Kızlar 3 yıldır evliyim çok severek evlendik ve 1 yaşında bir oğlumuz var, hala çok seviyorum eşimi bana da çok iyi davranıyor ama eski sevgilisiyle whatsapptan konuşmalarını yakaladım kaç gündür de konuşuyorlarmış. Eşim kıza seni hiç unutamadım sensiz çok zor zamanlar geçirdim falan demiştim, seni zaten hiç unutamam asla tarzı şeyler yazmış, kız terketmiş bunu yıllar önce sonra eşim çok ağlamış hasta olmuş falan. Kız da ben de sana çok kötü davranmıştım bu hisler unutulmuyormuş tarzı şeyler yazmış. Ama bilmiyormuş evli olduğunu zaten yazmamış hiç benimki, son mesajlarında da kız fotograflarını gördüm yazmış, keşke söyleseydin yolun açık olsun gibi şeyler demiş benimkide sana tekrar görüşelim diye yazmamıştım sadece kırgınlıklarımı konuşmak nasıl oldugunu bilmek istedim yazmış evet ailem var artık demiş. Geri dönülmez bir yoldayım pişmanım çok ama sen çok iyi birisin seni hiçbir zaman unutmıycam falan demiş öyle vedalaşmışlar. Napıcam ben hiç bilmiyorum, kıza buluşalım edelim dememiş ama ona olan imkansız aşkından bahsetmiş hep. Siz olsanız napardınız?
Ya abim sakın olur musun? Geçmişte olan kişiler şimdiye alternatif ya da kötü bir şey olacağı anlamına gelmez ki. Sakın olur musun? Bugün evlendiğin o adamda o kızın izleri var. Bunu silemezsin silmeye çalışma da zaten. Bugün evlendiğin adam tamamlanırken o kız ile tamam oldu çok şey yaşanmış olabilir iyi veya kötü şimdiki akil ile düşününce hata bulmuşlar bu yeniden deneme anlamına gelmez. Birey olarak görüşüyorlar. Kavram olarak değil
010 Yorumla
Soran1 yılKıza demişki şimdiki aklım olsa seni alırdım. Seni hiç aklımdan çıkartmadım, bana tüm yolları kapattın bu yüzden hayatımı değiştirdim. En son da çok pişmanım ama yapcak bir şey yok gibi yazmış yani onunla devam etmediğine pişman
Soran1 yılYani onu seviyor ama benimle evlendi önemli değilmi diyosun
Soran1 yılYani beni onu sevdiği kadar sevmiyormu
Soran1 yılYani takma mı demek bu anlamadım zarar grlmez mi diyorsun, hiç unutmayacagım seni zaten unutamafım falan demis kıza cunku
- 1 yıl
unutması gerekmez işte hayatında güzel bir yere koyar o zaman dilimini. Kavram olarak da yürümemiş ki seni bulmuş seninle evlenmiş. Ama güzel zamanlar yani. Herkesle her şey olamazsın dünyanın yapısı buna izin vermez. Olman da gerekmez. yok mu senin harika arkadaşlıklarda risk alıp sevgili olmayı denediğin? Olamayınca arkadaş kalabilirdin. Bak burada mantık yani kavram karşılığı devreye girer
Soran1 yılYani kız yüz verde gitmez ona bundan emin miyiz? Ben buna emin olamıyorum, kız veda ettigi halde bir gün oturalım konusalım demis
En İyi Cevaplar
1 yılOfff şu erkolar ölsün a m q bu ne ya kız yüz verse daha çok yazacakmış hadi hal hatır sormak için yazsa cevap vermesi bile hata hala ona olan hisleri ölmemiş canım al otur karşısına ben eski sevgilimle yazışsam ne hissedersin sen evlisin senşn ailen var ergen ergen davranmak nedir diye. Ben bile sinirlendim aw uykusundayken yüzüne tavayla vur * w acıma
018 Yorumla
Soran1 yılGerçekten hala onu unutamamış mıdır, şimdiki aklım olsa seni alırdım demiş daha kız evli oldugunu ogrenmeden önceki konusmalarda
- 1 yıl
Neeeeeeeeeeee ay bu kız yüz verse gel oluruz biz dese boşardı bu seni. Çocuk olmasa boşan dicem çocuk var Allah yardımcı olsun. Şimdiki aklım olsa seni alırdım ne demek işin gücün varsa boşan ilerde daha büyük sıkıntı çekersin git 2 aileye de bu bunla konuşmuş die
