Eşimin eski sevgilisiyle konuşmasını yakaladım?

Kızlar 3 yıldır evliyim çok severek evlendik ve 1 yaşında bir oğlumuz var, hala çok seviyorum eşimi bana da çok iyi davranıyor ama eski sevgilisiyle whatsapptan konuşmalarını yakaladım kaç gündür de konuşuyorlarmış. Eşim kıza seni hiç unutamadım sensiz çok zor zamanlar geçirdim falan demiştim, seni zaten hiç unutamam asla tarzı şeyler yazmış, kız terketmiş bunu yıllar önce sonra eşim çok ağlamış hasta olmuş falan. Kız da ben de sana çok kötü davranmıştım bu hisler unutulmuyormuş tarzı şeyler yazmış. Ama bilmiyormuş evli olduğunu zaten yazmamış hiç benimki, son mesajlarında da kız fotograflarını gördüm yazmış, keşke söyleseydin yolun açık olsun gibi şeyler demiş benimkide sana tekrar görüşelim diye yazmamıştım sadece kırgınlıklarımı konuşmak nasıl oldugunu bilmek istedim yazmış evet ailem var artık demiş. Geri dönülmez bir yoldayım pişmanım çok ama sen çok iyi birisin seni hiçbir zaman unutmıycam falan demiş öyle vedalaşmışlar. Napıcam ben hiç bilmiyorum, kıza buluşalım edelim dememiş ama ona olan imkansız aşkından bahsetmiş hep. Siz olsanız napardınız?

Eşimin eski sevgilisiyle konuşmasını yakaladım?