Trol olduğunu düşünenler önce sorudan uzak dursunlar. Kız gerçekten manken gibi, kime söylesem arkadaşlarım inanmıyorlar, bu sana bakmaz diye.
Bir çoğuna saçma gelecek, ama ben mantığıma göre hareket ettim, tamam kız aşık olmuş olabilir ama belli bir süre aşk bitecek, o zaman diyecek ki: ben bu hödükle mi birlikte oldum?
Ortada kalmamak için, daha sonra büyük acılar çekmemek için kabul etmedim.
Eminim bir çoğunuz benim için g@eri zekalı falan diyecekler, hatta daha ağır olabilir, ama herkesin mantık gözüyle değerlendirmesini istiyorum.
Bir çoğuna saçma gelecek, ama ben mantığıma göre hareket ettim, tamam kız aşık olmuş olabilir ama belli bir süre aşk bitecek, o zaman diyecek ki: ben bu hödükle mi birlikte oldum?
Ortada kalmamak için, daha sonra büyük acılar çekmemek için kabul etmedim.
Eminim bir çoğunuz benim için g@eri zekalı falan diyecekler, hatta daha ağır olabilir, ama herkesin mantık gözüyle değerlendirmesini istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok haklısın. Yıllar önce allah rızası için çok çirkin biriyle sevgili oldum, resmi görünce ayrılmak olmaz dedim, sonra kkendimi suçladım bu kekoyla ne işin vardı hakettin sen diye
demek ki ben de doğru yapıyorum, ama sen neden sevgili oldun da, kendini hiç mi düşünmedin?
Resmini görmemiştim. Resmini görünce ayrılmak da günah diye düşündüm.
ee o zaman nasıl ayrıldın peki?
Kavga ettik bi daha da konuşmadık
kavga mevzusu çirkinlik, güzellikti herhalde
Hatırlamıyorum. Abuk subuk höt höt çıkışları vardı. Çıkmıştır bi yerden
aslında çirkin olduğu için kavgayı bahane ettin o zaman
Yoo. O konuyu düşünmemeye çalışıyodum. Kimse tipini seçemiyo ayıp
o kendi tipini seçemez ama sen birlikte olacağın insanın tipini seçebilirsin
Salağım ben işte. O yüzden kendimi suçladım, bu tip böyle davranırdı zaten senin suçun dedim
hülasa bir tipsizden son anda kurtuldun, Allah kurtarmış
Evet öyle. Bahtsız zamanlarımdı
o zaman Allah bütün çirkinlerden bizi korusun, hatta beni bile
Asıl inanman gereken sevgi budur, sen sevgiyi kalıpta arıyorsun.
ama o kızın duyduğu sevgi değil aşk, aşk dediğimiz şeyde gerçeklikle alakası olmayan, saman alevinden ibaret olan bir şey.
Aşk sevginin daha yüksek halidir. Ve nedensiz olmalıdır, sevginin nedeni vardır. İlla güzel yakışıklı birini sevmek zorunda değiliz. Bende yakışıklı olmayan birini çok sevdim, ama karakteri dolayısıyla vazgeçtim
iki gün sonra bu kızın yanındakiler bu adam sana hiç yakışmıyor diyecekler, kızın da belli bir süre sonra aşkı eskisi gibi olmayacak, etrafındaki bu laflar artık kafasında soru işareti oluşturacak
Sen yazıp çiziyorsun buna inanmak istiyorsun mantıklı olduğunu öyle davrandığını düşünmek istiyorsun. Ayrıca o kız güzel diye sende onu sevecek değilsin. Yani şahit olduğum örnekler senin söylediğinin tam tersi. Bence şans tanımalısın, kalbini kırmış olabilirsin
kalbini hiçbir zaman kırmadım, sadece biraz uzak durmaya çalışıyorum. tabii kız bana daha yakın oluyor böyle durumda. bağlanmak istemiyorum, önceleri çok fazla acı çektim, derecelik öğrenciyken bütün sınavlarım çöp oldu, çok ağladım, duvarları yumrukladım. bir daha tövbe kesinlikle tövbe dedikçe aşk beni girdabına aldı
Ya kötü olmuş çok üzüldüm. Benimle çıkar mısın
seninle neden çıkayım? mantıklı bir gerekçen var mı?
Bende çirkinim uygunuz
bilmem, ama bana genelde güzel kızlar aşık oluyor, sen bana aşık olmazsın o zaman
Ama sen güzelleri istemiyorsun zaten benimle çık
denemek lazım, belki de kimsede göremediğimi sende görürüm
Allah bizi çirkinler den korusun demişsin
orada o kızla dalga geçtiğimi anlamamış olamazsın
Yok canım anladım jdjds
o zaman daha neyi bekliyorsun
Uykunun gelmesini
Uykumun
o zaman çık gizliden
Kanka vardır mutlaka bir sebebi keşke onu anlasaydın
Ben de bi şey sorsam?
sor tabii
Neden bi kız bir erkekler samimi olunca iyi davranınca ve bunu sürekli arkadaş niyetine yapıyor erkekler tarafından kötü davranılır?
hiç bir şey anlamadım yazdığından
Bi erkeğe iyi ve samimi davranıyorum sonra bana karşı kötü davranıyor birden sebepsiz iyi davranırken.
karaktersiz olmasından kaynaklanıyor, ayrıca sen ona aşkını bariz bir şekilde göstermişsin, o da karaktersiz olduğu için bunu kullanıyor
Bende yedim