Soran1 yılYa ama kız evlendigini ögrendim keske söyleseydin falan dedikten sonra benimki zaten ben sana olalım diye yazmadım gecmisteki acılarımı konusmak icin yazdım demiş. Yani kıza gel buluşalım ben mutsuzum evliligimde falan dememiş ailem var demiş seni üzmek istemedim demiş, kız da anlıyorum kendine iyi bak demiş. Sonra benim şerefsiz demişki oturup denk gelirsek konuşmak isterim sen çok iyi birisin hiç unutmicam seni ama yapacak bi sey yok, kız sonra uygun olmaz kbaybay gibi bi sey demis
- 1 yıl
Bu erkeklerin kanında var sanırım ş erefsizlik eski eskide kalmış konuşulcaklar konuşulmuş bitmiş gitmiş ne konuşulcak varmış canımsın. hadi sana acımıyo bebeğine acısa bari. Kız geri çevirince u dönüşü yapmış seninki . Yok unutamıcakmışmışta dediğim gibi uyurken kafasına tavayla bi çak nasıl unutuyomuş görsün. Asla altan alma bu bidaha yapar olay çıkar
Soran1 yılYa ben kafasına vurdum oturttum diyelim. O kızı hala seviyor olma ihtimaliyle nasıl yaşıycam, kız da bunu seviyormuş çok aşıklarmış ikisi de çok pişmanmış. Sonradan kız evli olduğunu öğrenince bitiriyor. İki seven insan benim yüzümden kavuşamıyor senaryosunda buldum bir anda kendimi
- 1 yıl
Cidden zor bir durum bu canımsın olack kocan niye evlenmiş başkasını seviyorsa aklından silemediyse niye çocuk yapmış olan sana olmuş bu dünyadaki sınavında bu sanırım üzüntüden böyle düşüncelerden
kafayı yersin hasta olursun boşasan çocuk var olan çocuğa olcak boşanmasan kafandaki sesler içindeki şüpheler içini yiyecek
Soran1 yılYa kızla gönül eğlendirmek istedi belki bilmiyorum gerçi hep hislerinden bahsetmiş geçmişten konuşmuşlar kız öğrenince de ailem var mutluyum demiş. Sonra da seni unutmayachım hic de demiş gerçekten kızı mı kandırmaya çalıştı beni mi kandırdı bilmiyorum
- 1 yıl
Değişik yaw. Evli çocuğu var geriye dönemez bir durumda sonradan kere kafaya düşmüş bu gerçek ilk heves ilk heyecanla sanki eski zamanlardaymış gibi yazışmış sonradan kız gördüm değince evli olduğu aklına gelmiş çocuğum var mutluyum. Biraz geç gelmiş aklına. Şey sorcam peki şey demişmi karımı seviyorum diye
Soran1 yılHayır hiç öyle bir şey dememiş. Ki kız öğrendikten sonra buna veda etmiş bu da çok pişmanım seni hiç unıtmıycamı biliyorum ama yapacak bir sey yok gibi bişey demiş, hatta ve hatta denk gelirsek oturup konuşalım sen çok iyi birisin gibi bir sey de demiş, kız istemmeiş uygun olmaz diye
- 1 yıl
Kızda akıllıymış bence şükrediyordur böyle şerefsizden kurtulduğuna. ya cidden anlamıyorum unutamadıysan ne evliyon. canım ya cidden çocuğun için ayakta durmalısın zor olacak ama sine çekmelisin tek taraflı geçici bir his. önüne bakmalısın tabi bidaha aynı durum yaşanırsa direkt boşa
Soran1 yılYani onu seviyor ama göz yum diyorsun. Hiç çapkın biri değil çok ailesine bağlı görünüyor ve davranıyor aslında ama demekki o kız içinde kalmış ben bunu bile bile nasıl seni seviyorum demelerine inanacağım
- 1 yıl
Ya şöyle söyleyeyim abla benimde unutamadığım bir eski sevgilim var ve bir ilişkim var şu an şöyle diyim onla çıkarken içindeki hisler bitmişti ama devam ediyodum sonra terk etti beni shhsj takımtı olarak hala duruyor misal sevmiyorum ama terk edilmeyide haz edemedim. Şuanki ilişkimde mutluyumda seviyorumda.
- 1 yıl
Yani kısacası normal ayrılık gibi değil bu nasıl desem terk edilmeyi egom kabul etmiyor takıntı olarak kaldı sevmiyorum kızgınım ama yüzünü göremk istemiyorum ama terk etti beni onu kabullenemiyorum
Soran1 yılO kızın gitmesine izin verdi diye kendini suclamıs ama ve tekrar görüsmek istemis bir oturup konusalım diye. Onu sürekli rüyalarında gördüğünden falan da bahsetmiş gerçekten ne düşünsem bilemiyorum
- 1 yıl
Ayy abla sen konuşulanları yazdıkça sinir krizleri geçiriyorum burada aynı evde yüzyüze nasıl bakıyosunuz ya. Bişi demedinmi hiç o kocan olacak şe ref size
Soran1 yılYok napıyım onu düsünüyorum kavga cıkarırsam ona gider mi diye
- 1 yıl
Bence ailelere söyle bu böyle böyle yaptı de ailelerden akıl al
Soran1 yılBi bakicam olayı da cok büyütmek istemiyorum ama
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, kendini nasıl hissettiğini hayal bile edemem. Eşinin yaptığı şeyler seni kesinlikle hayal kırıklığına uğratmış olabilir. 😔 Ama aynı zamanda, bu konuşmanın sonunda eski sevgilisiyle görüşmeyi düşünmediği açıkça anlaşılıyor gibi. Öncelikle, duygularını onunla dürüst bir şekilde paylaşmalısın. Güven önemli ve mutlaka konuşulmalı. 💬
Belki de, onunla bu konuyu sakin bir şekilde konuşmak ve hissettiklerini anlamaya çalışmak önemli olabilir. Eğer mümkünse, onun hislerini ve durumunu anlamaya çalış ve ondan açıklama iste. Unutma, herkes hata yapabilir ama önemli olan bu hatalardan ders çıkarmaktır. 👫❤️
Bu olayı atlatabileceğine inanıyorum ve eğer zor bir süreçse gerekirse bir uzmandan da destek alabilirsin. Morali yüksek tutmak önemli. Bol sevgi ve huzurlu bir yeni yıl dilerim. 🎉💖 Yılın geri kalanı daha mutlu ve daha güven dolu olsun!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanın direk bencce
01 Yorumla
Soran1 yılO kızı seviyor mudur
Yapan bir daha yapar. Bugün yazistiysa yarın neler olabilir pişmanım da demiş zaten denenmişi deneme her ne olursa olsun
01 Yorumla
Soran1 yılNapayım yani? Konuşayım mı
- Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba geçmiş olsun bu bir başlangıç ve devami geleceğini unutma o yüzden dikkatli davranmalısın
01 Yorumla
Soran1 yılKız bitirmiş tamamen benimki de veda etmiş ama denk gelip oturmak isterim gibi bir şey demiş kız da yok demiş. Daha devamı gelmez herhalde
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kırılirdim bundan sonra hiçbir sevgi sözüne inanmazdım
02 Yorumla
Soran1 yılKonuşmayayım mı yani hiçbir şey olmamış gibi mi davranayım
1 yılMasum gibi görünsede senin açından zor durum iyi ki karşı taraf karşılık vermemiş
04 Yorumla
Soran1 yılVermemiş ama ögrenmeden önce o da baya yazmış sevmişler çok birbirlerni eski günleri konuşmuşlar, ikide kimseye böyle şeyler hissedemedik demişler. Kız öğrenince bitirmiş konuşmayı ama ya tekrarlanırsa tekrar napıcam bilmiyorum
- 1 yıl
Senin açından üzücü ama bilemedim zor gerçekten uzaktan takibe devam et
Soran1 yılPeki sence erkek gözüyle o kızı mı kandırmaya çalıştı beni mi kandırmış yoksa?
