AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
Nadiren vardır aldatmayan sadık erkek ama çoğu aldatıyo benim de güvenim kalmadı tiksiniyorum.
Evet vardır demeyi çok isterdim ama aldatmayan değilde bi ihtimal fırsat bulamayan olabilir belki 🙏
En sadık olanını bul, sırf güvendin diye , ondan öyle bir şey beklemiyorsun diye aldatır :)
imza : erkekleri çözmüş bir kadın :)
Yani bütün erkeklerle olmadın varsayıyorum :)
Ahaha :) tabiki olmadım. Ama işim gereği çok fazla erkekle çok fazla muhabbet ettim. Aldatma hikayelerine kadar dinledim :D
Yaş kaç
Ben varım ama kadınların sadık güvenilir erkek istediklerini zannetmiyorum. Çünkü genelde bu erkekleri değersiz görürler.
Aldatmak herkesin kafasında farklı bir profile sahiptir. Çokda önemli değil bence herkes kendi hesabını verecek.
ben aldatmadın.
peki aldatan lar kiminle aldatıyor translarlamı? değil. aldatan erkek kadar aldatan kadında vardır demek ki
Neden kafanız basmıyor
Eğer başka bir kadın or.. yapmasa erkek zaten rahat durucak
Suc erkekte
Erkek seni eliylemi aldatiyo
Hayatimda birisi yok
Bir kiz erkege orsp. yapiyorsa erkek ona bakmaya bilir hayatindaki kisiyi düsünüp sadik olabilir?
şu an da bu soruyu sormakta haklısın aldatmayı marifet olarak gören bir devirdeyiz normalleşmeye bile başladı vardır ama çok az sana denk gelmemiştir
12 yıllık sevdiğim adama bile güvenim kalmadı güven bi sefer kırıldı mı olmuyor
12 yıllık olmasına rağmen yanlış mı yapti cidden sana
Yanlış yaptı diyemem ama bi arayış içerisinde olduğunu düşünüyorum bi çok şey eksildi en üzücü olan da bu
Kaldı onlar da ya anne kuzusudur ya da özgüvensiz biri
Sen gençken önüne gelenle yat, sonra güvenilir erkek ara.
erkek arkadaşımı gördükten sonra bu soruya cevabım evet kalmıştır önemli olan doğru erkeği bulmak
Bende kadınların yaptığını gördükçe duydukça tiksiniyorum
Tabi ki var. Sadece çapkın şerefsiz sinyallerini gördüğün erkekleri çekici bulmayı bırakman gerek
Aldatmıyorum diyen varsa önune fırsat gelmemiştir
Ben kaldım kardeş ben bu yaşta kanımız kaynıyor ona rağmen ben kaldım aghwjkcmwlc
Valla ben aldatmıyorum neysem oyum karşındakiylede empati yapmak lazım çok önemli
Günümüz ilişkilerinde gördükçe insanlar artık herkesten kaçıyor.
Nadir de olsa var öyle insanlar. Denk gelmeyebilir sadece
Aldatmayan sadık tipleri de siz istemiyosunuz.
Toplum kadından bozulur, erkekten değil. Önce kadınlar sadakat gösterecek, sonra erkekler düzelecek.
Kalmıştır tabii. Demek ki sen düzgün seçememişsin.
Seçmesini bilmiyorlar maalesef
Evet daha hiç sevgilim olmadi olunca asla aldatmayacağım
Aldatmayan kadın kalmış mi önce bunu sor kadın kalmış ise erkekte kalmıştır
Tabiki var olur mu öyle şey herkes kötü olamaz ya
Kalmışsa da bize denk gelmez baya azınlıktalar
Aldatmayan sadık güvenilir erkek sert bir rüzgar gibidir, genelde çok az kadin bu sert rüzgara sabır gösterir
Güvenilir erkek yok
Güvenilir kadında yok
Güzel kızlar-kadınlar dürüstlüğe bakmıyor hiç neden acaba
Evet kalmıştır bizzat kendimden bahsediyorum
Erkeklerden bunlari duymak cok iyi 🙏🏻
Ne demek her zaman
Birini kap evlen.. gerisini düşünme
Sadik biri yok
Var ama sen bulamamışsın her erkek bir değil .. evliliğe ikna et evlen. naz yapma vermem ayakları yapma hergün cinsellik yaşat ozaman sana sadık kalır. Evleniyorlar sonra hergün bahane cinsellik yok sonra aldatıldım sadık değil. İnsanlar neden Evleniyorlar sence
Burdaki erkekler asmis kendini hepsine spk gözüyle bakiyordum. dün markete gittim cift vardi karisi da güzel. o sira kocasiyla yan yana geldik manav yerinde adam bana bakiyor, adam gülsem konussam mesela aldatir kesin yani cünkü adam da onu gördüm. böyle seylerle isim olmaz fakat diyorum ki hani neden karisi var güzel kücük cocuklari da vardi neden yani. ben degil baska kadin olsa bu adamla yatar adaminda umrunda olmaz neden? ben burada sucu adamda da buluyorum eger kadina pas vermese kadin birsey yapamaz ordan gider. yani yine suclu erkekler oluyor
Anladım farklı bakış acısı kendince haklısınız.. ama taaa en başa gidecek olursak Adem'le Havva 1 elma nefsine cenneti red etmişler.. burada kadın ya da erkek suçlu demiyorum.. kadın suçlu demiyorum.. sen birini sev gerisinden sanane ki karısını çocuğunu umursamayıp aldatan ın günahı sevabınıda başkaları düşünmemeyi. Ozaman bu günahı erkek sonuçta erkek bir kadınla yapıyor ozaman kadında da var suç.. bakmasın.. bütün kadınlar. O... pu desinler. Bu bence yanlış bir düşünce. Bir tane doğru insan vardır senin için onu bul sev ailene sadık çık geri kalan inan isterse çıplak gezsin bizene
Ben kimseye bakmiyorum ki ne isim olur. evli erkeklerden gördügüm bu is yerindeyim calisiyorum adamin biri telefon acti isiyle alakali konusurken evli benimle telde flörtlesmek istedi iyi günler beyefendi dedim kapattim. benim yerimde baska bir kiz olmus olsaydi adamla fingirdesir ve yataga atardi cünkü adam bunu istiyor. 1
2 mesela ben o adamla flört etmek isteyip ona cilve yapsaydim adam da bana pas vermeyip karisini düsünmüs olsaydi buna sadik kisi derim iste ikisi farkli seyler
Anladım inşallah seven ve sadık birini bulursun. Ben sevdiğim kişiye hep sadık oldum.. gerisini bilmem valla
ilk 10 yıl için evet ondan sonrası açık gibi 🥲
Ne kadın ne erkek yok
Sen aldatıyorsun galiba
Hepsi aynı sakın ama sakın inanma
Kaldı manitam işte
Eylül, Afyonlu musun?
Kadın kalmışmıdır? Hiç sanmıyorum.
Azda olsa evet.
Denk gelmedik sadece ölmezsek denk geliriz
var @user432526
🤣🤣🤣
😌😌
Aynı düsünceleri kadınlar için besliyoruz
Burdaki erkekler asmis kendini hepsine spk gözüyle bakiyordum. dün markete gittim cift vardi karisi da güzel. o sira kocasiyla yan yana geldik manav yerinde adam bana bakiyor, adam gülsem konussam mesela aldatir kesin yani cünkü adam da onu gördüm. böyle seylerle isim olmaz fakat diyorum ki hani neden karisi var güzel kücük cocuklari da vardi neden yani. ben degil baska kadin olsa bu adamla yatar adaminda umrunda olmaz neden? ben burada sucu adamda da buluyorum eger kadina pas vermese kadin birsey yapamaz ordan gider. yani yine suclu erkekler oluyor
kalmıştır tabi
Erkek çokta siz doğrusunu bulamıyorsunuz
Sana kalmamış o kesin...
Bende direk insanlardan
Buyrun konu nedir?
Kaldı ama çok nadir ve çok zor bulunur
Ne kadar sadık kadın varsa o kadar sadik erkek var
Var anca çok nadir
Var. Ve o kişi çok uzakta değil
Peki öyle kız var mı kaldimiki asik olalım
Var varda sizler görmezden geliyorsunuz ahırın kapısında bekliyosunuz bence başka tarafa yönelin
Çok çok çok az maalesef
Komutan logar erkeklerden niye tiksiniyorsun
Biz de sizden tiksiniyoruz.
Efendim beni çağırmışsınız
Kalmıştır ama oldukça azlar
hiç sanmıyorum bacım
Asıl kadın kalmış mıdır?
Kalsa ne olacak?
Kadınlardan fazla diyorlar
Ben.
Bu tatlı adam evde kaldı