İçime bir kurt düştü. Sevgilim sırf beni yakışıklı olduğum için seviyor ama ileride benden daha yakışıklı erkekler çıkınca beni onlarla aldatır mı ki?
Cevabın nedir?
+1 yılSaka yapmis olabilir mesajlasirken falan dediyse sen anlayamamis olabilirsin. Eger ciddiyse de hem demekki kiz seni begeniyo da seninle birlikte, onun tarzi sensin. Kendine guven eger daha yakisiklisina giderse zaten kisilik yoktur. Birde soyle dusun daha yakisiklisi ona bakar mi acaba? ;) Eger bakarsa aldatmakla ugrasmaz, ayrilir ortada birakir. Ciddi oldugundan eminsen ayril derim. ;))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBundan bu kadar sinirlenecek ne var anlamadım?
İnsan bir bütündür. Çirkin olsaydın zaten ilk aşamadan geçememiş ve hiç tanışmamış olacaktınız. Bunu ben de derim, ama bu kadar yüzeysel de düşünmeyin. İlle yalan mı söyleyelim. Çekim almadığım birine nereye sevgili oluyorum?17 Yorumla
Soran+1 yılBeni tipim için seven biri hiç sevmesin bu kadar açık ve net söylüyorum. Ben o kızı tipi için sevmedim. Kız Odtü de mühendislik okuyordu zekasına ve sosyal ilişkilerdeki başarısına hayran kaldım. Zaten tip olarak da pek güzel sayılmazdı. Ama gözüm ondan başkasını görmüyordu onu hiç aldatmadım. Ama bana bu lafı demesi çok ağrıma gitti. Resmen ona olan sevgimi ihanet bu laf.
- +1 yıl
Kişilik meselesi. Bazı insanlar için tip önemlidir.
Fakat bu seni tipi için sevmiş olmak demek değil... Tip ön aşamadır. Tipten geçemezsen, zaten tanınmaya da değer bulunmazsın. Lütfen beylik lafları bırakın. Ha desen ki kaza geçirsem hala sever miydin o ayrı bak. Ama daha en başta çirkin olsaydın, dikkatini çekmeyecektin. Bu çoğu insanda böyledir. Çekim almak ne demek bunu çok hafifsiyorsunuz, ileride başınız ağrır, durduk yere kinle dolarsınız sonra. Aman diyeyim.
Soran+1 yılTip neden bir ön aşama olsun? Sırf tipi düzgün diye yapılan evlilikleri de görüyoruz. Birbirine zıt karakterdeki iki insan sırf tipi güzel ya da yakışıklı diye evleniyorlar. Karakter olarak hiçbir ortak noktaları yok değer yargıları farklı iki insan nereye kadar tipi güzel diye birbirine evlilik adı altında hapis hayatı yaşayacak ki? Sonra yaşlanınca güzellik yakışıklılık da gidecek temelli tutunacak dalları kalmayacak. Ben boşuna hayatımı bu adama/kadına feda ettim ne kadar aptalmışım diye büyük pişmanlık ve hayal kırıklığı yaşayacaklar ya da erkenden boşanıp ele güne karşı rezil rüsva olacaklar. Neden bugün boşanma oranları rekor üstünde seyrediyor? İşte kişiler birbirlerini tanımadan sırf güzellik ya da yakışıklılığa kanıp evleniyorlar da ondan bence.
- +1 yıl
TİP TEK KRİTER DEĞİL, ön aşamadır diyorum.
Birinin dış görünüşünden hiçbir çekim almıyorsan ay aman iyidir yok işte zekdir, ay güvenilir, hmm yok karakteri sağlam diyerekten mantıksal temellere dayalı ilişki kurulmaz. Çok yakışıklıdır ya da değildir ama tipinden bir çekim alman önşarttır. Buradaki üyeciklere bakma, onlar öyle teoride konuşuyor, gerçek hayatta görelim ha?
Hem ayrıca neden tipe bu kadar saldırıyorsunuz? Zeka insanın elinde mi? Becerikli olmak elinde mi? Öyle ya da böyle bütün olarak birilerini seviyoruz, bütünlükten birini almaya kalkarsan denge sarsılacaktır.
