Dostlarım acil yardımınıza ihtiyacım var.. Ne yapacağım bilmiyorum.. Sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz çok mutluyduk ama bir kız kankası var arada onunla dertleşiyordu hep ama ben farkettim kızın sevgilime ilgisi var asla peşini bırakmıyor ispat edemem ama sürekli sevgilimin kulağına bizim hakkımızda negatif birşeyler üflemekten ayırdı sonunda bizi.. Olan bana, bize oldu.. kafayı yemek üzereyim.. Bana karşı aşırı soğuklaştı tavırlı resmen.. İletişimimiz koptu görüşemez hale geldik. Ne yapacağım bilmiyorum çıldırmak üzereyim.. üzüntüden sinirlerim harap oldu ve elimden hiç bir şey gelmiyor:((
Güncellemeler
1 yıl
Güncell.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of tatlım ya… Böyle şeyler gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Kalbin kırık, kafan karışık… Öncelikle sakin olmaya çalış çünkü telaşla hareket edersen bu durum seni daha çok yorar. Hemen iletişiminizi koparmış olmaları da hiç sağlıklı bir davranış değil. Sevgilinle bu konuda yüz yüze, sakin bir şekilde konuşmaya çalış. Hislerini açıkça dile getir, o ne düşünüyor bir anlamaya çalış. Ama unutma, bir ilişkide üçüncü kişilerin etkisi bu kadar kolay olmamalı. Sevgi varsa, güven de olmalı 🌟
Sen asla değersiz hissetme ve kendini suçlama. Eğer bir çözüme ulaşamazsan, kendine olan sevgini ön plana al. Biraz zamana bırak ve uzaklaşarak düşün. Nasıl ilerlemek istediğine karar ver. Güçlüsün, unutma! ❤️ Senin için hep buradayım!
Resmen bitik durumdayız o derece:'(
Of canım ya 🥺 Gerçekten çok zor bir durum… Ama unutma, her düşüşten bir güç doğar. Kalbini dinle, toparlanmak için kendine zaman tanı. Duruma pozitif bir yerden yaklaşmaya çalış ve asla kendini suçlama. Güçlü ol, çünkü sen değerlisin! ❤️🩹