1 yılBu tür duygular, ilişkilerde güvensizlikten kaynaklanıyor ve aslında oldukça yaygın. Birinin dış görünüşüne ya da cazibesine odaklanarak kaygı duymak, kişinin kendine olan güven eksikliğinden ya da geçmişteki deneyimlerinden geliyor. Ama unutma, ilişkilerde asıl önemli olan güven, iletişim ve bağlılık. Sevdiğin kişiye güvenmek, seninle olan bağını pekiştirecek ve kaygılarını hafifletecektir. Kendine güvenmek, ilişkiye olan güvenini de artırır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBi arkadaşım var kocası yakışıklı diye bebeğinden bile kıskanıyordu. Onla çok ilgileniyor beni boşladı gibi. Çok saçma geliyor bu kadarı. Anladık kocan yakışıklı al ekmek arasına koy ye yakışıklılığını.. Çocuğundan da kıskanmazsın yani. Umrede bile kıskanmış kızlardan. Adamın umrede de kalkacak hali yok yani neyin kafasını yaşıyordu hiç anlamadım zaten
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sevgilin yakışıklı olması sebebi aldatmayla ilgili kendisi değil kadınlar ona bakarlar. Yani bu erkeğin bir sorunu yok. O yüzden korkacak bir şey yok. Korktuğun şey büyür derler o yüzden korkuyu bırak.
00 Yorumla
1 yılBeni aldatırsa ben ne korkacağım o korksun çünkü bensizlik koyuyor görüyorum duyuyorum biliyorum 😂 Sen de o raddeden sonra seni kaybetmeyi göze alan biri için korkma.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Normal tatlım, kıskançlık insan doğasında var ama sürekli korkarak yaşamak da olmaz! 🌸 Sevgiline güvenmelisin, o seni seçti unutma! 💃 Hem yakışıklı olması karizmaya karizma katar, illa aldatacak diye bir şey yok. Düşünsene, aynı burcun gibi güzel duruyorsunuz birlikte! Zaten bir şey yapmaya niyetliyse sen üzülürsün ama bu da bir şey değiştirmez. Yani keyfine bak bebeğim, güven aşkın temeli! ❤️ Peki sevgiline güveniyor musun, açık konuşalım? 🌟
12 Yorumla- 1 yıl
@yaralım43 Neyin karakterinden bahsediyorsun :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılAldatmak görsel ile bağdaştırılamaz, bu tamamen karakter ya da karaktersizlik ile alakalı bir eylemdir..
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılNormal yapar da yapmaz diyemeyiz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yılgüvenmiyorsan ayrıl direk.
00 Yorumla Daha önce hiç sevgilim olmadi , sadece dusuncelerimi soyluyorum. Neden korkuyorsun, kendisine karsi guven problemin yoksa ve bir hatasini gormediysen korkmana gerek yok, mesela her an deprem olur diye korkuyla yasiyor muyuz , hayir ama onlem aliyoruz , sende oyle yap bence , aldatirsa zaten senden soguyacaktir yani sana hissettirecektir , kadinlar da duygusal yonden cok kuvvetlidir , anlarsın. Kendisine olan sevgini çekinmeden sık sık dile getir ama sevgilini baski altina almaya calisma , baski altina alirsan senden uzaklasacaktir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞöyle diyeyim, eğer tipleriniz arasında çok fark varsa zaten zamanında çok kişiyle beraber olmuştur ve seni de şu an eğlence ilişkisi olarak görüyordur. Şu yaşıma geldim, parası çok olan çirkin erkeklerin manken gibi kadınlarla evlendiğini gördüm ama aşırı yakışıklı birinin çirkin bir kızla evlendiğini kesinlikle görmedim. Erkeklerin doğasına aykırı bu durum. Takıntılı olup üstüne düşersen kendinden soğutursun. Çok boşlarsan da ilgi göstermiyorsun diyip ayrılabilir. En iyisi kendin olmak. Gecelerie uyuyamayacağın kadar bu durumdan rahatsızsan al karşına konuş. De ki böyle böyle düşünüyorum. Beni aldatma, eğer başkasına gönlün kayarsa direkt ayrıl benden. Yoksa hakkımı helal etmem
328 Yorumla
Soran1 yılBende güzelim
Cevap sahibi1 yıl@Itırsssı Bahsettiğin yakışıklı erkekler yeterince kadınla seviştikten sonra gözü doymuş erkekler ve %5 falan sayıları. Denk gelmek çok zor
Cevap sahibi1 yılİlk yorumda anlattığım, yakışıklı erkekler çirkin kadınları kullan at olarak görüyor. Eğlence ilişkisi yaşayıp ayrılıyor.