Soran+1 yılBenim için sadakat, güvenilirlik ve zeka tipten daha önemlidir. Hiçbir zaman sadece tipimi görüp bana yavşayan aptal ve her yakışıklının peşinden koşan vefasız ve güvenilmez kızlara karşılık vermedim. O kızlar ne kadar güzel olursa olsun bilmem anlatabildim mi?
- +1 yıl
Tipi ön aşama yapmak bütün bu saydıklarına bir saldırı değildir ki. Önce bunu anlamak lazım. Gerçi seen tamamen mantık temelinde ilişki yaşamaya çalışıyorsun. İlişkinin çekim boyutu şu an umrunda değil. Neyse yaşın zaten 19. Belki ileride değişir, değişmezse de kendin gibi biri ile mutluluklar.
+1 yılDostum yıllar önde tabii liseli yıllarımdı kız arkadaşım biraz kısaydı bir gün böyle bir olay yaşandı bankın üstüne çıkmıştı konuşuyorduk ortada hiç bir şey yokken bu kadar uzun olsam senle çıkmazdım dedi aylar sonrada beni aldattı. Vaktin varken kaç kurtul onu sen terket egonu tatmin et yoksa şemsiye açılmaz aman dikkat!
02 Yorumla
Soran+1 yılzay zilli vay bu kız milleti varya insanı verem eder. Kimbilir sen onun için ne fedakarlıklar yapmışsındır. Bütün yaptığın fedakarlıklar boşa gitti desene. Onun yaptığı terbiyesizliğe bak. Kızlar kedi gibi nankör.
- +1 yıl
Dostum kediler nankör değil beraber büyüdüğüm diyebileceğim aslan parçası şubatta 7 yaşına gircek bir kedim var insanlardan daha çok seviyorum keşke kediler nankör olsaydı ama sadece adları çıkmış...
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmakla kalmaz, üstüne gök delen bile diker bu kız. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
43Cevap
e şimdi bu aşksa benimki ne.. herneyse konumuz bu değil;
bazen ilk bakışta tipinden etkilenir (aşk değil bak etkilenmek), tanıdıkça nefret edersin.. bazen hiç ilgini çekmez, tanıyınca aşık olursun.. tip asıl unsur değildir yani, sadece aracıdır. ama illa da gerekli değildir yani. zaten aşık olduğumuz şey başlı başına tip olsa herkes herkese aşık olurdu. biz ona cinsel çekim falan diyoruz.
kısacası kendini çok dürüst, mert sanan kezolar; evet dürüstsünüz ama aşık falan değilsiniz.10 YorumlaBen kızların çoğuna güvenmem. Çünkü nerdeyse hepsi yakışıklı ya da kaslı bir erkek gördümü güzelce bir süzer. Erkekler öyle değil ama çok severse başka kızlara bakmaz eğer kafasını devam eder yoluna.. Neyse bu kız için bir görüş söyleyecek olursam, bu kız aldatmadan önce ayrılmak istediğini söyler zaten. Açık sözlü çünkü. O yüzden aldatmaz bence ama yakışıklı bir erkek için terkeder seni :)
00 Yorumla
+1 yılBırak o kızı insan birini dış görünüşü için senmişse onda bir sorun var demektir diyelim evlendiniz 10 sene sonra bişey olsa allah korusun bir kolunu kaybettin ya da yüzüne bişey oldu o kız srni hertürlü terkeder çünkü o kız seni sadece dış gorunusun için sevmiş bide çok ağır konuşmuş saa karşı ben olsam o dak bırakırım oyle bo insanı
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen kızlar neden böyle?
