Ben yine yazsin istiyorum beklesem mi ben mi yazsam?

3 aylık güzel bı ilişkimiz vardı ve 2 kere buluştuk fakat babam öğrendi ve çocuğa kızım bi daha sana yazarsa bana söyle dedi çocuk söylemedi tabi buda babamin kulağına gitti çocuğu aradı ve küfür etti annesine kadar sonra çocuk zaten ben zor dönemden geçiyorum kafam allak bullak birde babanın yaptıkları ağır geldi aklıma geldikçe sinirleniyorum senin hatırına bir şey yapmadım ama babandan dolayı olamayız dedi bunu görüyorum diyip ayrıldı

2 hafta geçti ve özledim bana iyi gelen yer buraymis dedi neyse devam ettik 2 hafta daha geçti ama soğuktu bana karşı dediki ben artık evlenmeyi düşünüyorum ve baban şimdi vermez seni hem baban yarın öbür gün aileme laf ederse ben sakın kalamam o yüzden gerek yok diyip tekrra ayrıld

sana olan dugularimi bitirme vakti o zaman dedim bende oda belkide dedi ve acelesi varmişcasina hoşçakal dedi ayrıldı

Yine yazarmi bilmiyorum ama ayrılmak da istemiyordum yanında olmaya hazırdım onun ama en sonunda dedikleri gerek yok falan demesi zoruna gitti bende kalbimin takati kalmadı artık hoşçakal dedim

Ben yine yazsin istiyorum beklesem mi ben mi yazsam?