Sizce evden kaçarsam nasıl olur?

22 yaşındayım, ailem hep bana çok aşırı baskıcı oldu. Asla arkadaşlarımla dışarı çıkmaya gezmeme eğlenmeme, 1 erkekle tanışmaya, erkek arkadaşı yapmaya izin vermediler şu yaşıma kadar. Maddi durumumuzda kötüydü.
Çok şükür bu sene üniyi bitirdim ve ben çalışıp kendi paramı kazanıyorum. Daha yeni yeni istediklerimi alabiliyorum, istediğim gibi giyinebiliyorum, gezmeye çıkabiliyorum, hayattan geçte olsa şu an zevk ala biliyorum. Şimdide bana görücü geldi ve ailem görücüyle evlenmemi istiyor. Beni zorla görüşüp tanışmak için zorladılar ama ben hiç elektrik almadım, hoşlanmıyorum ondan çünki yaşlı yani benden 11 yaş büyük, ve hiç bakımlı biri değil, ayrıca doğru düzgün maaşı da yok, üni okumamış, maddi durumları da kötü. Aileside benim bir kaç ay içinde evlenmemi, evlendikten sonra da direk hamile kalıp çocuk doğurmamı, çalışmamı ve ailesiyle beraber yaşamamı istiyorlar. Annesi oğlum artık çocuk sahibi olmalı diyor.
Ben bu kadar sene zorluklarla yaşadım zaten artık dinlenmek istiyorum öyle biriyle de evlenmek, tekrar zorluklar içinde yaşamak istemiyorum. İşten yorgun argın eve gelip birde çocuk bakmak, kocama, annesine babasına hizmet etmrk istemiyorum. Annemle babamada defalarca söyledim ama beni zorla evlendirmek istiyorlar evlilik için geç kalmayayım diye.

Sizce evden kaçıp yalnız yaşarsam nasıl olur?

Güncellemeler
1 yıl
Açlıktan ölüyorum, sizce ne yapmalıyım?
Sizce evden kaçarsam nasıl olur?