+1 yılarada duygusal bağ yoksa sırf görünüşten dolayı senınleyse senden daha başkası çıkınca ona gıtmesı muhtemel ondan daha yakışıklısın cıkanca onuda degıstırır karaktersızlık böyle bırsey dostum yol ver gıtsın
00 Yorumla
+1 yılhey yavrum hey sen bunu sorarken bıle aldatıyo olabılır ama helal olsun ha yınede dobra kızmış insan yalandan da olsa evet falan derdı acık acık yuzune soylemıs bu da bır erdemdır :D
10 YorumlaKardeş sen naap biliyo musun? sen naap biliyomusun çak geç moruk o lafın üstüne iyi gider kız terkettiğinde içine daha çok kurt düşer pişman olursun :D
00 Yorumla
+1 yılBende sürekli bu konuda espriler yapıp bir şeyler söylerim ama gözüm ondan başkasını görmez çünkü sevdiğim kişi o. Sende ona aynı şekilde söyle laf arasında, bozulduysa o söylediğinde ciddidir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Bırakır bence ayrıl ondan cunku insan gözüyle değil kalbiyle sevmeli çirkin olsan seni sevmem demiş ya daha yakışıklı bulunca sen ona çirkin gelirsen?
01 Yorumla
Soran+1 yılDürüstlük gerçek sevgiden daha mı önemli?
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. O ne öyle yemek tarifi verir gibi rahatça tarif etmiş :D ben olsam giderin var kızım der yol verirdim :)
00 Yorumla
+1 yılişin içinde olduğun için kavrayamıyosundur şu an belki ama aldatınca dersin ki nasıl da anlayamadım la
00 YorumlaTelefonda belki şakasına demiştir, belli olmuyor mesajlaşırken. Sana ciddi olarak gelmiştir. Aldatır mı onu bilemem. Karakter meselesi. O kadar düştüyse demek ki..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. O ne ya cok kotu bir soz duymussun. Ben olsam kavga cikartirdim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu duyup ayrılmaman daha büyük bir hata diye düşünüyorum.
00 YorumlaHer ODTU 'lü zeki mi? :) Sen O'nu daha zeki ve sosyal olanı görsen aldatacak mısın pekiyi? ;))
02 Yorumla
Soran+1 yılOdtü lüleri kıskanmayalım lütfen.
+1 yılneden takıyorsunuz böyle şeyleri anlamıyorum sanki sevgilinden daha çirkinlerine bakmıyorsun
00 Yorumlayapar ileride seni yalnız bırakır yol yakınken bas tekmeyi yoksa sen yersin o tekmeyi
00 Yorumla
+1 yılAynı durumdan musdarip olarak; Aldatır ben olsam ayrılırdım.
00 YorumlaDemek ki seni tipin icin seviyo senden ayrilmadan sen ayril
00 Yorumla
+1 yılPeki sende farklimi durum kizi begenmemis olsan sevgilin olurmuydu illaki dis görünüse ilk etapta hepimiz bakiyoruz
06 Yorumla
Soran+1 yılHepiniz yakışıklılığa tapıyorsunuz. Ben o kızın güzelliğine aşık olmamıştım kız odtü de okuyor zekasına aşık olmuştum ama güvendiğim dağlara kar yağdı.
- +1 yıl
Hmm iyi mutlu olun
Soran+1 yılYakışıklılığa tapan kezban olduğunuzu kabul ettin mi?
- +1 yıl
Yooo hayir etmedim beni tanimiyorsun önyargili yaklasma
Soran+1 yıl%90 ınız böyle ama
- +1 yıl
Imsanlar siniflabdirma iyi geceler allah rahatlik versin
Belki başta ilgimi çekmezdi ama tanıdıkça severdim şimdiki gibi deseydi durumu kurtarırdı
00 YorumlaBen de güzel olmayan birini sevemem. Ama bu ille de sevgilimi aldatacağım demek değil.
00 YorumlaDeseydin ya madem bu kadar yakışıklıyım senden iyisinide bulurum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. kız dürüst bence. aldatma olayından şüphelenmeye tek başına yetmez. başka şeylere bak
00 Yorumla
+1 yılSen yol yakınken dön bence yoldan. seni sen olduğun için sevecek birini bul. Allah korusun bir kaza geçirirsin seni terk eder
00 Yorumlaaldatır tabi kızları bilmiyo musun bir yakışıklı için direk yatağına bile girerler kızların hepsi aynı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız haklı. Sen sana çirkin gelen birine ilgi duyup sevgili olmak ister miydin?
