Isin icinden cikamiyorum lutfen (yargilamadan) yardim edin?

Benim sevgilim var ayril baris derken 3 yildir konusuyoruz kendisi cok iyi bi insan beni cok seviyo benim her seyime katlanan bi insan ailesi ile tanistim evleribe gittim ablasinda kaldim akrabalarinda bile o derece yakiniz herkes nisanlanmamizi bekliyo ben guzel bi bolumde universite okuyorum ve oda bi fabrikada asgari ucretle calisiyo ona ragmen her istedigimi aliyo otobus parama kadar atiyo onun yanina gelicegim zaman ama ben onu eskisi kadar sevemedigim fark ettim ve o askerdeyken beni uni yeni basladigimda 2 ay once falan onu aldattim ve cok pismanim suanda da kendi sinifimdaki biriyle flort ediyorum evine falab gittim allahim kendimi durduramiyorum sevgilim cok supheleniyo instaya beraber foto at diyo atamiyprim telefonumu gizliyorum surekli bana sende bir sey var her sey bi gun ortaya cikar diyo onu arzulamiyorum o kadar evinde kaliyorum 1 kere bile birlikle olamadik trip atiyo bana hakli olarak onu kaybetmek istemiyorum eger ayrilisam sebep arar aldattigimi soyliyemem soylersem kendine bile zarar verir soylemesem ayrilamam ayrilmak istemiylrum ama onunla da olamiyorum napicam ben

Isin icinden cikamiyorum lutfen (yargilamadan) yardim edin?