- 1 yıl
@Itırsssı katiliyorum. genelde cirkine bakariz guzel ile takiliriz! Arkadas ya iliski yasamiyor ezberden konusuyor ya da yanlis analiz yapiyor anlam veremedim :D
- 1 yıl
@Birdusunceseli bence de etrafta yakışıklı erkek gördüğünü sanmıyorum muhtemelen kendini güzel kadınlara pazarlıyor. Ben imkanı yok bir tane yakışıklı erkeğin karısını dünya güzeli görmedim. Bu arkadaş nerede yaşıyor bilmem Ortalama tip olsa gerek. Ama şunu sormak istiyorum güzel kadınlarla olmak varken niye çirkin kadınlar?
Cevap sahibi1 yıl@Itırssı kendimi güzel kadınlara pazarlıyor olsam profilim gizli yazmazdım. Ne kıt zekanız var ya. Tamam haklısınız her konuda siz haklısınız padişahım çok yaşa
- 1 yıl
Zaten genel değer seviyenizi arttıyorsunuz gizli yazarak yani olmayan birşeyi kendi düşük seviyenizi yükseltmek için yazmışsın çirkin zenginler güzel kızlarla yakışıklılarda güzel kozlarla diyerek kendi kıt g zekalı kafanıda sergilemiş oldun. Hayatında güzel kızla yakışıklı erkeği yan yana görmediğine eminim kendin güzel kızlara hasta ortalama tipisin yakışıklı olsan böyle zalakça bir şey yazmazdın
- 1 yıl
@Itırsssı Aynen. Yakışıklı erkekler Türkiyedekiler hep çirkin kızlarla takılıyor nedense. Bunu ben de çözemedim
- 1 yıl
Daha yeni evlendim onlardan biriyim
- 1 yıl
@Itırsssı evet ben mesela
- 1 yıl
@Itırsssı bunun bir cok nedeni var ama benim fikrimce guzel kadin biraz da parali oldu mu guclu oluyor ve biz (kendini tam olarak masculen gorenler) kadinin guclu olmasini istemiyoruz (otoriter, planlayan vs). Guclu ve otoriter olan her zmaan erkek olmali boyle iliskiler omurluk olur. Ayrica kime gore neye gore cirkin? Sizin cirkin diye yaftaladiklariniz da sizi cirkin goruyor olabilir bide isin bu yani var. Ve hicbir erkegin 8/3 oranli iliski yasadiginida gormedim/kendimde deneyimlemedim en dusuk oran 7/5 vs oluyor vs
- 1 yıl
@EvlenemeyenBakir isim ve dedigin uyusmuyor! sayet oyle ise sen zavalli bir eziksin, o kadinin seni secmeside bir o kadar uzucu! Kaybedenim demek ne demek? Herkes esim olamaz bi oran oranti var orasi dogru! Ama kisi esim olmus ise dunyanin en guzeli odur gozumde! Zihin yapini degistirmeni veya o kadini ozgur birakmani oneririm!
- 1 yıl
@Birdusunceseli yenildik kardeşim
- 1 yıl
Sanırım en iyi açıklama buydu.
- 1 yıl
@sarışınoooo evet
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılsana bi sır vereyim mi? eğer bu korkunu ona yansıtırsan kendini gerçekleştiren kehanet misali.. erkeğimiz seni aldatması gerektiğine inanacak.. ve aldatacak.. yaşanmış bi olay bu. eğer sevgilini elinde tutmak istiyorsan sen onu aldatabilirmişsin gibi davran. asla bağlanma
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
1 yılKadınlarımız kendi kocalarini Brad Pitt oalrak görüp biri kapacak diye korkuyorlarda kim ne yapsın sizin ecis bucus kocalarinizi... ilgi manyağı baba sorunlu tipler bakarsa bakar o da kocan yakışıklı diye değil kendi sorunları var evli adamlara ilgi duyuyor iste
221 Yorumla- 1 yıl
İşte bu tipler yüz verdikleri için başka kızlardan aynısı olsun istiyor herşeyi istiyorlar sevgili ayağına sırf bunlar yüzden şımartıyorlar
- 1 yıl
@Lullin ya sen ne bakıyorsun kocam yakışıklı dediğine ya... benim çevremde de dahil her kadın aşık olduğu erkeği öyle yakışıklı görüyor.. gerçekte kıl yumağı göbekli bir tip
- 1 yıl
@Lullin yüzde doksan öyle...