016 Yorumla
Soran+1 yılHepiniz güzelliğe tapan kezbanlarsınız hiçbirinizde maneviyat kalp gözü diye bişey yok iğreniyorum sizden
Soran+1 yılSiz ilerde kocanızı hastalıkta, yaşlandığı ve çirkinleştiği zaman kıçına tekmeyi basarsınız. Sizde sadakat vefa sıfır. Size göre herşey güzellik/yakışıklılık dış görünüş. İyi gün dostu kezbanları sizi.
Cevap sahibi+1 yılSen olayı yalan anlamışsın, dış görünüşünü beğendiğin için gidip tanışmadın mı, sonra baktın kişiliği de güzelmiş sevgili oldunuz. Benim sevdiğim kişi bana güzel gelmeli diğer insanlara dünyanın en çirkin insanı olabilir umurumda değl benim gözümde alımlığı olmalı. * mahmutu seni tüm kızları kezban yaptı genelledi ben sana daha neyi anlatıyım inş sevgilin götüne tekmeyi basar
Soran+1 yılziktir l an soktuğumun kezbanı yorum yapma bas git uza hadi yallah
Soran+1 yılsize hayvan gibi davranmak lazım zikip zikip terketmek lazım
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi öküze bekaretini veren kız salaktır
Cevap sahibi+1 yılkezbanmış sokakta görsen salyaların akar be hayvan!
Soran+1 yılbana a m çok merak etme senin gibi kezbanların kokuşmuş a mına kalmadın seninki kuruyup gitsin :))
Cevap sahibi+1 yılhay Allahım herifin aklı fikri sekste Allah akıl versin
Soran+1 yılçılgın bakire konuşuyor :D
Cevap sahibi+1 yılgenelevden çıkmayan adam konuşuyor
Cevap sahibi+1 yılhızını alamadı garibim 10 dkda bir yazıyor yazık acıdım sana
Soran+1 yıldefol l an hadi kız kurusu.
Cevap sahibi+1 yılOo emrin olur abi ya :D
Soran+1 yılLa n kızım ne pislik bir seysim sen okadar laf söyledim hala uzatiyorsun hiç gurur onur yok mu
Cevap sahibi+1 yılBenim o kadar lafıma karşı senin hala onurun var demek
Seni sen olduğun için sevmiyor seni yüzün için seviyor yanında güzel durduğun için seviyor
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktere onem vermiyorsa sen cirkinlesince o da birini bulur sanirim. dddddd
00 Yorumla
+1 yılBen bunu duysam ayrilirim ve ulasacagi tum yollari kapatirim
00 Yorumlagerçkten seviyorsa aldatmaz. hem yakışklı buluyormş seni aldtmaz heralde
00 Yorumlaolabilir yakışıklı olduğun için seninle birlikte senden daha yakışıklısını bulsa onunla birlikte olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılciddi olarak dediyse baya kötü bir laf etmiş bence. aldatıp aldatmayacağını bilemez kimse.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence bir kasaba gidip iş başvurusunda bulunmalisiniz.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılallahım 19 yaşında bir ergen bana kezban dedi acaba gidip nerde ağlasam :D
Cevap sahibi+1 yılbir sus allasen istesem de ciddiye alamıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılmenopoz yaşını 30 zannediyorsan bence mars'a filan taşın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende olsam öyle bir soruya öyle bir cevap verirdim ;)
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum. Belki sana şaka yapmistir sen ciddiye almis olamazmisin?
00 YorumlaAldatırr sonuçta dıs gorunuse onem veriyor senden daha iyisini buldugunda sana yol verir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılBaya açık sözlüymüş o seni aldatmaz korkma önce sana yolu verir sonra gider öbürünün yanına :)
00 Yorumla
+1 yılAşık olma potansiyeline sahip bir kız arkadaşın var, ayarı ver mubarek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Büyük konuşmuş olmayayım ama ben olsam anında ayrılırdım
00 Yorumla
+1 yılİki seçenek var bro ya öylesine boş yapmıştır ya da ciddidir.
