Erkek arkadaşımın telefonunda 4 ay öncesine ait sms mesajları gördüm. sohbetin öncesi yok iş yerleri altlı üstlü olan bir kızla yazışma ‘ hadi in gel yarım saat otele gidelim mi? ‘ cümleler ve numara kayıtlı değildi bana tanımıyorum bilmiyorum dedi aradık kız ilk tanıyorum üst katta çalışıyor dedi sonra tanımadığını söyledi daha sonra ben kızı araştırdım her şeyini öğrenip 1 saat içinde aradım kız bu sefer inkar edemedi. Ondan hoşlanıyordum ben aramızda bi yakınlaşma geçmedi nasıl numaralaştık bilmiyorum 3 haftada bir yazardı beni sevmeyeceğini biliyordum dedi yani aslında sevgilimin yazdığını doğruladı. Ertesi günü de üst üstte kız arayıp vicdan azabı çekiyorum sana anlatmadığım şeyler var dedi onları yazan Ömer diye bi çocuktu o değildi benim ondan hoşlandığımı herkes biliyordu onun adına yazıp dalga geçtiler ben de canım gibii inandım o olduğuna ama o değildi dedi. Benim gördüklerim ortada ama diyorum ki doğru olabilir mi? Sıkıştım kaldım çok kötüyüm yanii. Kızın çalıştığı yerde o döneme yakın yemek yemiştik biz bana elleriyle yemek yedirdiğini gördüğü gün ona karşı duygularından vazgeçtiğini söyledi. Böyle tuzak konuları mümkün mü ben doğruyu nasıl öğreneceğim? Napıcam
İçinden çıkamıyorum sizce ne?
Güncellemeler
1 yıl
Kızın vicdan azabı çekiyorum diyip yazan o değildi onun yerine başkası yazdı demesi ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cok zor ya nasi ogrenicen ki o sevgiline sorsana
Sevgilim benim haberim yok olsa silerdim zaten niye bırakayım 4 aydır duruyor dedi. Kim yazdı noldu bilmiyorum ama ben değilim ben yazmadım dedi. Kanıt da yok ki başka
4 ay oncesine ait mesajlari neden daha once gormedin
Kurcalamıyorum. Yapmaya niyeti olanın telefonuna kurcalasam da yapmak istese her türlü yapar hatta yedek telefon kullanır yine yapar diye bunu yapmak istemedim hiç
Ee bu kafayla devam edzrsen iyi olmaz bu zamanin erkeklerine guvenme bak kurcalamamissin neler cikmis
Evet ders oldu işte bana
Hep kontrol et
Mesajın atıldığı tarihten bir şey çıkarman mümkün mü
Bilmiyorum. O günki konuşmalarımızı okudum hep beni aramış sürekli görüntülü sesli. Mesajın atıldığı saatte duşa girdiğini söylemişti ama sonra yine yazıştık konuştuk. Çıkamıyorum içinden kalbime bıçak saplanıyor gibi. Kız ilk iki üç haftada bir yazdığını söyledi o kadar yakın çalışıyorlarsa neden iki üç hafta da bir olsun ki? Sonra yalan söylediğini vicdan azabı çektiğini onun olmadığını başka birinin onun adına yazdığını söyledi. Ya doğruysa diyorum. Çünkü normalde izinli gününü en ufak zamanını kazandığı her kuruşu benimle harcayan biriydi sevgilim buna meyletmiş olabilir mi bilmiyorum :( hangisi gerçek bilmiyorum
Apple watch takiyorsa oradan harcadığı enerjiye göre tahmin edebilirsin ama yarım saatte niye otele gidip birlikte olup geri dönsün yani çok kısa bir süre. Bir ihtimal mesajı attığını söylediği kişiyi bulup sorabilirsin.
Kız Onun da adını söylüyor başka bilgisini vermiyor sevgilimde ben bilmiyorum o çocuk mu yazdı onu da bilmiyorum ama ben yazmadım diyor
Yani tutarlı bi kanıt bulamıyorum sıkıştım. İlişkimr çok emek verdim. Normalde böyle bi şey olacağına ihtimal vermezdim ama gördüklerimin çok bir açıklaması yok.
Mantıklı değil sevgilinin yazması. Aldatmış olabilir ama arkada mesaj bırakmak çok canım olur. Buluşacak olsa evinde buluşur ya da kıza gider. Ama sevgilinin telefonundan mesaj atan o saatte telefonu nasıl ele geçirdi. Sevgilin duşa girdiğini söylemişti. Evde başka biri mi vardı? Varsa. da sevgilin bunu nasıl bilmez?
İş yerinin alt katında ev arkadaşıyla birlikte kalıyordu o ara yanında olan çocuğun şifreyi bildiğini söyledi. Zaten mesaj öncesinde arkadan girelim mi yazıyordu kaldığı yere arka kapıdan giriş var bundan bahsetmişler sonra da yarım saat otele gidelim diye yazmış. Ve mesajda şöyle bir detay vardı ‘ yapma öyle bize bakıyorlar ‘ ne yapma yani bunu sordum demek ki yan yanaydın ki yapma öyle bize bakıyorlar yazabilmiş bunu da başkası yazdım dedim kıza. O yazmadı sevgiline güven inanmıyorsanda kendi aranızda çözün diyip çıktı kız. Ben kendimi yiyip bitiriyorum şu an
Sevgilinin senin içindeki şüpheleri dindirmek için bir şey yapması şart. Böyle asla bulunmayacak. Üstelik kız da yarım yamalak açıklama yapmış. Vicdan azabı çeker gibi değil de umursamaz halde.
Evet sevgilimde kanıt çıkartmadı maalesef ne onlarla yüzleştirdi ne operatöründen mesaj geçmişini aldı sadece annemi arayıp ben öyle bir şey yapmam diyip bana da olan sevgisini asla yapmayacağını söyledi ama bunlar hep söylem asla kanıt yok :(
Senin içini rahatlatmak için bile olsa uğraşması gerekir bilmiyorum suçlamak da aşırı olur ama bir insan şüpheyle ne karar devam edebilir ki hep diken üstünde olur
Aldatmış galiba
Seks yapti