Sevgiliyle alyans takmak?

Arkadaşlar ben 19 sevgilim 22 yaşına ve 1 buçuk yıldır birlikteyiz ilişkimizi ailelerimiz biliyor daha tanışma olmadı ama

Babam sevgilimle tanışmak için iş yerine çağırdı bende sevgilimin annesiyle tanıştım tam tanışma sayılmaz ama

İlişkimizi ikimizinde ailesi akrabalarimiz dahi biliyor ailelerimiz daha tanışmadi

Ciddi düşünüyoruz 1 2 yıl içinde evlenmeyi düşünüyoruz bizde söz olana kadar alyans takmak istedik kendi aramizda evet aileler yakın çevre arkadaş çevresi olsun bizi biliyor ancak disarida da bilinmesini istedigimiz için takmak istiyoruz yani disarda sarkintilik yapan bakan eden oluyor

Hem bi simgesi olsun disarida olan bunun sevgilisi nisanlisi var evli gibi görünmesini istiyoruz biraz karışık anlattım ama anlamaya çalışın lütfen

Hemde Kendi aramızda bi anlamı olsun istiyoruz öyle tak çıkarda yapmak istemiyoruz kesinlikte evlilikte nişanlılıkta nasıl ki bi tartismada çıkmıyorsa bizde öyle olacagiz çünkü yüzük takmak ne kadar kendi aranda olsa dahi çocuk oyuncağı değil 2 3 aylık sevgililerin ciddi duaunmeyenlerin takması elbetteki saçma ve gereksiz biz ciddi düşünüyoruz zaten disaridan benim başım bağlı imajını vermek istiyoruz

Elbetteki kişiler yüzük takınca bir şey yapamaz diye bir şey yok yapmak isteyen her türlü herşeyi yapar maksat disaridan benim başım bağlı imajini yaratmak sarkıntılık bakan eden olmasin istiyoruz

Dediğim gibi kendi aramızdada bi anlamı olsun istiyoruz siz ne diyorsunuz bu konu hakkında siz nasıl buluyorsunuz bu tür şeyleri

Sevgiliyle alyans takmak?