Evden kaçarsam ne olur?

Arkadaslar Merhaba ben evden kaçmayı düşünüyorum 22 yaşındayim evde ne bir saygı nede bir sevgi var babamın istediği saat uyuyup istediği zaman kalkmak zorundasın bu yaşıma kadar dayak yedim 1 yıl önce nisanlandim nişanlımla bile gizli gizli bulusabilirdik ailesi beni eve cagirirdi göndermez di bir kere gizli gittim diye dövdü en sonunda nisanlim ve ailem yüzünden nişanı attım nisanlı olmadan bir yıl önce üniversiteyi kazandım ya burda ya da dedemin yanında okuyacaksin dedi ben BESYO okumak istiyordum aşçılık okuyacaksin diye gondermedi telefonu mu en ufak bir hareketimde elimden alıyo haftalarca vermiyo ondan izinsiz hastaneye bile gidemiyorum sinirlenince seni balkondan atarım diyo evde internetin kablosunu giderken yanında alıp gidiyo eskiden beri bize demedi laf kalmadı ablama o.. sür.. Erkekler den başka derdin yok bile dedi hemde kaç defa insanların yanında bizimle alay ediyo liseye başlamadan önce imam hatip e gideceksin diye beni dövdü yalvar yakar aşçılık okudum
Şimdi anlatmaya kalSam daha çok hataları var ve ben artık kaçıp kurtulmak istiyorum işe de göndermiyo evde koca bekleyin diyo kaçarSam nolur ilk iki hafta bir arkadaşıma gidicem o süre içinde bir iş bulup calismaya baslamak istiyorum sonra o arkadaşımın yakınlarında bir küçük ev bulup oraya yerleşmek istiyorum sizce bu bir hayal mi hem arkadaşımın yakininda ev bulmam iyi olur başıma bişey gelirse ailesi de bana yardımcı olur sizce arkadaşlar kötü bir fikir mi ben hayatımı yaşamak istiyorum baba evinden koca evine gidince nolucak 2 yıl sonra karşımda ki adam değişecek daha bu yaşıma kadar arkadaşlarımla bir sinemaya bile gidemedim. ismimi ve soyisimi mi değiştiricem kacmak bu durumda çözüm mü?
Güncellemeler
+1 yıl
Cesaret varsa hersey olur sdece Korkaklar bir yre tutsk yaşar lfımı ynlış anlamayın ama bna dyan dmişsiniz nye dyanicm hadi dyandm ya dha sonra evlnicem pki ya evlndiğim insan da böyle biri olrsa yda iyi biri diyelim ben dha hic gnçliğimi yaşamadım bir yere gitsek oradaki bekar kızları görünce içime oturacak ya da ilgi alanım başka bişey olucak ama evlndiğim icin bunu yapmiyacgim gdip arkadşla
rimla sinmya gitsm eve glip yemk ypıp koca bklicem size blki scma glicek ama hytim bitck gbi hissdiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
bir işe girsem asgari ücret ile yapabilir miyim ve kaçtığım zaman sigorta olmadığı için kredi çekebilir miyim kefil arkadaşım olucak
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar en azından kaçınca annemi belki yanıma alabilirim annem de bıktı onada aynı maaşını alıyo elinden kendi geziyo kadın hergün evde bazen diyo duymazdn geliyo 3 tane çocuk var elinde boşanmaya korkuyo geçenler de durmuş diyo ki eve waffle makinesi alicam dedim baba sen nerdn biliyosun waffle i gülüyo tabi bilir adam genç gibi takılıyo annemin hicbirseyden haberi yok eve gelio annem hemen uyuyo neden tv izletmio kadına haber acıyo hep evde kadın da hiç rahat değil
Güncellemeler
+1 yıl
Evlenir sem evlndiğim adam dicek ben bakmam annene falan diye kadın ölene kadar ne bir rahat yüzü girecek ne de bu huzur eve geldimi herkes bir sessiz oluo ben Telefonumu elime bile alamiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşım dedi ki 1 ay bizde kalırsın daha sonra antalyaya gider birlikte ev tutar çalışırız bana mantıklı geliyo para da biriktirir açıktan da olsa okurum evde durursam elinde sonunda evlenip gidicem uni okumadım çalışmıyorum da öyle iyi biri mi gelip talip olacak 2 tane görücü geldi ikisinin de düzgün bir işi yok düzgün işi olan bana mı gelir kendi dengini ister en azından okurum işimi ilerletirim
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam arkadaşlar diyelim ki kaçmadım annemin Orada çalışan bir kadın var Onun bir tanıdığı biri varmış bana görücü geleceklermiş Olur mu olmaz mı bilmiyorum geçenlerde de babama dedim ki arkadaşımla sinemaya gideceğiz göndermedi Annem de diyor ki evlenince gezersin Kocan ile Peki evleneceğim adam da bazı konularda kısıtlama yapacak hiç mi yani böyle bir kendi isteğimle bir şey yapamayacağım artı evlenmek çok büyük bir marifet mi ben görüyorum ne aşk ile evlenip de mutsuz olan insanlar
Güncellemeler
+1 yıl
Annem diyor ki bir gün muhakkak gideceksin Babam da aynı Tamam bir gün muhakkak gideceğim ama evde ne yaşadım ki ne gençlik yaşadım Ne Bekarlık gördüm evlenince zaten bir adamın himayesi altında olacaksın işin yok okul okumamışsın üniversiteye yollamadı lar resmen adamın eline düşüyorsun boşanacağım desem adam yürü git der
Evden kaçarsam ne olur?