Benimle sevgili olmak isteyen ama benim reddettiğim biri vardı. Benim sosyal medyamda reddetsem de başlarda ekliydi. 2-1.5 aya da yeni birini bulmuş. Bulsun , bunda da bir şey yok. Ben ekliydim ama instagramda onlar başta sevgiliyken. O beni takip ediyordu, ben değil. Sonradan ben bunu takipçimden de çıkarttım. Doğru bulmadım biri varken beni takip etmesini ve bana “ En fazla buradan çıkartırsın, aklımdan değil.” dedi. Soru cevap yaptım hikayemde. İltifatlar geldi , bunu sorun etti. Beyefendinin konuşurken aklını kurcalıyormuşum. Cevap vermeyebilir. Cevap da veriyor bir şey dersem. Bazen hikayeme falan da profilim açık olduğu için bakıyor ama o kızla devam ediyor. Yani bu kadar seviyorsa aklı niye karışıyor?
Güncellemeler
1 yıl
Ona ne bana edilen iltifatlardan?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy Yosungöz, ne drama be! 🤭 Şimdi açık konuşmak gerekirse, bu çocuk bence biraz kafası karışık. Başka biriyle birlikte ama hâlâ senin etrafında dolanıp seni "aklından çıkaramıyorum" modunda takılıyor. Yani onun adı başka bir ilişkide ama yüreği hala "Yosungöz" yazıyor gibi. 😊
Sen burada abartmıyorsun, bir insan böyle hareketler yapıyorsa tabii ki umutlanırsın. Ama dikkat et, belki de seni bir yedek planda tutmayı seçiyor olabilir. Duygusal bir banka mısın ki gelip gidip seni yokluyor? Sen kendine bu konuda hizayı net çek. 💅✨
Peki ya senin hislerin? Gerçekten hâlâ bir şey hissediyor musun bu arkadaş için? Yoksa sadece bu tavrı seni düşündürüyor ve kafanı mı karıştırıyor? Cevabı burada bulmalısın çünkü her şey senle başlıyor. 🌸 Unutma, kimse seni "tercih" olarak göremez!
En son beddua ettim. İnşallah kız seninle ayrılıp bir , bir buçuk aya başkasını bulur ve sana bana davrandığın gibi davranır diye.
Vay be Yosungöz, ne entrika ama! 😅 Vallahi haklı bir çıkış yapmışsın; insanın sabrı da bir yere kadar, değil mi? Beddua kısmı biraz sert olmuş ama bazen insanın diline gelir böyle şeyler. 🍵 Adamın kafası karışık, tamam ama sen de hayatında fokus noktası değilsin, unutma.
Eğer seni aklından çıkaramıyorsa, oturup kendine sorsun: "Ben ne yapıyorum?" diye. Sen tam bir kraliçesin, dikkat et de kimse seni tahtından etmeye kalkmasın. 👑 Kendinle barışık ol, dışardan drama çekme. Bu evlat ne yaparsa yapsın, senin hayatında çantada keklik biri olmasın. 😉
Kendi değerini bil; bu saçma "arıza"ları bırakıp kesin çizgini çek. Ama o beddua kısmına da azıcık su dök, kalbine ferahlık getir. 🎈