- 1 yıl
Seninde o kızdan haberin olduğuna göre onu gerçekten sevmiş demekki kimin kimi kandırdığını belli olmaz
1 yılbence gormezlikten gel icine gom, konusursan olay daha da alevlenecek, peki seni aldatmis midir
07 Yorumla
Soran1 yılKonuşmaları zaten aldatma değil mi? Kıza demişki şimdiki aklım olsa seni bırakmazdım asla babandan isterdim. Ama görüşmemişler
- 1 yıl
haklisin... senle dertlesmeyi cok isterum, nerede yasiyorsun acaba
- 1 yıl
Abla sen hala neyin kafasını yaşıyorsun adam seni istemeye istemeye almış işte
Soran1 yıl@ʟᴀᴠᴀɴᴛᴀᴋᴏᴋᴜsᴜu ama ailem var mutluyum demiş kıza. Kız öğrendikten sonra demiş tabi bunu
- 1 yıl
Aşkım konuşması bile boşanma sebebi anlamıyor musun seni birakmazdim demiş hadi deseki ben eşimi seviyorum iyi ki bitti sen yanlış insansın anliycam. ama yok
Soran1 yıl@ʟᴀᴠᴀɴᴛᴀᴋᴏᴋᴜsᴜu yani ben bu hikayedeki ikinci kadınım galiba
Soran1 yılSiz bi erkek olarak nasıl yorumluyosunuz?
1 yılPişman olduğunuda söylemiş. Boşanma imkanın varsa boşa kız okey dese koşa kola gider bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKonuşup olay çıkarmazsan bu olaydan ders almaz. Konuşmaları da sakla kesinlikle
06 Yorumla
Soran1 yılHadi ben engelledim bir daha konuşmadılar, ki kız zaten bitirmiş. Ama ya hala onu seviyorsa dediği gibi unutamadıysa napıcam
Cevap sahibi1 yılBoşanmak zordur o yüzden bunu söyleyemem ama eşinle konuş bir süre ailenin evin de kal. Eşine de karar vermek için biraz kafamı toparlamam gerek de ama asla susma
Soran1 yılYa boşanmayı fırsat bilip o kıza koşarsa? Zaten kendi kendine imkansız aşk triplerine girmiş mesajlarda, bunu işaret fırsat olarak görürse napıcam
Cevap sahibi1 yılKoşacak olan boşanmadan da koşar. Kız gel dese koşarak gidecek belli ki
Soran1 yılKız da onu çok sevmiş gençlik aptallığı yaptım falan demiş, ama evlendiğini duyunca kesmiş hemen konuşmayı. Gider mi kız ona acaba giderse benimki beni bırakır mı hiç bilmiyorum burada bir düzenimiz çocuğumuz var gençlik aşkına koşacağını düşünmüyorım
Cevap sahibi1 yılBen daha fazla bir şey söylemek istemiyorum
1 yılşok oldum şu an bu duruma. eminim en doğru ve içine sinen kararı verirsin ama ben eminim ki
kıyameti koparırdım…01 Yorumla
Soran1 yılKonuşmayı bitirmiş diğer kız öğrenince. Ama o da çok sevmiş demekki konuşmalardan bunu anladım. Bilmiyorum napsam gerçekten kafam kazan oldu
Merhaba oncelikle alacagin karar oncesinde olayi anlayip arastirip ona gore bir tepki reaksoyon ver
06 Yorumla
Soran1 yılOkudum baştan sona daha ne arastirayim
Soran1 yılGörüşmüyor ama son mesajlarda kız öğrenince veda etmiş bu da sen cok iyi birisin seni uzmek hic istemedim bir gün denk gelirsek oturup konusmak isterim demiş, kız yok demiş
Soran1 yılBenimki görüşmek istemiş kız istememiş. Tekrar bir şey olurda ister mi diyorsun?
1 yılMerhaba ben jinekologum bana sormak istediğin soru var mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBu durum da eski sevgili sen oluyorsun
04 Yorumla
Soran1 yılBu ne demek?
