Sevgilin varken baskasını kafaya takmak? yardım lutfen?

ben zaten bir iliski icerisindeyim ama bir gun en yakın arkadasım bana gelip birinin benden hoslandıgını, beni sordugunu ama soz verdigi icin soyleyemeyecegini yalnizca o kisi unuttugunda soyleyecegini soyledi. bende cok merak etsem de iyi tamam neyse dedim ve konuyu kapattim ama bir tahminim vardi kim oldugu hakkında yine de hic emin degildim sadece aklima dogmustu. aradan 1 2 ay kadar zaman gecti ve ben olayı unutmusken arkadasim bana herseyi anlattı. tahmin ettigim kisiymis cidden, biz bununla takiplesiyorduk her gece benim fotograflarima bakiyormus cok iyi bir insana benzedigimi soyluyormus. beni tam erkek arkadasimla tanistigim zamanlarda merak etmeye baslamis oda ama tanismadigimiz icin geri kalmis. ve erkek arkadasim hakkinda "bu kiz ona baktiysa bence bana da bakar" diye konusmus. iste hakkimda baya iyi seyler anlatiyomus arkadasima surekli ayrilip ayrilmadigimi soruyormus. ben bunu ogrendikten sonra kisi kafama takildi ve bi insanı uzdugum icin midir bilmem kotu hissettim. ve ben onu dusunmeye baslayinca tesaduf eseri karsima cikip durmaya basladi. cok sacma tesaduflerle karsilasiyoruz normalde asla boyle olmaz bu zamana denk geldi. beni de takipten cıkmıs kafama takıldı neden boyle hissediyorum bu insanı kafamdan nasıl atabilirim yardim.
Sevgilin varken baskasını kafaya takmak? yardım lutfen?