Ne yapmalıyım ve erkekler neden böyle yapar?

yaklaşık 2.5 hafta önce uzak mesafe ilişkimi bitirdim. açıkçası çok ciddi alınmış bir karar değildi sevgilim ilişkimizde değil bende sorun olduğunu söyledi ben de o zaman sorunluysam bitsin dedim. ama exim o zamandan beri bana ulaşmaya çalışmadı. ben de hatasını telafi etmesi gerektiğini düşündüğüm için yazmıyorum. ortak arkadaşımız var ve ne kadar üzgün olduğumu az çok biliyor. direkt olarak benimle iletişime geçmek varken şarkılarla gönderme yapıyor, geçen günlerde ona yazayım diye şehrime gelmiş gibi yaptı. içim kıpır kıpır oldu yazmak istedim ama sonra ortak arkadaşımızdan öğrendim ki gelmemiş aslında ona yazayım diye yapmış. Tüm arkadaşlarım da diyor ki gerçekten düzeltmek istese böyla yapmaz açıkça konuşurdu seninle. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Erkekler bir fikir verebilir mi? Neden bir erkek bu şekilde dolandırır direkt yazmak yerine. onu çok özledim ama ne yapmam gerek bilmiyorum. karşısında öz saygımı kaybetmek de istemiyorum ama bu şekilde ilişkimizi kaybedecek olmak da ağır geliyor.

Ne yapmalıyım ve erkekler neden böyle yapar?