- 1 yıl
Eski yeni oldu konusuyorsa yeni eski oldi
Soran1 yılKonuşmuyorlar artık. Kız öğrenince bitirmiş konuşmayı
- 1 yıl
Bu durum da eski yeni oldun
1 yılZor bir durum bilemedim
00 Yorumla
1 yılHerhalde davanı açtın bacım
015 Yorumla
Soran1 yılNeyapıcam bilmiyorum küçücük çocouğumuz var. Ya kızı gerçekten sevmiyorsa da diyorum ama cinsel konuşmalara da benimki çok girmemiş hani gönül eyliyor desem o da yok hep hislerinden bahsetmiş
- 1 yıl
Yav sen hâlâ sevilmediğinin farkında mısın kardeşim konuşamaz ya evli adam. eski kırığı ile konuşamaz
Soran1 yılÇocuğumuz var napıcam bilmiyorum hem bana da çok seviyor gibi davranıyordu size konuşması kolay
- 1 yıl
Çocuğun olunca ne oluyor adam seni düpe düz aldatmış hala yok beni seviyor bilmem ne kendini avut
Soran1 yılKıza gel buluşalım görüşelim dememiş. Eski hislerinden bahsetmiş , beni seviyor mu bilmiyorum ama onu dediği gibi sevdiyse ve hala unutamıyorsa niye benle evlendi gerçekten anlamıyorum
- 1 yıl
Kız kıçına tekmeyi vurunca buda ona inat seninle evlenmiş bu kadar basit belkide buluşacaklar bundan sonra 😊
Soran1 yılYani onu seviyor hala diyorsun. Ya hani diycem cinsel konuşmalar olsa eskilerden falan bahsetmişler ama benimki onlara bile girmemiş çok. Oyle olsa gönül eğlendiriyor diyeceğim ama yok hep acılarından onu unutamadıgından bahsetmiş benimki. Gerçekten seviyor mu hala o kızı diyorsun kaç yıl geçmiş onlar ayrılalı hala nasıl unutmadı ya
- 1 yıl
Canım unutmazlar. hele birşeyler olduysa asla unutmaz bide kız bırakıp gittiyse erkek hiç unutamaz. Şimdi hemen ilk konusmada cinsellik mi. konusulur yani bunun yarını var daha neler konuşacaklar kim bilir konuşmuşlar yarın seni özledim buluşmak istiyorum. dese sen eşini işte bilirken oda kızla. bulusacak belli
Soran1 yılKız kaç gün konuşmuşlar hatta nerdeyse ara ara bir ay sürmüş. Bi o yazmış bi benimki arada zaten eski cinsel konuşmalar anılmış ama üstü kapalı. Benimki hiç devam ettirmemiş oraları. Kız çağırsa gider benimli diyorsun yani?
- 1 yıl
Koşa koşa gider
Soran1 yılNeden o kadar seviyorsa boşanmıyor peki bunu nasıl yorumluyosun. Kız da ona tamam gel dememiş ama eskiden ondan ayrılarak hatta ettiğini söylemiş. Onu çok sevse boşanıp onu kazanmaya gitmez miydi
- 1 yıl
Daha dur yeni kavuşmaları yakında sana hayatı zindan eder bosanman için
Soran1 yılNerden biliyosun kavusacaklarını belki cocuktan isten gücten bunaldı heyecan aradı sadece konusmak istedi
- 1 yıl
Ahhahahaahshshs
Soran1 yılLavantakokusu abla en acımasız sen yorum yaptın lütfen gerçekleri duymak istiyorum düşünemiyorum hiç. O kızı hala seviyor mu sence?
ablacım ayrılma imkanın varsa ayrıl
03 Yorumla
Soran1 yılBeni de seviyor gibiydi ama gerçekten bilmiyorum ne yapmak istedi
Soran1 yılAma ona ailem var artık seninle görüşelim diye yazmadım demiş
1 yılNe dozdalar
06 Yorumla
Soran1 yılBaya konuşmuşlar işte aşklarını sonra kız öğrenince bitirmiş konuşmayı
- 1 yıl
Neyi öğrenince
Soran1 yılEvli oldugunu
- 1 yıl
E iyi bari
Soran1 yılNesi iyi benimki söylememis bile evli oldugunu kız ögrenip bitirmis
- 1 yıl
Ha pardon bı tepkini koy
1 yılDirekt boşanma.
01 Yorumla
Soran1 yılGerçekten onu seviyor mu hala acaba, kız öğrendiğini söyleyince ailem var artık bizden olmaz falan demiş eşim ama seni hiçbi zaman unutmayacağım da demiş
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSebebi neymis
06 Yorumla
Soran1 yılBilsem
- 1 yıl
Sormadinmi
Soran1 yılYok konuşmadım napsam bilmiyorum
- 1 yıl
Karşına al. konus
Soran1 yılErkek yorumu olarak, sence o kızı mı kandırmaya çalıştı yoksa beni mi kandırdı
- 1 yıl
İkinizide
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat