AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
Ben hiç aldatmadım tarzım değil edebimle ayrılırım kimsenin hakkına girmeye gerek yok
İllaki vardır diye düşünüyorum tek aldatan erkek değil zaten kadinlardada var bu
Bence erkek kadın ayırt edilmemeli iki tarafta yapıyor evet ama erkekler daha fazla
Kimin kime sadık olduğu belirsiz dünya derim. Kimin eli kimin cebinde belirsiz. 😀
Baştan çıkartan bir erkeği mutlaka bir kadın vardır
Yok bence nesilleri tükendi onların bu arada 1993 doğumlu musun canım sende?
Emin olun hanımefendi kaldı ama onlarında değeri bilinmiyor...
Soru metni görünmüyor sadece soru işareti var
Aldatmayan, sadık, güvenilir kadınlar kadar var... 🤔
Peki öyle bi kadın kaldımı dünyada?
olanında anasını sktiğiniz herhalde rahat uyuyamıyor arıyorsunuz ama yokuz
Hayırr çok emin olduğumuz bir kişi bile neler neler yapıyor
Bana yapılmasını istemediğimi karşıya yapmıyorum
Vardır elbet karamsar olmamalısın bu konuda
her insan aynı değil genelleme yapamamalısın
Bu işin kadını erkeği yok şunu unutma bir aldatan erkek varsa Bir daldan kadın vardır kesinlikle
Tabi ki var. Ama git gide azalıyor ve bence yeni nesilde bu sadakat biraz daha zor.😎
Varsa allah bize de nasip etsin yoksa ben evde kaldım diye üzülmem
Senin hakeden biri olduğunu düşünmüyorum
Evet var ama öyle kadın bulmak zor sürekli ön yargı ile yaklaşmaya devam edin
Tabiki de ya bu tamamen kadınla alâkalı yüzde 70 i.
Genəl olarak tiksinmeye başladım. Doğru düzgün insan gerçəkten kalmadı.
Sanmam. Varsa da muhtemelen aldatılıyordur. Biz insanlar dengimizi bulamayız çünkü.
Kalmadı çok net söylüyorum daha aldatmayan önüme çıkmadı djfjf
Sende aldattığın için sana da öylesi denk gelmiştir
Size sizin gibi olmak lazımdı da henüz yapmadım sjdjd
Yapma zaten Esra
@KırmızıHedef yapmadım
Yapmamaya devam et🤝
Yoktur bence abla ya da varsa kuytu köşede böyle saklanıyor bencr
Biz demlikle mi aldatıyoruz kadınlar beden suçlu değil şu konuda yahu?
Milyoqrca var ama sana denk gelirmi bilmem
İnsallah denk gelir diyeyim
Herkes aynı degil
Siz kötüyü seciyorsanız iyilerin suçu ne?
iyi bizde her kadın o r us bu mu diyelim?
100 erkek ile bir test yap sonuçları bizede bildir
Onlar seni ne yapsın ki? Erkeklerden nefret ediyormuş inşallah hiçbir zaman bir erkeğin olmaz nefretinde boğulup gidersin. Kendinizi Hint kumaşı sanıyorsunuz. Sen kendini temiz iffetli tut hak ettiğinde karşına çıkar
Burdaki erkekler asmis kendini hepsine spk gözüyle bakiyordum. dün markete gittim cift vardi karisi da güzel. o sira kocasiyla yan yana geldik manav yerinde adam bana bakiyor, adam gülsem konussam mesela aldatir kesin yani cünkü adam da onu gördüm. böyle seylerle isim olmaz fakat diyorum ki hani neden karisi var güzel kücük cocuklari da vardi neden yani. ben degil baska kadin olsa bu adamla yatar adaminda umrunda olmaz neden? ben burada sucu adamda da buluyorum eger kadina pas vermese kadin birsey yapamaz ordan gider. yani yine suclu erkekler oluyor
Bu işin erkeği kadını yok. Dürüst olan sadık olan her türlü olur ama içi fesatlık olan her türlü yolunu da bulur. Dediğim gibi insan kendini muhafaza ederse onun karşısına da kendini muhafaza etmiş birini çıkarır. Burada sizin yaptığınız şey olması gereken aslında ama artık toplum lda maalesef namus kavramı falan kalmadığından çoğu kişinin gözü dışarda ve çoğu kisi domuz gibi bir yaşam sürüyor. Burada sizin birilerinden nefret etmeniz icab etmez. Siz hayal ettiğiniz profildeki biri gibi kendinizi muhafaza edin o çıkarılacaktır karşınıza buna da inanmalisiniz.
Ben kimseye bakmiyorum ki ne isim olur. evli erkeklerden gördügüm bu is yerindeyim calisiyorum adamin biri telefon acti isiyle alakali konusurken evli benimle telde flörtlesmek istedi iyi günler beyefendi dedim kapattim. benim yerimde baska bir kiz olmus olsaydi adamla fingirdesir ve yataga atardi cünkü adam bunu istiyor. 1
2 mesela ben o adamla flört etmek isteyip ona cilve yapsaydim adam da bana pas vermeyip karisini düsünmüs olsaydi buna sadik kisi derim iste ikisi farkli seyler
İşte aynı şeyleri konuşuyoruz aslında siz bu şekilde kendinizi muhafaza ediyorsunuz bu hem sizi Allah nezdinde değerli kılar ve bu şekilde sınavlardan başarılı geçtikçe istediğinize ulaşacağınız kanısındayım.
Umarim tesekkür ederim
Sadece aldatmayan güvenilir sadık kalan kadın sayısı kadar kalmıştır.
Öyle bir erkek yok bul damızlık parasını ye çocuğunu yap tekmeyi bas
Kaldıysa da kim bilir kime denk gelir😅 bu devirde bulunmaz kumaş böylesi...
Hakedene denk gelir tabi ki kendinden şüphesi olan varsa bana denk gelmez diyorsa zaten haketmediğini biliyordur
@darktourist geçiniz bunları 🤣
Gerçekten hakeden birinin içinde en ufak şüphe olmaz bana denk gelmez yhaaa demez
Onu kim dedi ki😅
Tamam haketmiyorsun fazla uzadı bu mesele neyse
@darktourist hadi güle güle👋 turistik Ömer karar sana değil bana ait
Kıvanç tatlıtuğa bak hem zeki hem kariyeri on numara hem karakterli sadık sadakatli eşine. sineğe benzeyen erkekleri reddedin her 💩 akonan
Ben varım ancak hiç de bahsettiğiniz özellikleri arayan insanlara denk gelmedim. Sözde birçok kişi bahsettiğiniz profildeki bir erkek istiyor. Ancak ondan da sıkılıp, kendini değersiz hissettiren erkeklere yöneliyor.
Çok varda parası pulu yok diye sizlerin ilgisini pek çekmiyorlar. Adamdan saymadığınızdan. Nerde it, kopuk varsa onlara gidiyorsunuz
kabul etmek istemesekte butun erkekler aldatir profesyonel erkek vardir oda belli etmez sende aldatmiyor zannedersin ama bu tamamen kendimizi kandirmak inanınki
Bütün erkekler diyorsun nerden biliyorsun hepsinin aldatacağını
Çünkü her kadının aldatabilecegi gibi her erkek de aldatir aralarda istisna olabilir ama denk gelmesi cok zor😒
Öyle erkek varda kızlar yok parası yok veya tipi şöyle böyle diye beğenmez
Senin gibiler de aldatıyor ama ben bütün kadınlar aldatır demiyorum
Diyebilirsin herkes özgürce fikrini belirtebilir diye düşünüyorum ayrica erkek dusmani felan değilim öylede olsam seni ilgilendirmez veyahuta bir baskasinin bu yonde dusuncesi beni ilgilendirmez bu konuyla alakali daha fazla polimiğe girecek ıq görmüyorum kusura bakma iyi akşamlar aldatmayan namuslu begefendi😂🙏🏻
Kimseye iftira atacak kadar şeref yoksunu değilim haklısın herkes kendine yakışanı yapar
Tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma büyüyünce pişman olursun şu an ergensin belliki
Senin özgürlüğün başkasına iftira oluyorsa özgür değilsin
Benim dusuncemi degistirmeye calissan bile milyonlarca insan hem kadinlar hemfe erkekler hakinda boyle dusunuyor yalniz degilim yani onun icin yorma zeka kupu beynini sen namusunla aldatmadan devam et
Biraz bilim irfan sahibi ol erkelere iftira atacağına bu çirkin yorumları yazdığın telefonu bile erkekler yapıyor
Şimdi daha fazla yazma bana
İyiki bisey dedik haaaaaaaa
Erkeklerin çoğu aldatıyor bu konuda bende hem fikirim hemcinslerim kendine çeki düzen vermeli bu konuda vereceğinide sanmıyorum ama tek tükte olsa iyi erkekler. Kadınlar şu devirde böyle erkeği bulduğu anda tipine bakmadan kaçırmamalı bile
🤣🤣
Sen cok hakli konusuyorsun hep sen konus
Eksik yazmışım iyi erkekler var olacak
Bu karakterle alakalı
Bende erkeğim hayatımda kız eli tutmadım bu laf banada geliyor
Namus ağır yüktür herkes taşıyamaz
Diyossssuuuuunnnn🫢😲😲😲
Diyorum
Tamamda kardesim sen niye ozaman bukadar kastinki
Kadınlar şu devirde efendi erkek bulduğu anda tipine bile bakmadan kaçırmamalı bana göre , ortalık aldatan erkek kaynıyor huylu huyundanda vazgeçmez.
Aldatmanın cinsiyeti olmaz biraz aklın olsa idrak edersin
Uzerine niye alindin
Tamamda kardeş kimsenin elini bile tutmadım çamur atmışsın istisnasız
Tüm erkeklere bende dahilim ondan olabilir mi
Kusura bakma ozaman bilemedim bilseydim ozelikle serkan yapmiyormus derdim
Kavga etmeyin arkadaslar cok bildirim geliyor
Biliyorsun aslında düşmanlık amaçlı herkesi bir tutuyorsunuz
Kavga değil durum değerlendirmesi
Bende bakir erkeğim çok var genelleme yapmak doğru değil
Abi bu arada yakışıklı aldatınca col çirkin aldatınca sapık oluyor
Neyse iyi geceler
Ama şunda hem fikirim kadınlar nerde üzecek erkek var onu seçiyor. Sonu aldatmayla biteceği zaten belli. Yani tüm erkekler aldatıyor demekte saçma. Hem iyi erkekleri görmezden gelirler hemde şikayetci olurlar ilginç durum
Yapacak bir şey yok bırak biz yalnız kalalım zaten dünyanın sonu geliyor
Var ama çoğu kişinin ilgisini çekmiyorlardır. Yapacak bir şey yok. Ona bakılırsa ben evden işe işten eve bir genç kızım. Çirkin de değilim dikkat çekmeyecek ölçüde iyi ve temiz giyinirim ama yanlızım mesela.
Ben de senin gibi işten eve evden işe yapıyorum. Kimseyle görüşmüyorum. Çünkü ortam kötüleşti, ortam kötüleşince insanlar artık birbirine güvenmiyor
O erkekler hep vardı ve hep var olacak ama sizin beğeninizi hiçbir zaman kazanamayacaklar ne kadar dürüst adam varsa görmezden gelip nerede it kopuk varsa onları çekici bulduğunuz müddetçe bu iş böyle devam edecek
Birkaç gün önce doğum yaptığım gece aldatıldım. Sadık güvenilir erkek olduğuna ben de inanmıyorum. Ki ben kesinlikle serserilerden nefret eden işinde gücünde efendi bir erkekle evlenmiştim. Çok büyük imtihan. Allah yardımcımız olsun.
Yalnız kalmak yaş ilerledikçe daha cazip gelmeye başladı bana da bu sebepten dolayı
Bence kalmıştır. Eğer sen kendinden eminsen karşına da böyle biri çıkacaktır.
Vardı, ben kaptım.
Öyleydik ve pişman ettiler sağ olsunlar. Artık kolay kolay da güvenemiyorum
Bu karakter meselesi, kızı veya erkeği yok. Genelleme olayı çok saçma
Bunu diyebilmek için aynı krkaterde olmalısın bence düzgün insanlarla iliskki haline girersen sorun olacağını düşünmüyorum
Öyle kadın bile kalmadı bende ilişki mevzularından iyiyice soğudum hayatıma kimseyi alamıyorum
Sonucta kadinla aldatiyor. Kadin kaldiysa erkekte kalmistir.
Yoktur. Çeşitlilik iyidir tek kadın neye yeter...
Sadece erkekler değil kadınlar da aldatıyor ancak her insan aynı değil
Vardır tabii ki neden olmasın
var hala sadece çok nadirler, genelde sessiz ve utangaç tipler sadık ve güvenilir oluyo
Kadınlarda farksız değil maalesef. Toplumsal yozlaşma var. Kadını erkeği yok bunun.
Varda siz yok tipi şöyle yok parası yok bilmem ne diyip beğenmezsiniz.
Neden öyle birisi olalım ki mantıklı bir sebebin var mı bir erkek neden bir kıza sadık kalsın?
@darktourist vallahi haklısın enayi erkek olur
Olur
@SiorryaNooB işte kendileri bile mantıklı bir sebep sunamaz umarım gelir de yazar bakalım sadık olmanın ne mantığı varmış bende merak ettim
Sadik olamiyorsan evlenmeyeceksin bu kadar basit. hayatina aldigin kisiyi ailesini üzmeye hakkin yok cünkü. aynisi senin basina gelmis olsa karin sana sadik olmasa ne yaparsin?
Öldürürüm
Bilmeyen de erkekler aldatıyor sanacak şu bir gerçek kadınları aldattığı kadar erkekler aldatmıyor
Kalmadı maalesef değecek bir kadın olmadığı için öyle bi kaidesi yok erkeklerin
o erkek benim işte, asla güvenilmeyen her çiçekten bal almak isteyen o erkeğim ben
Yarı yolda bırakılmak, terkedilmek ve aldatılmak gibi duyguları yaşadıktan sonra bütün inancımızı kaybetmişizdir. Bence yoklar
Daha birini doyuramayıp ikinciye göz dikenler bence maymundan gelmişler.
(Maymun iştahlı hesabı ufak bir espiri)
Bilmiyorum kadin erkek bağımsız olarak söyleyeyim aldatmadiysa ya firsati yoktur ya nasibi yoktur..
Bunu erkek açısından değilde kadın açısından da bakarsan eğer o zaman doğru cevabı bulmana yardımcı olur.