Soran1 yılEcüş bücüş hiç değil uzun boylu kaslı mankensi yüz hatları var
- 1 yıl
Benim ex kankamda mağaradan 5dk önce çıkmış sevgilisine aynı seyleri söylüyordu ben size inanmayı bıraktım ya😅
- 1 yıl
@Lullin sana ne oluyor hayırdır
- 1 yıl
@Lullin çok boş yapıyordunuz ya evlenmeyin kardeşim zorla değil sonuçta. Siz saçma saçma erkekler seçin ondan sonra tüm erkekleri suçlu ilan etmeye devam edin... Ama her erkek aynı değil bilesiniz
- 1 yıl
Etkiket yanlış oldu@Eskiblablacı gönderecektim
- 1 yıl
@Lullin eyvallah kardeş
- 1 yıl
@Lullin aynen öyle belli zaten sürekli ona buna giydirme derdin de
- 1 yıl
@Lullin aynen öyle
- 1 yıl
Siz kafayi yemissiniz ayricana da bu hanımın ultra lüks yakışıklı mega cazibeli kocası siz misiniz 😂erkeklere laf ettirmeme derneği mi yoksa... her erkek de aynı değilmiş kıllı göbekli dememe alinmislar bir de... ay götum... kız olsanız kezo der geçerdim erkeksiniz kamil diyip geciyroum...
Yakışıklı olmasa bile aldatırlar. Bak daha geçen pazar aldatıldım ben üstelik kendisi göbekli gözlüklü biri olmasına rağmen bulmuş birini. Üstelik aldattığı kadında dul. Hazıklar olsun dedim öğrenince ahlaksız edepsiz nursuz. Suratsız gelmiş bir de sarılıyor yanağımı sıkıyor utanmaz adam.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatmak tiple alakalı bir mevzu değil karekterle alakalı bir mevzu yakışıklı olmayan erkekler daha fazla aldatıyor çünkü başka bir kız tarafından da ilgi görünce nedense kendileri de şaşırıyorlar ve hemen tav oluyorlar inan bana... Fakat yakışıklı erkek veya güzel bir kadın zaten çoğu kişi tarafından ilgi görmeye alışkın olduğu için tabiri caizse bazı şeylere doyduğu için pek oralı olmuyor...
10 Yorumla
1 yılÖyle yakışıklı adamlar var ki aile kurup düzenini oturtmak için neleri göze alıyor.. bir insanın sizle olmayı ne kadar istediğiyle, sizi kaybetmekten ne kadar korktuğuyla ilgilidir aldatma meselesi. Kişinin tipiyle gideriyle ilgili değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHahahahha bu iyiydi aynısını ben sevgilime sevgilimde bana hissediyormuş bir zamanlar.. Ben 1.70 sarışın maviş bir afetken o da brunette abidesiydi boyuyla posuyla.. millet dönüp bize bakardı.. konuşarak aştık bunları gerçekten sizde konuşun fikirlerinizi söyleyin karşılıklı
03 Yorumla- 1 yıl
Eee şimdi nasıl gidiyor
Cevap sahibi1 yıl@Makximos99 Insallah 💍 bekliyorum😂
- 1 yıl
Ah ahh çok tatlı ya Allah bozmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılYaşattığını yaşamadan ölmez insan
ihanet edeceği varsa ne yapsan önünü alamazsın
sen doğruluktan ayrılma, mahremini temiz tut ve haramdan uzak dur. Böyle yaptığın taktirde korkmana hiç gerek yok için rahat olsun00 Yorumla
1 yılkorkma. yakışıklı olması senin için avantaj. yakışıklılar kadınlarla daha mesafelidir. kadınlarda yakışıklı erkeğe yürümezler. reddedilme korkusu günümüz kompleksli hatunlarını yakışıklılardan uzak tutar
05 Yorumla- 1 yıl
@Amigodala valla yeni nesil bozulmuş demek. ben de fena sayılmam ve 10 yıl çıktım yedi yılda evli kaldım. hiç aldatmadım
- 1 yıl
@Amigodala Erkeklerle düzgün konuş sayın kezban. Sen bu kafayla evde kalırsın yoksa
- 1 yıl
@Alpha_Rules 😅TM arnold abim
Dişiliğini kullanırsan aldatmaz. Gereksiz triplerden uzak dur, anlayışlı ol, ruhuna dokun
317 Yorumla- 1 yıl
Ne yaparsa yapsın kişi karaktersizse aldatır
- 1 yıl
hiç alakası yok egoist oluyor herkes benim peşimde mantığı var onlarda
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan benim eski sevgilim bu işte çok dikkat çeken biri egoluydu bütün kızlar bana aşık kafasında bunlar adam olmaz uzak durmak lazım
