Bir buçuk sene güzel bir ilişkimiz vardı. Herkesi kıskandıracak derece de 1,5 seneye bir sürü anı sığdırdık. Her dediğimi yapardı bende öyle çok seviyorduk birbirimizi sonra 2 hafta her gece dışarı çıkmaya başladı geceleri eve gider konuşmadan yatardı. Rahatsız olduğumu dile getirdim. Ayrıldı 8 gündür yalvarıyorum. Bana seni artık sevmiyorum hevesim kalmadı bu saatten sonra seni oynatmaya gelirim dedi sevdiğim için değil dedi
bütün akrabalarına yalvardım. 8 gündür ağlamaktan ölüyorum it gibi yalvardım tamam oynat dedim ama yanımda dur dedim. Bi insan nasıl böyle olabilir. 1,5 seneyi nasıl hemen böyle silebilir sanki düşmanı bile değilim o derece kötü davranıyor. Aldatma vs. Yok arkadaşlar kalbim dayanmıyor. Nasıl bir insan nasıl böyle olabilir erkekler bu ne demek nolur söyleyin ailem beni başka şehire akrabalarım yanına gönderiyor. Ben bitiyorum hiç bu kadar çaresiz hissetmedim. Nolur bişi diyin
bütün akrabalarına yalvardım. 8 gündür ağlamaktan ölüyorum it gibi yalvardım tamam oynat dedim ama yanımda dur dedim. Bi insan nasıl böyle olabilir. 1,5 seneyi nasıl hemen böyle silebilir sanki düşmanı bile değilim o derece kötü davranıyor. Aldatma vs. Yok arkadaşlar kalbim dayanmıyor. Nasıl bir insan nasıl böyle olabilir erkekler bu ne demek nolur söyleyin ailem beni başka şehire akrabalarım yanına gönderiyor. Ben bitiyorum hiç bu kadar çaresiz hissetmedim. Nolur bişi diyin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer