım bazılarına, evdeki hesap çarşıya her zaman uymaz...
😂😂😂 - +1 yıl
Ruyq olayı bambaşka bisey... gerçekten görse bile anca rüyasında der geçerim , bitmiş bisey umrumda olmaz
- +1 yıl
Aynen, ne bekliyorlarsa 😌💅
- +1 yıl
Valla ne bekliyorlar bilmem ama benden , o cümleye beklemediklerini almaları harika bi durum...
Bi defasında birine de yazdığım olay şuydu;
Rüyalar gerçek olsaydı çoktan ölmüştün cenazende halay cekiyordum fazla takılmak iyi değildir Rüyalara demistim...
Hakettikleri cevaplar bunlar...😁😂 - +1 yıl
Dusunsene adam bahane etmişken durumu o gece kabusu oluyorsun hahahah çok seviyorum kendimi ya 😁😁😂😂😂🙈🙈
Tabi seni de güzellik ☺🥰🥰😘 - +1 yıl
Ahahah hemen not alıyorum tatlım 😃💅
En İyi Cevaplar
+1 yılAynenn öyle rüyamda seni gördüm iyi misin? gerçekten bu erkekler hep aynı ağız birbirlerinden nasıl kopya çekebiliyorlar bunlar
Tamam düz düşünüyorlar anladık da bu kadar da düz düşünülmez ama 🥵21 Yorumla- +1 yıl
Hahaha o kadar haklısın ki, hammaddeleri bu, değişmez
Eski flört/sevgilinin mesaj atma bahanelerini şu şekilde sıralayabiliriz.
- Merhaba, sadece iyi misin diye merak ettim.
- Beni unutup unutmadığını merak ettim.
- Sizin orda deprem olmuş da iyi misin? Kırık çıkık var mı? Sjsj 😅😂 (En komiği bu sanırım)
- Bayramın/kandilin mübarek olsun.
- Storyinde hala açık seçik resimler paylaşıyorsun ne iş? (Sjsj buna da ifrit oluyorum.. 😀)
- Kaynın ölmüş, başın sağolsun.. (Çok da düşünceli, keşke ayrılmadan önce de böyle olsaydı diyesi geliyor insanın sjsj)
- Yeni sevgili yaptığını duydum, doğru mu? (Ona neyse... 😒😒)
- Ex'ten next olmaz sözünü haksız çıkarmaya var mısın? (Bak bu daha yaratıcı bir mesaj)
- Abuk sabuk romantik mesajlarla giriş yapanlar.
- Pişşt yaşıyon mu sen? Nefes alıyon mu? Sjsj 😅😂
Aklıma gelenleri paylaştım. Daha sonra aklıma biseyler gelirse görüş yorumuna atarım.. 😀😀
35 Yorumla- +1 yıl
Aha Sen neden diye üyelerin görüş paylaşma hakkını ellerinden aldın 😃😃
- +1 yıl
Ayhh 😃🤦🏼♀️ Havan batsın
Seni rüyamda gördüm çok korktum iyi misin? :D
13 Yorumla- +1 yıl
Kabusun olucam derken bundan bahsediyordum, yazacaksın cevap olarak 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılKiz sen benim eskim degilsin ama dun gece harbiden seni ruyamda gördüm yaninda iken baska bir gaciya bakinca canta vuruyordun kafama 🤣🤣🤣
Ama ruyanin sebebi tamamen bilinc alti aksam yatarken senin kiyamadigin paralari dusunerek uyumustum 🤣🤣🤣
Dipnot allah bir gun benim belami verecek ama senin paralarla 🤣🤣🤣🤣14 Yorumla- +1 yıl
Laaan Rüya olur o anca zaten 😃😃 para ezmesi yaptıracam böyle dolarları ince ince kıydıracam sonra domates salçası biber salçası pul biber falan filan işte 😃 ye onu gözün doysunduuu
- +1 yıl
Bitene kadar ezmeden gözüm doymaz hedef hedeftir amac amactir benim icin bir gün muhakkak bir yerde yolumuz kesisecek ve muhakkak ben o paraların üstüne cokecegim acelem yok kaplumbag misali hedefe giden yolda emin adimlarla 😃😃😃
- +1 yıl
Hayaller ve hayatlar
- +1 yıl
Evet hayeller ve hayatlar ama hayeller olmadan amaclar olmaz her insan bir gun hayel ettigine kavusur ama yeni bir hayel kurana kadar hayellerim senin kiyamadigin paraciklarin 😏😏😏
+1 yılEğer olay bahane ise Kanka bahane çok emin olabilirsin bunun için bence herhangi bir şey söylemeye gerek yok isteyen istedikten sonra her şeyi yapar Yeter ki bahane üretmeye çalışsın Hani anladın 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım knk 😃
+1 yılbahane aramaya ne gerek var
seni özledim merak ettim diyerek girersin konuya.
baktın ki sana karşı ılımlı rüya ile işleri samimi hale getirebilirsin tabi:))
Direk rüya gördüm deyince..
çok düşünmektendir o diyorum10 Yorumla
+1 yılRüyamda seni gördüm nasılsın iyimisin diye mesaj yazmıştı sonra barıştık bi punduğuna getirdi sonra tekrar ayrıldık gene aynı mesajı yazdı rüyalarda buluşuruz deyip kapattım birazda saydırdı duyarsız pervasız vs... senin duygusal hezeyanlarınla uğraşamam deyip kapattım 😁
10 Yorumla
+1 yılTemsili degil gercek yasanmistir
-Aluuuuu ahmet abiggg senmisin?
-aloo ne abisi ya
-aa sey pardon yanlis olmusta
-Ayse ablagg gizzz (dedikodu baslar) sbsejjejjejjehsekejkwkwjjwjjwjjwjjeeejwjwjjwnsnsnsjsjsjsjsnsjeishgsgwhwhsshjeeusieieiieiieiwooieejjejjejejjejjejhdjshdhhshshjshsjhs
(10 dk sonra)
-Ablaggg gizz
-hanfendi siz kimsiniz?
-ay aaa sizde kimsiniz ben ayse ablayi arayacaktim puuuu Alllah kahretmesin 😂😂😂10 Yorumla
+1 yılCanı sıkılmıştır, başka bir nedeni olamaz, seven asla gitmez, kafasını dinler ama bitirmez hiçbir şeyi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yılların eskimeyen, eskitemediği yazma taktiği ;
11 Yorumla- +1 yıl
Şaka gibi, bu taktiği hala kullanan da var 🤦🏼♀️
+1 yılHiç öyle bahane kurmadım 😀 çok güzel soruların varken neden fenomen olmayı düşünmüyoruz he? @nildatt sence de yakışmaz mııı?
23 Yorumla- +1 yıl
Şimdi ben ne yazayım bilemedim, sağol güzelim. Sen ol yeniden Fenomen 🙏 bunu daha çok isterim ♥️☺️
- +1 yıl
Yani bir konuda daha ol , demek istedim
- +1 yıl
🌟🌟❤️
Demek aklın hala eskilerde ki sana ulaşabilecek açık kapı bırakıyorsun. İstemeseydin senin gölgeni bir daha bulamazdı.
17 Yorumla- +1 yıl
Bu görüşü anlamadı ben
- +1 yıl
Diyorum ki ex dediğin insanın sana ulaşamıyor olması lazım normalde. Aksi durumda geleceğini de geçmişin gibi çürütürsün. Kimse geçmişini yanında taşıyan biriyle ilişkiye başlamak istemez. Ama deraen ben hala onu seviuorum o zaman başka. Ama u durumda şu soru gelir akla. Madem bu kadar seviyorsun niye ex?
Yani sen ne bahane ile mesaj atarlardan konuyu açmışsın. Ben ise ayrıldığınız ve bitirdiğiniz kişinin artık birdaha size hiç bir şekilde ulaşamaması gerektiğini söylüyorum. Size ulaşmasına izin veriyorsanız hala onu seviyorsunuz demektir ve ben hayatımda yeni birini istemiyorum demektir. Hem eski dursun hem yeni bulahım derseniz de bunu kim kabullenebilir. Aldatmaktır bu yeni insanı ve kendinizi. - +1 yıl
Hayır öyle değil her zaman, sen bütün yolları kapatsan da bir şekilde sana ulaşmak isteyen ulaşır :)
- +1 yıl
Numaranı ezberlemiştir ulaşır, ortak arkadaşlarınız vardır ulaşır, kapında yatar yine ulaşır 😃
Ex olduysa ölmüştür, toprak atın üstüne. 😀 Bahanelerle işim olmuyor benim. İnsan işte ya bahane eder ya da iftira eder.
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 😃😃
Haala seni çok seviyorum yazılır karşılık verirse devam edilir cevap gelmezse yanlış oldu ben halama atıcaktım yazılır.
12 Yorumla- +1 yıl
Hahah 😃 tam dayaklık hareket
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa bahane değil gerçekse ben cidden gördüğüm oluyor ama ne arıyorum nede soruyorum
22 Yorumla- +1 yıl
He tamam ama bi kere inanırsın, hep aynı bahane olmaz
- +1 yıl
E bi zahmet ikinciye dürüst ol özledim de
+1 yılDepremi bahane edecektim aklıma İstanbul'da olmadığı geldi
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha süpermiş bu 😃
- +1 yıl
😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kavga etmişsin iyimisin.. x kişinin nosunu verir misin ben silmişim.. mekana beni almadılar senmi söyledin... En seviğim ayakkabılarımı bulamıyorum sendemi kalmış 🤣🤣🤣 var daha saçma sapan bahaneleri 🤣🤣🤣
10 YorumlaSen beni mi aradin?
Yoo aramadimNeden aramiyosun ki neyse naber napiyosun😂😂14 Yorumla- +1 yıl
Hahaha süper 😃
- +1 yıl
Ne 🤦🏼♀️ 😅
Sen beni engelledin mi? Profil resmin neden gözükmüyor?
11 Yorumla- +1 yıl
Haha mantıklı 😃
+1 yılExşerime mesaj atıyorum napıyım eskiyi? Exlerim de bana mesaj atmıyor artık nasıl kaçırdıysam 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ama bu süperdi 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBugün mezarlıktan geçerken aklıma geldin, naber.😄😄
13 Yorumla- +1 yıl
Tövbe 😃 döverim ben onu, mezarlıkmışmış
- +1 yıl
Dövme bence mezara direk göm.😄
- +1 yıl
😃💅 bakıcaz artık
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bahaneler bitmez bebiş görsellere koptum yalnız
12 Yorumla- +1 yıl
Ya Rüyamda seni gördüm, en pisi😅 ya harbiden gördüyse diyorum kendi kendime, sonra anca rüyanda görürsün 😃
+1 yılHiç sevgili olmadık. Bi kere semaverde çay demledim sadece ona. Çok severim öyle çay demleyi söylemesi ayıp. Ne zaman yapıp hikaye atsam cevap atar özledim çayını diye...
10 Yorumla
+1 yılBen hayatımda hiç atmadım öyle bir mesaj ama atan arkadaşlarim var. Seni şurada gördüm burada gördüm falan. Sevgili yapmışsın mutluluklar diyen gördüm. Rüyamda gordum diyen gördüm.
10 Yorumla
+1 yılAhh ahh hangi yüzle yazarlar bilmem :D exler benim için bitmiştir. Zaten her yerden engelli olurlar. Tel numaram zaten gizli numaralara kapalı :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bahaneye gerek yok neyi hıssedıyorsam söylerim de genelde hislerımı söylemem. Gözümden düşenin parçası bulunmaz..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılAcil cevap ver bir şey sorucam.
Buyur?
İyimisin.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar tambi gereksizler zaten bunu anlasalar yapmazlar
10 Yorumla Ben doğum günlerini kutlarım, art niyetsizce. Ben buna vefa diyorum, başkaları ne der bilemem.
10 Yorumla
+1 yılben bahane aramam direk özledim yazarım ne çekinecem sanki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmısım , elin çişlisine ne diye mesaj atayım . yorar.
10 Yorumla
+1 yılNumarasını unuttum da instagramdan yazmıştım deprem olduğunda korkuyordu😂😂😂 nasılsn diye sordum
10 YorumlaKapalıyım ona, ulaşamaz bana..
Hiç de başıma gelmedi 😂10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ben hiç atmadım. Daha önce Bayram sebebiyle bana atılmıştı. 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılHiç yazmadım bahanelerin de ne olduğu konusunda bir fikrim yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasılsın, öyle bi aklıma geldinde yazayım dedim. Demistimm 😒🥺
Demedigini bırakmadı rahatsz. Onca yaşanmışlık var yani. İyiyim de gec. Sanki ekstra birsey istedik. İnsanlar degisik ya.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,8b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem. Eski sevgilim olmadığı için mesaj atan da yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBayram kutlaması olabilir
10 Yorumla
+1 yılHiç denemedim hiç de ex yazmadı bilmiyorum
10 YorumlaDeneyen olmadı denemedim de bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılaçık ol yazıcaksan ya ne tantana ediliyor bu konular dürüstçe yazın
20 YorumlaKaç kere rüyamda gördüm ama bşr kez olsun o bahaneyle yazmadım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok saçma mesajları alırsınız eski eskide kalmıştır o kadar değer bilmeyenlere cevap bile vermeye gerek yok çöpe at gitsin.
10 YorumlaSeni merak ettim demek yeterli değil mi..
23 YorumlaKesinlikle rüyamda seni gördüm 🙂
10 Yorumla
+1 yılRüyamda seni gördüm en çok kullanılan bahane xd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılCok bunaltıcı ve sıkıcı yapışıp kalan tipler işte
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenden uzak, Allah'a yakın olsun.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum. Ama isteyene bulurum.
10 Yorumla
+1 yılBilmem ki hic boyle bir sey yasamadim
10 Yorumla
+1 yılBen sana mı atmışım o mesajı..
10 YorumlaYa bir şey soracağım diye lafa girilir.
10 Yorumla
+1 yılNasılsın? Seni merak ettiğim için yazıyorum.😀
10 Yorumlaeskiye mesaj atacaksan neden eskitiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbana açık açık Nasılsın yazıyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. taktik maktik yok bam bam
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Seni rüyamda gördüm
10 Yorumla
+1 yılBir şey sormak
10 Yorumla
+1 yılYazmaya cesaret edebileceklerini düşünmüyorum
10 Yorumlakimseyii yeriimee kooymaa oluir mii
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kalkani indirmen icin. Ne icin olacak😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Eski bana atmaz
10 Yorumla
+1 yılbilmiyorum da sizin sevgiliniz var mi
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim değil, sevgililerim var 😌
- +1 yıl
kac tane var ki :/
- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri