İçinden çıkamıyorum sizce ne?

Erkek arkadaşımın telefonunda 4 ay öncesine ait sms mesajları gördüm. sohbetin öncesi yok iş yerleri altlı üstlü olan bir kızla yazışma ‘ hadi in gel yarım saat otele gidelim mi? ‘ cümleler ve numara kayıtlı değildi bana tanımıyorum bilmiyorum dedi aradık kız ilk tanıyorum üst katta çalışıyor dedi sonra tanımadığını söyledi daha sonra ben kızı araştırdım her şeyini öğrenip 1 saat içinde aradım kız bu sefer inkar edemedi. Ondan hoşlanıyordum ben aramızda bi yakınlaşma geçmedi nasıl numaralaştık bilmiyorum 3 haftada bir yazardı beni sevmeyeceğini biliyordum dedi yani aslında sevgilimin yazdığını doğruladı. Ertesi günü de üst üstte kız arayıp vicdan azabı çekiyorum sana anlatmadığım şeyler var dedi onları yazan Ömer diye bi çocuktu o değildi benim ondan hoşlandığımı herkes biliyordu onun adına yazıp dalga geçtiler ben de canım gibii inandım o olduğuna ama o değildi dedi. Benim gördüklerim ortada ama diyorum ki doğru olabilir mi? Sıkıştım kaldım çok kötüyüm yanii. Kızın çalıştığı yerde o döneme yakın yemek yemiştik biz bana elleriyle yemek yedirdiğini gördüğü gün ona karşı duygularından vazgeçtiğini söyledi. Böyle tuzak konuları mümkün mü ben doğruyu nasıl öğreneceğim? Napıcam

Güncellemeler
1 yıl
Kızın vicdan azabı çekiyorum diyip yazan o değildi onun yerine başkası yazdı demesi ne?
İçinden çıkamıyorum sizce ne?