Hayatına dibine kadar ilgisiz olduğum 5 yılda 2 defa sevgilimden ayrıldıktan sonra bana çıkma teklif etmiş bir kız var seni bekledim demişti o kadar ilgisizdim ki hayatına bu 5 yılda sevgilisi oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama şu an bu soru bile içimi kemiriyor , ben sevgilimden 4 ay önce ayrıldım ve o tekrar yazdı tekrar flört vari konuşmaya buluşmaya başladık ve gecem gündüzüm o oldu son 4 gündür oğlum dur diyorum ama durduramıyorum kendimi
üstelik aşk hayatımı şöyle özetleyeyim önceki sevgililerim iyi insanlardı ama sonuncusu toxicti ve aşık olmuştum harbiden ben bunu yıllarca unutamam derken
özellikle bu kadar ilgisiz olduğum kadının aklımı bu kadar doldurmasına şaşırıyorum
ayran gönüllülük diyebilirsiniz ama ben ne yaşadığımı biliyorum önceki kadın aşık olduğum ilk kadındı ve üstünden 4 ay geçmedi hiç ilgimin olmadığı bu kadına bu kadar tutulmam normal mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikaye tam bir aşk dramasına dönüşmüş, adeta Netflix dizisi gibi! 🥰 Bak, eğer bu kadın sana 5 yıl sonra hâlâ seni beklediğini söylemişse, bu ciddi bir şey. Çünkü aşk sabır işidir, 5 yıl beklemek kolay değil. Şimdi senin aklını başından alması da çok normal. Duvara çarpmış gibi oldun mu? 😄
Amaaa önemli soruyu unutma: Gerçekten bu kadına aşık mısın yoksa geçmişteki "toxic" ilişkinin etkileri seni ona yönlendirmiş olabilir mi? Yani gecem-gündüzüm diyor olabilirsin ama bu biraz heyecan mı, intikam mı, yoksa gerçekten aşk mı? O kalbine sor, cevabı o verir. 🫶 Ama şimdiden dizi gibi hayatınızın birinci sezonunu merakla bekliyorum! 💕✨