Ciddiyse fazla bağlanma derim00 Yorumla
+1 yılsenden iyisini bulursam aldatırım demiş sana resmen
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşın gayet dürüstçe bir cevap vermiş diğer türlü severim deseydi tatmin olacak mıydın? Bence yanlış düşünüyorsun
012 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca kızı ilk gördüğünde alnında ODTU mu yazıyodu bu söylediklerin bana hiç samimi gelmedi
Soran+1 yılodtü lafından neden rahatsız oluyorsunuz ki ne bu kıskançlık?
- +1 yıl
Lafı nerenle okuduğunu cidden merak ediyorum. Neyse senin gibi salağa müstehak olmuş
Soran+1 yılAllah bilir lise mezunu bir kezbansındır bide bana akıl vermeye kalkıyor senin çapın ne ki kezban?
Soran+1 yılÖdtü de okuyamayacak zeka seviyesinde olanlar yorum yapmasın.
- +1 yıl
Üniversite son sınıf öğrencisiyim iyi derecede ingilizce biliyorum sochi, stavropol, moskova ve Münih'e gittim. Ayrıca kız arkadaşın zeki olabilir ama sen tam bir mongolsun😂 Özgüvensiz bir kekolayzır olduğunu da vurgulamadan geçemeyeceğim. Hadi bu kadarı sana yeter de artar bile☺️
Soran+1 yılAyrıca keko da babandır zengin züppesi seni
- +1 yıl
Seni siker çöpe atarım dünkü çocuğun ettiği laflara bak ibiş. Hadi şimdi siktiri boktan sorularını da al ve kes!
Soran+1 yılSeni bir elime geçirsem var ya kız falan dinlemem ağzını yüzünü öyle bir dagitirim ki onun bunun çocuğu komaya sokarim ayağını denk al.
Soran+1 yılözel üniversite okuyup baba parası yiyen beyinsiz kezban seni :D
- +1 yıl
Boş konuşmakta dünya markasısın özgüvensiz piç
Soran+1 yılL an siktirtme belanı defol l an
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakır tabiki açık açık demiş işte çirkin olsan bir halta yaramazsın diye :)
00 Yorumla
+1 yılşimdiden aldatmadıgını nerden biliyon?
00 Yorumladürüst kız daha ne haha
00 YorumlaOlabilir ihtimal yuksek
00 YorumlaHemde nasıl aldatır 👍 en azından yüzüne söylemiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı.
+1 yılGıcıklık Yapıyo Boşver :D
Kızların Geninde Var :)00 Yorumla
+1 yılMaalesef sevgilin kendini belli etmiş.
00 Yorumla
+1 yılTerket o kızı aldatır
00 YorumlaKız gercekciymiş en azından yalan söylemiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılDürüstlüğü sevgisinden fazla olan insanla işim olmaz.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. arkadan zik kızı
sonra bırak01 Yorumla
Soran+1 yılBoşver hacı istesem yaparım da. Kimsenin ahı kimsede kalmaz sonra başıma kötü bişey gelir.
+1 yılCiddi dediyse hoş olmamış
00 YorumlaKalbini dinle :)
Kimsenin doldurusuna gelme...00 Yorumla
+1 yılben olsam ileriyi düşünmez, direk bırakırdım.
00 Yorumla
+1 yılOturup düşünmeye bile gerek yok çok açık değil mi
00 Yorumla
+1 yılDelikanlı kızmış kardesım.
02 Yorumla
Soran+1 yılDELİKANLI MI KOMİKSİN
- +1 yıl
sen başka kızların dedıgıne bakma cogu aynı kardeşim. kız gercegı soylemıs ıste.
oha be ben olsam çoktan kapıya kordum :D
00 Yorumla
+1 yılMesajı almışın hoca, ona göre karar ver işte.
00 YorumlaBöyle saçma sapan sorular sorarsan hakedersin tabi
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilime çirkin olsaydım beni sever miydin dedim, tabi ki sevmezdim dedi. Sizce bu kız beni i̇leride benden daha yakışıklılarla aldatır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler