Özellikle bu yaşlarda (22) olup, dini bütün, namazında niyazında kızlar var mı?

Hiç denk gelmedim maalesef. Herkes partileyip alkol almak kafasında. Diyebilirsiniz ki sen dininde namazında niyazında biriyseniz neden kız arkadaş arayışı içindesin? Şu an imkanım evlenmek için yeterli değil. O imkana sahip olana kadar Allah'ın helal dairesi içerisinde birbirimizi tanımak istediğim biriyle tanışmayı çok isterdim.

Ben özetle; elhamdülillah Müslümanım, 5 vakit namazımı kılmaya çalışıyorum. hacettepe fen fakültesi son sınıf öğrencisiyim, 22 yaşındayım, iyi seviye ingilizce, orta seviye arapça biliyorum. Film kültürüm çok iyidir. Sinema üzerine izlediğim film kadar da kitap okumuşumdur. Keman çalarım, yürüyüş yapmayı severim. Fiziksel olarakta 180, 70 kiloyum. Fit sayılırım bence. Saçlarım erkenden dökülmeye başladı, o yüzden birkaç yıldır saçımı hep jilete vurarak kullanıyorum. Ben şahsen seviyorum tarzımı. Ama saç ektirmem konusunda talep olursa düşünürüm. Bence böyle gayet tatlıyım ama farklı fikirlere saygım var. Kedileri çok severim. Sevdiğim insanı normal derecede kıskanırım. Temas bağımlısıyım. Yeni bir dil öğrenmek, yeni bir ülke görmek vs. çok severim... Kısaca böyle

Özellikle bu yaşlarda (22) olup, dini bütün, namazında niyazında kızlar var mı?