Eşimin eski kız arkadaşlarıyla konuşmalarını yakaladım?

Bir kaç ay önce eşimin eski sevgilisiyle konuşmalarını görmüştüm, kız bunu yıllar önce terketmiş, eşim çok üzülmüş hasta olmuş sonra falan. Kıza evli olduğunu söylememiş eskilerden konuşmuşlar özlemlerinden pişmanlıklarından falan. Sonra kız bunun evli olduğunu öğrenince bitirmişti, eşim de çok üzgünüm seni hiç unutamadım unutmiycam falan demiş. Bir süre başka konuşma olmamıştı, kız buna yazmış sonra pişman oldum bir şey yoktu özür dilerim falan demiş, eşim de konuşacak çok şey var ama anlamsız falan demiş, kız bunu rüyasında görmüş işte bu da ben eşimle evlendiğimde başlarda onun elini tutamıyordum başımı yastığa koyunca seni görüyordum, sen beni unuttun tek acı çeken ben sandım öyle evlendim falan demiş. Başta hiçbir şey yokmuş gibi düşünmüştüm ama eşim kızla görüşmek istiyor bence, onun olduğu yere gidicem yakında yazmış kız bir şey dememiş. O sen ol istedim hep yüzün gözümün önüne geliyordu falan yazmış kıza cidden napicam bilmiyorum, takip ediyorum ama iş görüşmeye varmadan bir şey yapmam lazım gibi hissediyorum. Hala kızı unutamadıysa niye benimle evlendi cidden anlamıyorum

Eşimin eski kız arkadaşlarıyla konuşmalarını yakaladım?