- 1 yıl
benim eski sevgilimde öyleydi sonra aldattı zaten bende başkasını buldum anında o hâlâ tek muhtemelen kızlar gctüne takmıyor yılışıklığından
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan bunun peşinde de çok kız var benide onlardan sandı ilgiyi alakayı kestim şimdi beni takmış kafaya her istediği kızı elde etmeye alışmış çünkü birde hep kızlar buna adım atmış hiç kıza adım atmamış bu bana tuhaf geldi
- 1 yıl
sonra da kızlara laf ederler işte iyi oluyor
- 1 yıl
En güzel cevap senn ki olmuş
- 1 yıl
Dişiliğini kullanırsa neden aldatmasın kendi egosunu tatmin etmek için aldatır bütün kızlar benim teklifimi kabul eder diye ego yapar
- 1 yıl
@sananenapacan12 benim eski sevgilim böyleydi işte ister cilveli ol ister güzel elde edince bütün kzilar benim peşimde kafasında oluyorlar
- 1 yıl
@Rainweather aynen öyle knk
- 1 yıl
@sananenapacan12 EGO varsa bir bk değildir o insan gözümde.
- 1 yıl
@fesfs bak senin gibi güzel bi kız biraz geç aldatılır ama aldatılır tabi istisnalar olabilir çok düzgün hz yusuf ahlakı olanlar da olabiliyor arada sırada :D
- 1 yıl
ha bu demek değildir ki seni aldatıyor diye sevmiyor... Seni çok sevipte aldatan da olur
- 1 yıl
@sananenapacan12 Aldatirsa kendi karakteri, herkes kendine yakışanı yapar😊
- 1 yıl
@fesfs umarım sana hakettiğin değeri verecek kişi çıkar karşına
- 1 yıl
@sananenapacan12 ben ummuyorum😀
- 1 yıl
@fesfs hiç ummadığın anda bulur seni sabret :D
Kıskanman normal ancak güvenmen gerek. Yüzde yüz güvenmelisin demiyorum. Her zaman bir pay bırakmak gerek bu tarz konularda. Ama hep kendini yiyip bitirerek ilerleyemezsin. Hem kendini ön plana koymalısın önce. Seni seven seviyordur zaten, aldatmak niyeti varsa o durum da senden değil onun karakterinden kaynaklanır. Aldatırsa yol verirsin, bu kadar. Kimse vazgeçilmez ve senden değerli değil. :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yıl
bana bunu hatirlatti 🫣😝
00 Yorumla Ruhu önemli, bak yaşlılara hepsi birbirine benziyor. Güzellik yakışıklılık geçici ve tek yakışıklı da seninki değil korkma 😂 ne güzeller görüyoruz maymunlarla
00 YorumlaNormal çoğu kız arkadaşımda tanıştırdıkları arkadaşlarıda bu tavırdaydı ki kız arkadaşlarımın çoğu balkan açıkçası bunu yenmeniz samimiyete inanmanız gerekli.
00 YorumlaBunun tiple falan alakası yok tamamen karakter meselesi. Aç gözlü ve bencil insanlar genelde bu tarz şeyler yapar.
Bana da çok yakışıklı olduğum söylenir ama hiçbir zaman aldatmadım00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılYok yakışıklı erkekler sadık olur aldatmaz bide sevgilisi çirkinse 20 kat daha sadık oluyorlar nedense
10 Yorumla
1 yılTipe şekle bakarak seçtin içinden çıkana razı olucan
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKorkma hepsi aldatıyor zaten bende senin gibi korkuyordum. babam annemi, eşim beni, abilerim eşlerini hep aldattı etrafımda kim varsa çok iyi gördüğüm hepsi ihanet içinde karisina. Birde sen sevgiliden bahsediyorsun.
00 Yorumla
1 yılErkeği kadını fark etmez aldatan her türlü aldatır sen rahatına bak eğer çocuk sana ilgisiz ve soğuk davranıyorsa bil ki aldatıyırdur
00 Yorumla
1 yılÇoğu yakışıklı erkek aldatmaya meyillidir ama aldatmayadabilir kesin bir şey söylemek doğru olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Korkunun ecele faydası yok. Ya bu deveyi güder, veya kız kıza takılır, o durumun sonuçlarını yaşarsınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bende kadınların bu korkusunu anlamıyorum...
Adam seni sevip değer vermiş zaten, niye korkacaksın ki...
00 Yorumla
1 yılTasiysmiyorsaniz ayrilin gitsin. Bu kizlarin kafasinda kurup kurup gelmelerinden sıkıldım iyice
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKorkunun ecele faydası yok ki. Kaldı ki zaten çirin de olsa fak etmiyor. Erkekler her türlü aldatır. Aldatmayan ancak beceremediği için aldatmıyordur. Doğaları çok eşli erkeklerin. yapacak bir şey yok
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Kerpiç he canım
Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Siz önce güven kısmını aşıp, sonra ilişkiye yön verseydiniz…
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana yakışıklı geliyor olabilirsin. Aşık olunca kel göbekli biri kıvanç tatlıtug gibi olabiliyor gözünde 😄
11 Yorumla
Soran1 yılYok gerçekten yakışıklı kaslı falan
1 yılAldatmanın dış görünüşle alakası pek yok . Karakteristik bozukluk
10 Yorumla
1 yılNormal eski sevgililerimde ben güzelim diye korkardı😂
00 YorumlaBu durum çok sevmenizden ve sahiplenmenizden kaynaklanıyor, bu benim görüşüm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 1 yılAldatırsa aldatır ay karaktersizmiş kurtuldum dersin en fazla
00 Yorumla
1 yılBöyle düşündürten sevgili seni çoktan aldatmıştır zaten
00 Yorumla
1 yıliçerde beyni varsa aldatmaz, veyni yoksa aldatır, beyinsiz yakışıklıyı napcan?
00 Yorumla
1 yılözgüven eksikliğin vardır ondan dolayı böyle düşünüyorsun
00 Yorumla
1 yılKarşılıklı aşk ve güven olması gerekiyor, anlamsız kıskançlığa lüzum yok.
00 Yorumla
1 yılKabini kırmak isteniyorum ama bir şey demek istiyorum
00 Yorumla
1 yılBu korkuyla yaşanmaz özgüvenin yüksek olsun başka çare yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa alakasız olacak ama merak ettiğim için soruyorum. Ona karşı çekim hissediyor musun? Kadınlar böyle anlaştıkları erkeklere karşı ileri manada bir arzu hissediyor mu gerçekten?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılKıskanman bence normal ama sende kendini hafife alma bırak o korksun niye kendini kasıyorsun ki
00 Yorumla
1 yılÇirkinler de aldatıyor. Tiple hiç alakası yok
01 Yorumla- 1 yıl
Haklısın 👍
Kendine az güvenin olsun be kızım. Güzellik göreceli şey asıl olay aura meselesi şekerim 😄
00 YorumlaEvet çok özgüvenli oldukları için korkmakta haklısın
00 Yorumla
1 yılerkek milleti belli olmaz ya ama aldatsa da zaten terk eder yenisine geçersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Herkes sevgiline yanıyor şu an 😂🤷♂️ saçma bir korku bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Yakışıklı olması hiç bir ifade etmez aldatan adam her şekilde aldadir
00 Yorumlabizde eskiler erkegin çirkini makbul derler ama bu zamanda karaktersiz cok farketmiyor artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılNormal değil. Yakışıklı olunca hemen aldatilmiyor... Karaktere bağlı
00 Yorumla
1 yılÇirkin erkeklerde aldatıyor dış görünüşle alakası yk bunun
00 Yorumla
1 yılerkeğe güven olmaz aldatırmı aldatır. çünkü bazı organların beyni yok fikri var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKorku yok eder sevgi var eder. Korkma bence her şey düzelir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yakışıklı olduğu için mi aldatır. Sen karakterinden haber ver
00 YorumlaAldatmayan erkek yoktur yakalanmayan erkekler vardır. Bunun yakışıklı olmasıyla alakası da yok. 💅🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO özgüvensiz erkek işidir özgüvenli karakter sağlam erkek kendini kaliteli tek kadına layık görür topluma değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAldatmıştır belki de :) Yakışıklı erkekle çıkarsan olacağı budur. Bir kız sırf tipim için benle çıksa ben de aldatırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBirini yakisikli diye 3 kere reddettim bi de diger pacavralarin gözü kalmistir onlarla mi uğraşalım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgiline güven fakat diğer kızlara güvenme çünkü çok yakışıklı bir erkeği kesinlikle rahat bırakmıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu Türkiye’de var. Bana Türkiye’deki akrabalarım sen fazla Dikkat çekersin Türkiye’de demişti
00 Yorumla- Devamını Gör (152)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat